Blond Ombre haar om je look op te laden met uitstraling

Ombre schenkt blond haar een fantastische uitstraling. Je kunt blonde ombre proberen op dishwaterblond, aardbeiblond, lichtbruin en zelfs medium bruin als basiskleur. Ashy blonde of platina uiteinden verfrissen je lokken en maken ze helderder. Als alternatief kunt u kiezen voor gouden tonen, vooral als uw huid gebruind is en een warme ondertoon heeft.

Blonde Ombre Haar

Laten we de voorbeelden bekijken.

#1: Lange Gouden Bronde Ombre

Blonde ombre is een van de meest populaire keuzes in coloristische technieken die vandaag beschikbaar zijn. In dit voorbeeld hebben we bruine tot blonde ombre die eigenlijk lijkt op een stroom van rijke honingblonde tinten. Wat betreft de styling, deze prachtige manen is gevuld met veel zachte, veerkrachtige golven die veelzijdig zijn en geschikt voor een groot aantal gelegenheden.

#2: Medium Lengte Blonde Ombre

Deze lichtblonde look benadrukt een subtiel ombre effect. De afgezwakte, bijna niet-detecteerbare ombrekleur creëert een ingetogen uiterlijk voor medium of kort haar, maar biedt nog steeds de volheid van kleur. Er is ook een lichte golf naar het haar om wat dikte en textuur toe te voegen.

#3: Strawberry Blonde Ombre

Er is iets zo ongelooflijk sexy aan een hoofd vol zachte, diepe lichaamsgolven. Hier heb je een mooie aardbeienblonde haarkleur die naadloos van licht kastanjebruinrood naar blond gaat. Het haar is ook aan één kant diep gescheiden, zodat het op mysterieuze wijze in een soort kiekeboe valt.

#4: Donkerblonde Ombre op Donkerbruine Basis

Spelend met de veelzijdige kleuren van bruine en blonde ombre, heeft dit kapsel donkerblonde tinten gemengd met lichtbruin om de look te creëren die uniek en moeiteloos chic is. Het kapsel zelf is een schokkerige Bob gestyled met een paar spaarzame golven die overal zijn geplaatst om een soort ongedaan gemaakte look te bereiken.

#5: Zachte Golven Ombre

Deze ombre look heeft een bruine tot blonde fade die rijk en magnetiserend is. De zachte lichaamsgolven worden langs de onderste helft van de lengte geplaatst om deze hemelse look te voltooien.

#6: Lichtbruin tot Donkerblond Ombre

Hier heb je een besprenkeling van honingblonde highlights gegooid in de prachtige mix van donkerblonde en lichtblonde ombre lokken. De manier waarop de haarkleur wordt geplaatst, is wat het daadwerkelijke ombre-effect creëert. Deze manen zijn ook erg lang en dik met slechts een kleine krul aan de uiteinden voor een mooie, natuurlijk ogende afwerking.

#7: Bruine Ombre Bob

In sommige gevallen is blonde ombre niet zo voor de hand liggend als wat je misschien gewend bent te zien. Met deze donkerbruine Bob heb je een vleugje donkerblonde kleur helemaal aan de uiteinden. Dit is niet de traditionele ombre-look, maar de edgy, moderne versie.

#8: Roodblonde Ombre

Rode tot blonde ombre oplossing blijkt tegenwoordig populairder dan in het verleden. Misschien komt het door de prachtige aardbeienblonde kleur die het creëert. De stijl van deze look is relatief recht met een vloeiende, vloeiende golf alleen aan de uiteinden.

#9: Donkerbruin, Blond en Grijs

Als het een moderne kijk is op de asblonde look die je wilt, dan is dit een idee voor jou. Met precies de juiste hoeveelheid rand komen enkele brunette, asblonde en grijze tinten samen om dit opvallende ombre kapsel te creëren. De finishing touch is het hoofd vol volumineuze golven.

#10: Lange, Medium Blonde Ombre

Als je lang, ombre blond haar hebt, zal het al de aandacht trekken. Wanneer je echter wat lagen en strandgolven toevoegt die enigszins met je vingers worden getooid, krijg je een van de meest sexy kapsels die er zijn.

#11: Golvend, stomp geknipt Ombre Haar

Van bruin naar blond gaan door een ombre-look is geen probleem, maar als je er een klein randje aan wilt toevoegen, gooi er dan wat asblonde noten in je manen. Dat is precies wat deze botte, golvende Bob doet, en de resultaten zijn absoluut verbluffend.

#12: Strandblonde Ombre

Hier is een leuk idee voor blondines. Wanneer lichtblond en strandblond haar samenkomen om een ombre-look te creëren, is het resultaat een vrij vrouwelijke ‘do like this’. Style een aantal moeiteloze losse golven om het gevoel van zachtheid dat het uitstraalt te versterken.

#13: Lang Bourgondië tot Strawberry Blonde Ombre

Er zijn gevallen waarin ombre blond haar wordt gebruikt om een andere haarkleur op te fleuren in plaats van op zichzelf te schijnen. In dit geval hebben we te maken met een rode naar blonde kleurovergang waarbij de uiteinden koel getint worden en een asblonde tint aannemen met een subtiele roze tint.

#14: Lang, Bruin en Blond Ombre

Als het dramatisch, show-stopping haar is waar je naar op zoek bent, dan is dit zeker het coloristische idee om te sparen voor je volgende bezoek aan een salon. Met een super lange lengte, soepele textuur en bruin tot blonde ombre, dit is de stijl en kleur die ideaal is voor diegenen die willen opvallen in de menigte.

#15: Stomp Geknipt Asblond Ombre Haar

“Klassiek”, “vrouwelijk” en “mooi” zijn de beste woorden om dit eenvoudige kapsel en elegante haarkleuroplossing te beschrijven. De donkerblonde kleur met lichtblonde highlights zorgt voor een subtiel ombre effect voor een stoere ash bronde look. Ondertussen wordt het haar super steil gedragen met stomp geknipte uiteinden.

#16: Lange Grijze Ombre

Het creëren van ombre blond haar door grijze tinten op te nemen kan onverwacht zijn, maar het uiteindelijke resultaat is absoluut verbluffend, zoals blijkt uit deze look. Hier heb je voornamelijk grijs haar met subtiele blonde highlights om de kleur een beetje op te warmen en verfijnder te maken.

#17: Diepe Golven Ombre

Deze ombre, perfect voor brunettes met een warme huidskleur, kan worden geclassificeerd als lichtbruin of donkerblond. Naast de heerlijke kleurvervaging is de andere aantrekkingskracht van deze haarlook zeker de diepe lichaamsgolven. Ze geven volume, diepte en tonnen definitie aan je verbluffende manen.

#18: Omgekeerde Blonde Ombre

Als je lichtblond haar als basis neemt, kun je slechts een vleugje bruine kleur aan de uiteinden toevoegen als een moderne kijk op traditionele ombre. Reverse ombre is betaalbaar als onderhoudsarme versie alleen voor natuurlijke blondines, maar je kunt altijd eerst je haar bleken en dan de kleuren toevoegen als je het idee echt leuk vindt.

#19: Ombre voor Dishwater Blonde Hair

Lichtblond en asblond kunnen prachtig worden gecombineerd om de doffe afwaswaterblonde haarkleur op te fleuren. Dankzij het stralende platinablonde aan de uiteinden fleurt dit ombre blonde haar je teint op en tilt je je kapsel naar een hoger niveau.

#20: Donkerbruin, Rood en Blond Ombre

Als je niet kunt kiezen tussen bruin naar blond en rood naar blond overgang, probeer dan dit kleurrijke haarkleur brouwsel. Het bevat ook enkele honingblonde tonen om de mix te zoeten die echt tot de coloristische perfectie is gebracht.

#21: Dishwater Blonde Into Bright Platinum Blonde

Meisjes met natuurlijk afwasblond haar worden zo ziek van hun ietwat doffe kleur dat ze hun toevlucht nemen tot bleken of hun lokken verven in de lichtere tinten bruin. Maar er is een betere suggestie om je lokken te verlevendigen, met behoud van je natuurlijke tint bij de wortels – ombre!

blonde ombre voor middellang tot lang haar

Bron

#22: Prachtige BruinBlonde Ombre

Vrouwen met haar, variërend in lichtere tinten bruin, kunnen het niet laten om bruinblond te worden, wat overigens niet verwonderlijk is. Kijk hoe prachtig het is of je je lokken platstrijkt of ze in zachte golven krult. Amazing bronde ombre zal je gezicht lichter maken dankzij zeer lichtblonde krullen, en ik wed dat je ogen ook helderder zullen schijnen.

blonde ombre voor medium bruin haar

Bron

#23: Golden Blonde Golven

Dankzij de huidige trends kan elke bruinharige fashionista blonde lokken rocken zonder haar lokken volledig van wortels tot uiteinden te hoeven bleken. Bruinblonde ombre is tegenwoordig een van de meest geprefereerde oplossingen. Met kortere lokken heb je het misschien in de vorm van ombre highlights en ga je meer aan de goudblonde kant.

goudblond ombre haar

Bron

#24: Strawberry Blonde Into Ashy Blonde

Wow, deze lichte tinten geven een zeer zacht en teder gevoel, harmonieus passend in de 50/50 verhouding. Lange V-edged kapsels maken zeker de grootste indruk, maar je kunt ombre als deze ook op kortere lokken proberen. Check deze pagina voor tal van ombre ideeën voor blond, bruin, rood en zwart haar.

aardbeiblond tot platinablonde ombre

Bron

#25: Honey Blonde Naar Platinum Blonde

Honingblond vervaagt tot stralend platinablond en vormt een uitstekende basis voor heldere zomerlooks. Omdat het oorspronkelijk erg charmant is, vereist het geen verfijnde kapsels. Rommelige natuurlijk ogende golven of vlechten zouden right to the point zijn. Hier zijn ideeën over mooie golvende kapsels voor zonnige dagen.

honingblond tot platina ombre

Bron

Ik hou van het idee van ombre, zelfs als het extra haarverzorgingsroutines voor je geblondeerde uiteinden suggereert. Als je hier nog niet je perfecte look hebt gevonden, bezoek dan de Ombre Highlights Section, waar je veel meer succesvolle voorbeelden van ombre kunt vinden voor verschillende lengtes en haarkleuren.