Blonde hoogtepunten: 4 manieren om je look dit najaar op te fleuren

Er lijkt iets in de lucht te hangen als de seizoenen veranderen. Iedereen komt meteen in de stemming om zijn haar te veranderen, of het nu gaat om een nieuw kapsel, een nieuwe verfbeurt of het toevoegen van diepte en dimensie aan hun look met blonde highlights. Onze huidige obsessie is zeker het laatste!

Geef dit seizoen een van deze blonde highlight-ideeën een kans om je look te vernieuwen en stap in stijl dit najaar en daarna.

Blonde Highlights: Hot Looks voor de herfst

blond haar karamel
Maak een gedurfde impact met linten van gouden tinten. Foto credit: indigitalimages.com

1. Linten van goud

Zin in een dramatische verandering dit seizoen? Stapel op de blondine. Voor een maximale impact fris je je look op met een mix van karamel en blonde linten. Geef je nieuwe look een glanzende glans voor een gouden zonovergoten gloed. Na het stylen van je haar, maak je het af met TRESemmé Botanique Nourish &Replenish Leave-In Hydraterende Mist voor kroezenbescherming en -bestrijding.

beste föhn lang steil bruin haar
Voeg een kleine verandering toe aan je look met subtiele face-framing highlights. Foto credit: indigitalimages.com

2. Face-Framing Blonde Hoogtepunten

Een echte minimalist in hart en nieren weet dat een beetje een heel lange weg gaat. Als je op zoek bent naar een manier om je natuurlijke haarkleur en gezichtskenmerken op een altijd subtiele manier een boost te geven, kies dan voor blonde highlights die het gezicht omlijsten. Een kleurveilige droogshampoo, zoals Suave Professionals Keratin Infusion Color Care Droogshampoo, kan u een pauze geven van het wassen om ook de integriteit van uw hoogtepunten te verlengen.

medium kapsels voor dik haar lowlights
Leg de lat dit seizoen hoger met gedurfde blonde highlights. Foto credit: Dvora

3. Golven met blonde hoogtepunten

Tegenwoordig draagt iedereen een of ander golvend kapsel. Onderscheid je van de massa en voeg meer persoonlijkheid toe aan je look door je golven bij te werken met blonde highlights, die je kunt versterken met een bounce-verbeterend product zoals Dove Style+Care Krullen Definiërende Mousse voor het föhnen of krullen.

producten om haar krullend of golvend te maken
De juiste haarproducten kunnen je krullen verbeteren. Foto credit: indigitalimages.com

4. Blonde Highlights voor Curly Girls

Meest krulvrienden laat de krulversterkers meestal weg tijdens de koudere maanden en blijf bij hun vertrouwde warmtestylingtools om hun look voor het nieuwe seizoen te vernieuwen. Als je er niet naar uitkijkt om urenlang je haar recht te trekken, maar toch iets nieuws wilt proberen, kies dan voor het toevoegen van bronde of blonde highlights om het uiterlijk van je ringetjes te verbeteren.

Merk op dat als je momenteel donker haar hebt en wilt dat je haar er echt blond uitziet, je waarschijnlijk moet kiezen voor een volledig hoofd van highlights. Als je een basiskleur hebt die van nature lichter is (zoals asbruin), dan kun je waarschijnlijk wegkomen met een halve kop hoogtepunten. Het beste is om je colorist om advies te vragen over hoeveel highlights je nodig hebt om je haar blond te laten lijken.

Zin in meer haar inspiratie? Bekijk de haartrends waar we dol op zijn voor de herfst.