Boho Kapsels: 20 Coolste Boheemse Haar Opties

Met de huidige liefde voor gezond natuurlijk leven en obsessie met mode uit de jaren 70, zijn boho-kapsels niet alleen in opkomst – ze zijn volledig geëvolueerd. Klaar om te worden geschokt door een aantal gekke creativiteit en vaardigheden? Maak je klaar voor verwarde vlechten, knotjes en twists in creatieve boheemse haarstijlen.

Boho Kapsels Ideeën en Inspiratie

De trendy boho updos, downdos en half up stijlen van vandaag zijn voorzien van pastelkleurige accenten, een overvloed aan accessoires of delen van planten die als accessoires worden gebruikt en een verscheidenheid aan gevlochten elementen. Laat je inspireren door de natuur en 70’s kapsels, experimenteer met onderstaande do’s en bedenk je eigen exclusieve stijlen!

#1: Romantische Florettes

Deze ingewikkelde stijl begint met een watervalvlecht. Vervolgens worden boheemse florettes (vlechten die losgetrokken en in een cirkel worden gezwenkt) toegevoegd. Deze zijn gemaakt van de secties die je van onder de watervalvlecht neemt. De laatste bevat lokken van de haarlijn voor een vloeiende, elegante look.

#2: Volumineuze Fishtail Updo

Boho-kapsels kunnen op ongeveer vijfduizend manieren worden geïnterpreteerd – Old Hollywood Glam is er een van. Zacht haar met vol volume is waar het om draait om een bombshell te zijn. Gebruik eerst een zoutspray of een spray die alleen voor het vlechten is gemaakt. Plaag dan haar en maak een losse visstaart. Trek eraan voor het maximale volume en pin het uiteinde eronder.

#3: Half Updo met een Kroon

Half updo is een van de meest romantische soorten boho kapsels. Extra tederheid en lichtheid krijgt het dankzij de gekrompen textuur en een schattige hoofdband, gemaakt van echte bloemen. Wat een inspirerende combinatie!

#4: Boho Rocker Glam

Voor een look die niet overdreven bohemien is, snijd je het bovenste deel van het haar af met twee zijdelen en knip je het vast. Maak dan een lage paardenstaart zo glad en perfect als je hem kunt krijgen. Plaag het bovenste gedeelte, maak een dikke visstaartvlecht naar de nek van de nek, wikkel een stuk van de pony eromheen bij de nek en visstaart het bovenste deel van de lage paardenstaart.

#5: Mystieke Fishtail Crown

Deze fishtail headband vlecht maakt het boho kapsel uniek. Meestal zijn bloemaccessoires die aan vlechten worden toegevoegd kleurrijk, maar de witte zien er fris en onverwacht uit, nietwaar?

#6: Vlecht op Braid Downdo

Dit prinses kapsel is prachtig en creatief. Leg de vlechten die spelen met gevarieerde strakheid van je visstaartvlechten. De kunst is om te verdelen en te veroveren! Voeg een Princess-hoofdband toe voor extra flair.

#7: Tweekleurige Bohemian Updo

Voor een gemakkelijke kijk op de trend, maak een rommelige lage twisted updo en voeg boho stijl accessoires toe. Het kleurrijke haar ziet er harmonieus uit met deze imperfecte, draagbare look. Een zoutspray (gebruikt voordat je begint) helpt de lukrake wendingen en vlechten op hun plaats te houden.

#8: Geweldige vlechten en knot

Boho haar kan de grens tussen rommelig en perfect bewandelen. We houden van interessante combinaties van vlechten en broodjes, en deze combo staat zeker bovenaan onze try-it-soon-lijst. De juxtapositie tussen de losse en strakke vlechten ziet er super gaaf uit en pronkt met de dimensionale kleur.

#9: Zachte en vrouwelijke Boho Updo

Dit chique kapsel is zo veelzijdig. De fishtail-hoofdband en lussen die van de kroon naar de nek glijden, maken het elegant, maar de gezichtsomlijste slierten haar zijn niet al te formeel. Combineer het met een jurk in jaren 70-stijl en je zult die dag gegarandeerd de aandacht trekken. Natuurlijke kleuren en texturen zijn oh zo boho.

#10: Garen verpakte vlecht

Denk verder dan je typische haaraccessoires! We houden allemaal van ketting en bloemen en flarden van kleine bladeren, maar … hoe zit het met garen? Ja, garen. Je kunt gekke kleur aan je haar toevoegen zonder de verplichting. Perfect voor een muziekfestival of concert, deze gevlochten, ingepakte boheemse stijl is een opvallende verschijning.

#11: Retro Glam ontmoet Boho

Boho-haar kan zo formeel zijn als je wilt. Voor middellang haar is dit een geweldige keuze , omdat je net genoeg maar niet te veel lengte hebt om mee te werken. De wrap kan worden gestyled met een hoofdband of als een topsy paardenstaart die je niet doorwikkelt maar in de wrap verbergt.

#12: Gekrulde Gevlochten Downdo

Deze boho-stijl is een beetje ongelooflijk. Het beste voor lang haar, deze vlecht is gemaakt met een reeks lussen die een dikke ingewikkeld gevlochten vlecht vormen. De losse krullen aan het einde passen goed bij de wendingen en kronkels hierboven, dus als je steil haar hebt, zorg er dan voor dat je eerst krullen toevoegt.

#13: Waterval Kroon Vlecht met Messy Bun

Schattige gevlochten updo’s zouden je nieuwe favoriete ding moeten zijn. Om dit boheemse kapsel te proberen, maak je een watervalvlecht aan de ene kant van het hoofd die de lokken over je hoofd laat vallen in plaats van naar beneden, langs de lengte. Dan incorporate die strengen met de vlecht aan de andere kant van je hoofd. Lowlights en donkere wortels helpen de blonde vlechten op te vallen.

#14: Bubbelvlechtjes

Boho kapsels zoals deze kanaal de jaren ’70 op de best mogelijke manier. Voor een look die geen misverstand vergist dat je de vriendin van de drummer bent, laat je regenboogaccenten fungeren als haaraccessoires. De sleutel is om verschillende stijlen vlechten te proberen: kroon, gewikkeld, gebandeerd.

#15: Faux Hawk Gevlochten Kapsel

Deze super coole stijl is geweldig voor lang haar. Houd het strak door perfecte onderdelen voor het bovenste gedeelte te maken en de rest terug te likken. Plaag de bovenkant, die je met de juiste hoeveelheid spanning kunt laten staan. Voeg bubbels toe om alles aan elkaar te knopen.

#16: Bijgesneden Boho Updo

Als je kort haar hebt, is niet elke boho-stijl verboden terrein. Creëer een foundation voor een schattige bosbes twijg door haar van de voorkant naar de achterkant te draaien. Dankzij de funky nape undercut krijg je een perfecte vintage meets moderne stijl.

#17: Kleurrijke Melkmeisje vlechten

Een trendy boho vlecht moet een natuurlijk ogende textuur hebben. Maak je kapsel dus niet te netjes, laat het een beetje rommelig. Deel je haar in het midden (als voor pigtails) en bewaar losse lokken aan de voorkant. Vlecht, wikkel rond en speld op zijn plaats.

#18: Dutch Braided Bohemian Hawk

Deels vrouwelijk en deels edgy, deze gevlochten mohawk met side cornrows ziet er extra speciaal uit vanwege de perzikachtige ombre. De helderdere kleur zal opvallen tegen de donkerblonde (of bruine) basis, ongeacht hoe je het stylet, en een rommeligeNederlandse vlecht is er zeker een om in de mix van opties te gooien.

#19: Lange Boho Pigtail Vlechten

Accessoires zijn een groot onderdeel van elke chique boho-stijl. Dus laten we het hebben over ketens. Plan je kapsel altijd rond de ketting die je gaat dragen. Als het de bedoeling is om recht in het midden van je haar te liggen, zorg er dan voor dat je een perfect middendeel maakt.

#20: Cascading Waterval Side Braid

Begrijp ons niet verkeerd. Boho-haar hoeft niet ingewikkeld te zijn – het kan eigenlijk heel gemakkelijk zijn! De stijl gaat meer over de relaxte, creatieve sfeer dan hoeveel uur het kostte om te voltooien. Een zijwatervalvlecht is een geweldige manier om de look te bereiken (en je haar uit je gezicht te houden).

Wat je ook van plan bent (van op date gaan tot gewoon thuis vervelen), boho kapsels zullen je creativiteit naar voren brengen en je meteen mooier laten voelen. Ontwerp je eigen nooit eerder vertoonde bohemian stijl of speel copycat met een van deze.