Chunky Highlights maken dit jaar een comeback

Ze zeggen dat wat rondgaat, rondkomt. Het geldt voor alles, van de geschiedenis, die zich herhaalt tot haartrends zoals dikke hoogtepunten. Het is alweer een tijdje geleden dat we deze perfect gesegmenteerde grote hoogtepunten hebben gezien. Begrijp ons niet verkeerd: de dikke hoogtepunten van vandaag hebben niet die gestreepte, gedateerde, super contrastrijke look van de afgelopen decennia. We houden van die subtiele strepen die je kleur een nieuw leven geven.

Lees verder om te zien of dikke hoogtepunten iets voor jou zijn:

1. Alt-geïnspireerde dikke hoogtepunten

dikke hoogtepunten alt revival
Dit alt-geïnspireerde kapsel is een moderne manier om in te spelen op deze trend.

Deze alt-geïnspireerde stijl biedt een contrastrijke mix van bleekblonde en donkere wortels. Vraag je stylist om je highlights naar de voorkant van je haarlijn te richten voor een flexibele stijl. Je kunt je haar naar achteren trekken om te pronken met de dikke highlights of je lokken naar beneden dragen voor slechts een subtiele hint van kleur.

2. Zilverachtige tinten

dikke accenten zilvertinten
Speel in zachte en glinsterende zilverachtige tinten.

Gebruik deze trend als excuus om wat plezier te hebben met je haarkleur. Deze zachte en glinsterende haarkleur is een mooie mix van glinsterende tinten. Gebruik een duo zoals Nexxus Blonde Assure Purple Shampoo en Conditioner om je kleur levendig te houden lang nadat je de salon hebt verlaten.

3. Natuurlijke hoogtepunten

dikke highlights natuurlijk
Misschien is ze ermee geboren…of misschien heeft ze een hele goede colorist.

Niet alle dikke highlights zijn gemaakt om groot op te vallen! Kies voor een natuurlijk ogende stijl die eruitziet alsof je nog nooit een salon bent binnengestapt. Er is een deskundige colorist nodig om zo’n realistische look te creëren, dus zorg ervoor dat je je onderzoek doet voordat je de sprong waagt.

4. Blauwtinten

dikke highlights blauw
Speel met blauwtinten.

Speel met verschillende tinten blauw en gebruik een dikke highlights-methode om een look te creëren die echt opvalt. Deze blauwtinten vormen een perfecte aanvulling op de basistint van bruin haar.

5. Hoog contrast

dikke highlights bleekblond
Speel met een aantal dimensies.

Als je klaar bent om een echt statement te maken, overweeg dan een contrastrijk uiterlijk zoals deze. De bleekblonde chunky highlights knallen echt tegen donkere wortels! Vecht tegen kroezen door te rennen Dove Defrizz &Define Frizz Control Leave-In Cream door je strengen.

Denk je erover om deze throwback-stijl uit te proberen? Zorg ervoor dat je een foto maakt en deel deze met ons via @AllThingsHairUS!