Clip-In Bangs maakt je modieus zonder schaar

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe zoveel beroemdheden de moed hebben om hun kapsels zo dramatisch te veranderen, vooral wanneer ze besluiten om die dikke, bossige knallen te dragen. Lucy Hale en Gigi Hadid zijn enkele voorbeelden van celebs die hebben genoten van het experimenteren met faux bang-stijlen voor een gemakkelijke manier om een dramatische en frisse kijk op hun look toe te voegen. Clip op knallen zijn precies hoe ze klinken; hairextensions speciaal gemaakt voor bangs!

Het maakt niet uit hoe groot of klein, het kan overweldigend voelen om je te committeren aan een nieuw kapsel. Clip bangs zijn een snelle manier om je look te veranderen en je haar een nieuwe identiteit en persoonlijkheid te geven; het beste deel is dat knallen kunnen worden gecombineerd met bijna elk kapsel. Gelukkig kan iedereen gemakkelijk natuurlijk uitziende nep-knallen bereiken zonder een grote langetermijnverbintenis aan te gaan. In plaats van te googelen naar manieren om je onhandige groeiende pony te verbergen, kun je nu de controle hebben met bang extensions.

Wat is de juiste bangstijl voor mij?

Het belangrijkste element bij het bepalen van uw unieke nep-bangskapsel is het identificeren van uw gezichtsvorm. Hoewel je je misschien aangetrokken voelt tot bepaalde celebrity bangs en kapsels, bereikt hun modieuze look misschien niet hetzelfde effect op je eigen haar. Een veel voorkomende truc voor iedereen is om een ovale vorm te creëren met behulp van de knallen.

Voor bredere gezichtsvormen kiest u clip op pony’s met langere gelaagde en getextureerde stukken die op uw jukbeenderen vallen en flatterende gezichtsframelagen vormen, waardoor uw gezicht smaller lijkt. Voor smalle gezichtsvormen zijn stompe knallen die boven de wenkbrauw vallen ideaal om je gezicht wat breder te laten lijken.

Er zijn tal van manieren om je bang extensions je eigen te maken door je gezichtsvorm te identificeren en ook andere beroemdheden met dezelfde gezichtsvorm te vinden om de verschillende lengtes en stijlen te bepalen om mee te experimenteren. Professionals adviseren om bang clip ons te kopen die zijn gemaakt van 100 procent menselijk haar voor de beste resultaten, omdat ze beter beheersbaar zijn om te stylen en er over het algemeen natuurlijker uitzien.

Voor directe begeleiding en advies als je je ongemakkelijk voelt om deze trend op jezelf te nemen, plan je een afspraak met je kapper en neem je je clip bangs mee om een snit en stijl aan te passen die voor jou werkt.

Veelvoorkomende bangstijlen om te overwegen

Lange zijwaartse pony’s zijn de meest subtiele optie omdat ze feilloos opgaan in de rest van je haar. Ze zijn ook een ideale optie voor mensen met golvend en krullend haar om beter op te gaan in je natuurlijke haartextuur in plaats van rechte, stompe knallen te plakken die een stuk dramatischer zullen zijn en een statement zullen maken.

Stompe knallen zijn de beste optie voor een klassiek, maar gedurfd statement; hoe bossiger en dikker hoe beter! Je kunt een heel ander effect creëren door de lengte wat in te korten voor een retro look.

Kanaliseer je innerlijke bohemian hippie uit de jaren 70 met stuk-y en chunky shaggy bangs die een perfecte optie zijn voor een ongedaan gemaakte, ontspannen look.

Hoe clip in bangs toe te passen

#1: Bereid je haar voor

Tem je natuurlijke haar door het glad te strijken en een middendeel te maken. Voordat je begint met het plaatsen van de knallen, geef je je nep-knallen wat leven door volumespray te gebruiken en gebruik je een krultang om ze naar voren te krullen, te beginnen bij de basis om volume toe te voegen. De bang-extensies komen er in eerste instantie vrij plat uit als je ze krijgt, waardoor ze er vooral nep uitzien als je ze niet een beetje pluist.

Sommige mensen gebruiken graag droogshampoo of houdspray om het haar te plagen in het gebied waar je de knallen plaatst, zodat ze veiliger zijn, maar het is niet vereist.

#2: Plaats Clip Bangs in de buurt van Crown of Head

Plaats knallen op de gewenste plaats en laat het haarstuk plat tegen je hoofd liggen. Gebruik je eigen oordeel over de meest natuurlijke plaatsing die er goed uitziet en voelt voor jou, maar het plaatsen ervan langs of iets boven je wenkbrauwen is normaal.

#3: Bevestig clips aan het haar

Breng eerst de middelste sluiting aan om het stuk op zijn plaats op je hoofd te bevestigen en knip vervolgens elk van de zijkanten aan je natuurlijke haar.

#4: Touch Up en Blend

Geef de pony’s een lichte borstel of vingerstijl om op te gaan in de rest van je haar. Gelaagde en dikke knallen hebben meestal langere gezichtslijsten om het gemakkelijk te maken om te blenden en er natuurlijk uit te zien. U kunt bijwerken met een stijltang om de uitstulping die de clip aan de bovenkant kan produceren glad te strijken.

Vergeet niet om ervoor te zorgen dat je de levensduur van je extensions behoudt door ze te verzorgen zoals de rest van je haar met regelmatige trims en behandelingen. Voor meer inspiratie en nieuwe stijlen om te proberen, kijk naar een nep bangs tutorial om je wat visuals te geven.

Vergeet niet, always wees zelfverzekerd en heb er plezier mee!