Cutting Edge: Korte pruik kapsels die je volgende gewas zullen inspireren

Je kent dat korte kapsel waar je naar hebt gekeken, vind je het niet tijd dat je het uitprobeert? We weten het, je bent bang om je haar te knippen, maar hoor ons eerst! Niets zou je ervan moeten weerhouden om het kapsel of kapsel uit te proberen dat je graag wilt proberen. Om de look te krijgen zonder de verplichting, pruik het uit!

Hier zijn enkele korte pruikkapsels om te proberen die je zullen inspireren om een nieuwe look uit te testen om je te helpen eindelijk maak de snede.

1. Afgeronde Bob

Korte pruik kapsels met pony's
Korte pruik kapsels: Chique afgeronde bob

Concave bob kapsels hebben dit jaar een belangrijk moment. Geef de look een testrun door een pruik met een diepe franje te dragen. Een waarschuwing: met een look als deze is er geen eenvoudige stijl voor een drukke ochtendoptie, maar we hebben je gedekt met deze concave bob-stylingtips.

2. Scheermes gewas

Korte Pruik Kapsels scheermes bruin
Korte pruik kapsels: Scheermes gewas

Als je in de stemming bent voor een jong, leuk en edgy kort kapsel. Probeer een pruik met een korte scheermesjes. Met dit kapsel heb je ook de mogelijkheid om het te krullen met een tang met kleine loop om zachte en sexy krullen te creëren. Speel met de look om te zien of het een stijl is waar je op lange termijn mee kunt leven.

3. Hoog-laag gesneden

Korte pruik Kapsels schokkerige lagen
Korte pruik kapsels: hoog-laag lagen

Deze stoere pruik is een opvallende kijk op de traditionele bob. Om het uiterlijk van een klassieke bob bij te werken, probeer deze edgy high-low cut. We houden ervan hoe de lange, schokkerige lagen helpen het gezicht te kaderen en uw kenmerken te accentueren.

4. Levendige short cut

korte pruik kapsels rood haar
Korte pruik kapsels: Vurige haarkleurtinten.

Het nagelen van de juiste snit is één ding, maar het nagelen van de juiste haarkleur is een andere. Koop een pruik die je het beste van twee werelden kan bieden. Experimenteer met korte pruikkapsels in verschillende kleuren om uit te testen welke haarkleur het beste bij je past. Als alleen een vleugje kleur meer jouw stijl is, ga dan voor hoogtepunten met tinten die warmte en diepte toevoegen aan de algehele look. Voor een meer dramatische look voeg je strategische lagen toe om volheid en beweging te creëren.

5. Speel met kleur

korte pruik kapsels
Speel met kleur!

Probeer een heldere en gedurfde haarkleur uit zonder je te binden aan een van de mogelijke schade aan je lokken. Deze levendige groene kleur maakt een statement – vooral in combinatie met een volledige set franje!

Houd je pruik schoon en fris door te wassen en te conditioneren met SheaMoisture Pruik &Weave Tea Tree &Borage Seed Oil 2-in-1 Conditioner en Detangler!

Denk je erover om een van deze stijlen uit te proberen? Zorg ervoor dat je de resultaten met ons deelt via @AllThingsHairUS!