David Beckham Haircuts – 20 ideeën van de man met de miljoen gezichten

Niet zo veel mensen die sterren zijn geworden in de sportwereld zijn er ook in geslaagd om hun persoonlijke stijl te ontwikkelen tot het niveau, hoog genoeg om een stijlicoon te worden genoemd. David Beckham is een aangename uitzondering. Zijn gevoel voor stijl en het vermogen om garderobe-items te mixen om harmonieuze casual en formele looks te bereiken, zijn nogal indrukwekkend. En zijn kapsels en kapsels zijn een goed onderwerp voor een heel artikel. We hebben gezocht naar de meest populaire kapsels en kapsels van David Beckham. Ze zijn allemaal verschillend, hoewel de voetbalster alleen korte en korte tot middellange lengtes kiest.

De meest stijlvolle kapsels en kapsels van David Beckham

Zoek een minuut om een kijkje te nemen door de beste 20 kapsels en kapsels van de man met de miljoen gezichten.

1. Kapsel met extra korte zijkanten en langwerpige bovenkant

De samenwerking van David Beckham met H&M is een grote vreugde voor zijn fans. Deze foto is van de lancering vorig jaar van Beckham’s bodywear-assortiment. David wiegde een cool kapsel met extra korte zijkanten en nek, gebalanceerd met langwerpig haar bovenop. De snit is bedoeld om met een lift aan de wortels als een soort pompadourkapsel te dragen.

David Beckham kort kapsel

Debby Wong / Shutterstock.com

2. Extra korte crewcut

Vaak wordt crewcut aanbevolen voor dik haar, maar we zien dat David Beckham vrijwel elke look kan trekken, zelfs als het een eenvoudig extra kort kapsel is. David combineert het met succes met de bijpassende gezichtsstijl en krijgt de strakke stijlvolle look die zelfs in de formele stijl past.

David Beckham crecut

Everett Collectie / Shutterstock.com

3. David Beckham Hair – Kort en Edgy, met Cool Undershaves

Als je een fan bent van extra korte kapsels en je wilt iets interessanters dan een gewone crewcut, dan kan deze coole edgy stijl een weg naar je hart vinden. Naast de geschoren slapen heeft het een geschoren driehoek over het voorhoofd – iets wat je niet elke dag tegenkomt in herenkapsels. Gedurfd en creatief!

4. Een meester in transformatie

Als je deze afbeelding vergelijkt met de foto #2, zul je je realiseren wat een krachtig hulpmiddel een kapsel is in termen van je gezichtsvormcorrectie (en hoofd). Hier zien we dat David de indruk van zijn perfecte vierkante gezicht versterkt ten koste van de scherpe taps toelopende snit met voldoende gewicht in de hoeken en het grafische gezichtskapsel. De haarlijn die praktisch horizontaal lijkt en Davids kenmerkende rugveeg zien er behoorlijk indrukwekkend uit.

5. Kort Edgy Kapsel met Tempel Scheerbeurten

Geschoren tempels flatteren het gezicht van David Beckham zeker. Ze accentueren zijn brede jukbeenderen en sterke mannelijke kaaklijn. Daarom laat hij zijn haar vaak knippen met extra korte zijkanten of tempelonders. Dit kapsel heeft licht langwerpig scheermeshaar bovenop en taps toelopend van de lengte van de kruin naar de nek. We houden vooral van de gemarkeerde plek. Het is duidelijk dat bescheiden kleuraccenten er heel goed uit kunnen zien bij mannen.

6. Koele Mohawk

Mohawks op blanke mannen is een zeldzaamheid, maar David Beckham slaagt er ook in om deze look te trekken. Deze stijl is nauwkeurig en edgy, netjes en provocerend. Het werkt geweldig voor David’s steil haar dat vakkundig is getextureerd om er scherp en grillig uit te zien.

7. Ultra kort kapsel met twee geschoren parallellen

Geschoren hoofdontwerpen zijn een trendy twist voor degenen die toe zijn aan wat extra aandacht. David Beckham is gewend om als geen ander in de schijnwerpers te staan, maar hij kiest niet voor een verfijnd patroon. Minimalisme in alles, van kleding tot haar, is een welkom iets in de mode van vandaag.

8. Meer Crewcut ideeën

Het gevoel van gemak en onderhoudsarm behoren tot de meest gevraagde eisen die mannen hebben voor kapsels. Als crewcut je flatteert, aarzel dan niet en kies het voor je volgende kapsel. Een nieuwe eigentijdse manier om het te dragen is met een gezichtskapsel van dezelfde lengte als je op je hoofd hebt.

David Beckham crewcut en gezichtskapsel

s_bukley / Shutterstock.com

9. David Beckham Kapsel Dat past bij de meeste mannen

Hier is een stijlvolle kapselvariant zonder extremen. Het is naar de zin van mannen die extra short cuts uit de weg gaan. Deze look lijkt niet alleen bovenop, maar ook bij de tempels enigszins ontgroeid te zijn. Als je graag je haar textuur geeft en van stijl wisselt van strak en formeel naar rommelig casual, is dit een waardige keuze van een basissnit.

10. “Ontgroeid” en geblondeerd haar

Tegenwoordig voelen de meeste mannen zich goed bij het bleken van haar. Verfoplossingen bij mannen zien er het beste uit wanneer ze op licht ontgroeid haar worden gedaan. Het is nog steeds een kapsel, niet alleen outgreigen haar, want wat je nodig hebt in dergelijke looks is de nauwkeurigheid van randen en goed getrimde uiteinden. Davids geblondeerde haar ziet er heel schattig uit. Anno 2023 dragen we nog steeds wortels naturel of verduisterd.

11. Medium kapsel en warrig kapsel

Lijkt het netjes en professioneel? Niet echt… Stijlvol en trendy? Absoluut! Korte tot middellange kapsels, gestyled verward, zien er het beste uit op jongere jongens of mannen van creatieve beroepen. Ze passen bij zowel steil als golvend haar. Als je haar steil is zoals dat van David, kun je zeezout haarspray aanbrengen voor “geknepen” kapsels.

12. Kort tot medium kapsel met een schuine quiff

Als je liever langwerpige korte kapsels draagt, zien ze er het beste uit met de punt geknipte uiteinden en het bovenste haar, steil gebogen. Het kapsel van David Beckham is een mooi voorbeeld om in deze relatie te volgen. Natuurlijk ogende highlights voor mannen worden gebruikt om je ogen op te fleuren en als een verfrissende touch. Het is optimaal om het uiterlijk van zonvervaagd haar na te streven.

13. Langwerpig scheermes kapsel met zonovergoten aanrakingen

Een andere geweldige oplossing voor iets langere kapsels is het langwerpige nekgedeelte. Wanneer je kapsel wordt bereikt met een scheermes, biedt het de juiste rand die welkom is in verwarde looks. Balayage-hoogtepunten zorgen voor het bereiken van de coole look van willekeurige zonovergoten aanrakingen.

14. Kapsel met uitgroeide slapen en nek

Jongens die het niet erg vinden om te experimenteren met verschillende kapsels voor langwerpig haar zullen dit mooie kapsel leuk vinden. De stomp gesneden slapen en nek vereisen geen extra stylinginspanningen. Ze gaan er inheems netjes uitzien. En wat betreft de quiff en het bovenste haar, ze zijn punt geknipt voor een extra volume dat je zult waarderen in kapsels met een lift bij de wortels zoals op de foto.

David Beckham kort tot medium kapsel

s_bukley / Shutterstock.com

15. Hoofdbanden in herenkapsels

Wanneer een man besluit om over te gaan van een kort kapsel naar een halflang haar, wordt hij geconfronteerd met die verwarrende periode waarin zijn uitgroeide kapsel er rommelig en slordig uit begint te zien, maar de gewenste lengte nog niet is bereikt. David Beckham stelt voor om een minimalistische hoofdband te gebruiken om comfortabel door de overgang te gaan.

16. Cornrows

David Beckham’s cornrows maakten in 2003 een plons, niet alleen in het Verenigd Koninkrijk, maar over de hele wereld. Er waren publicaties over een toestroom van jonge jongens die kapsalons bestormden om hetzelfde gevlochten kapsel te krijgen. Welnu, Davids vlechten worden zelfs nu nog herinnerd, maar helaas worden ze vaker zijn slechtste kapsel ooit genoemd. We zijn het er niet mee eens, maar op sommige jongens die zijn stijl nabootsten, zagen ze er echt belachelijk uit.

17. Taps toelopend kapsel elegant gestyled

Deze werkt zelfs voor uw bruiloft. Veel aanstaande bruiden kiezen dit kapsel als het beste bruidshaaridee voor hun bruidegoms. Het is een stijlvolle taper met langwerpig bovenhaar dat recht is geknipt en gestyled met een wortelbooster.

David Beckham taps toelopend kapsel

Jaguar PS / Shutterstock.com

MEER: David Beckham’s stijlvolle backswept kapsel

18. Moeiteloos gelikt mannenkapsel

Een gelikt kort kapsel is een ware meevaller voor een hedendaagse man. Het is gemakkelijk om op verschillende manieren te stylen, afhankelijk van de gelegenheid. Wanneer je een formele look nodig hebt, kam je je haar terug met een semi-mat stylingproduct. Een casual kapsel heeft een meer uitgesproken textuur en definitie nodig. Merk op dat David Beckham zijn haar altijd laat stylen met een wortellift.

MEER: Beckham’s Signature Short Slick-Back Cut

19. David Beckham Kapsel met Pompadour Bangs

Pompadour kapsels voor mannen zijn altijd erg in trek. Als je de minuten wilt minimaliseren, besteed je aan haarstyling, krijg je een korte, nette snit met verlenging alleen voor de quiff. Gebruik je favoriete volume boost product om de quiff te stylen.

20. Pompadour met Extra Volumineuze Top

Sommige kapsels en kapsels die we hier hebben gezien, lijken misschien een beetje excentriek. Deze is geen uitzondering. Je toont de hoogste klasse in je stijl wanneer je iets draagt dat niet alleen trendy is, maar ook echt jezelf wordt. David trekt aan een ander cool kapsel dat we absoluut geweldig vinden op hem.

Dit waren de oude en nieuwste kapsels van David Beckham. Ons doel was om u kennis te laten maken met zijn helderste kapsels en te laten zien dat het veranderen van uiterlijk en het proberen van verschillende kapsels een plezierig proces kan zijn, niet alleen voor een vrouw, maar ook voor een hedendaagse man.

Bonus: Zie David Beckham’s Hairstyle Tutorial

David Beckham kort kapsel
David Beckham crecut
David Beckham extra kort kapsel met geschoren slapen
David Beckham korte backswept kapsel
David Beckham edgy kapsel
David Beckham mohawk
David Beckham geschoren patroon
David Beckham crewcut en gezichtskapsel
David Beckham cool kort kapsel
David Beckham ontgroeid kapsel
David Beckham kort tot medium kapsel
David Beckham kapsel met schuine quiff
David Beckham scheermes kapsel
David Beckham kort tot medium kapsel
David Beckham middelmatig haar
David Beckham
David Beckham taps toelopend kapsel
David Beckham verward kapsel
David Beckham kort kapsel
David Beckham korte pompadour kapsel