De 17 beste shampoos voor gespleten haarpunten

Gespleten haarpunten zijn voor de meesten van ons een onvermijdelijkheid, of dit nu voortkomt uit kleur- en / of chemische verwerking, jarenlange warmtestyling of gewoon dagelijkse opbouw van slijtage. (Rommelig broodje? Hetzelfde.) Maar het vinden van de beste shampoo voor droog, beschadigd haar met gespleten haarpunten kan eens broze lokken veranderen in echte gesponnen zijde. De beste shampoo voor gespleten haarpunten kan de integriteit van je lokken onderweg verlengen. Dit is de sleutel voor de weg naar herstel.

Table of Contents

Lees verder en onthoud altijd dat in de wereld van gespleten haarpunten preventie letterlijk de juiste weg is. Onderschat in het bijzonder nooit, maar dan ook nooit wat een goede shampoo voor gespleten haarpunten echt kan doen voor de gezondheid en het uiterlijk van je haar.

De oorzaak van gespleten haarpunten

beste shampoo voor gespleten haarpunten
Wie controleert nog meer hun uiteinden in hun downtime? *steekt schaapachtig de hand op*

Gespot: Gerafelde kleine buggers, die tegen de korrel van je perfect uitgeblazen haar durven te gaan, of gedurfd uit die gladde paardenstaart steken. De uiteinden van je haar zijn de oudste en zwakste, omdat ze de meeste schade hebben opgelopen: ze hebben je door die zeemeermin-groenblauwe fase heen geholpen, de hele reeks krultangversterkte feestlooks van afgelopen winter en je dagelijkse knusse yogatopknot. Die versplinterde uiteinden zijn eigenlijk je nagelriemen die hun armen opheffen in een nederlaag. “We geven het op”, roepen ze in overgave.

Heb je een nieuw haarregime nodig?

Gespleten haarpunten zijn meestal beschadigde uiteinden van de haarschacht die zijn gescheiden of versplinterd in twee of meer fragmenten. Dit wordt meestal veroorzaakt wanneer de buitenste laag van het haar wordt beschadigd door te veel verwerking, styling of manipulatie. Het zorgt er dan voor dat de interne structuur uiteindelijk verzwakt en scheidt als gevolg van blootstelling. Afgezien van reguliere kapsels of zelfs technieken zoals haar afstoffen – een vederlichte trimtechniek – is de enige andere oplossing die mensen hebben gebruikt een goede shampoo voor gespleten haarpunten om de haarschacht eerder daadwerkelijk te helpen versterken.

1. Nexxus Keraphix Schade Helende Shampoo

We zijn absoluut dol op de formule van Nexxus Keraphix Schade Helende Shampoo, die rijk is aan eiwitten – in dit specifieke geval keratine, samen met extracten van gezondheidsvoedsel du jour zwarte rijst. Niet alleen reinigt deze goede shampoo voor gespleten haarpunten het haar, maar dringt ook de haarvezel zelf binnen om gespleten haarpunten letterlijk van binnenuit te herstellen. In combinatie met de bijpassende conditioner, Nexxus Keraphix Schade Healing Conditioner, het resulterende pakket is onmiddellijk sterkere strengen die ook gehydrateerd en verzacht zijn.

2. TRESemmé Pro Pure Damage Shampoo |

We houden van de TRESemmé Pro Pure Schade Shampoo omdat het zacht genoeg is om dagelijks te worden gebruikt – ideaal voor trainingsstrijders en fans van vaak restyling. Het is vrij van siliconen, parabenen, sulfaten en minerale oliën – waardoor het een superschone keuze is – en zorgt ervoor dat het niet bijdraagt aan uw reeds bestaande schadesituatie. Na het wassen voelt het haar gevoed, zacht en zacht gereinigd aan. En omdat het vrij is van al die vulstoffen, hoef je je geen zorgen te maken dat het in je ogen prikt, in tegenstelling tot het zweet dat je net hebt opgewerkt tijdens die run.

3. TRESemmé Keratin Reparatie Shampoo

TRESemmé Keratin Reparatie Shampoo is perfect om te gebruiken als je strengen een opfrisbeurt nodig hebben – misschien een passend luxe exemplaar. Deze shampoo voor gespleten haarpunten is doordrenkt met slimme Bond Plex-technologie™ en helpt beschadigd haar te herstellen door haarvezels glad te strijken en af te schermen voor sterk, gezond haar.

4. Suave Kokosolie Infusie Schade Reparatie Shampoo

Het is waar! Bij het zoeken naar de beste shampoo voor gespleten haarpunten, kan kokosolie echt wonderen doen voor vrijwel alle beschadigde strengen, precies waarom we van houden Suave Professionals Kokosolie Schade Reparatie Shampoo zozeer. Wat ongelooflijk is, is hoe de kokosolie helpt om schade onmiddellijk te herstellen door strengen diep te hydrateren, maar dankzij de lichte formulering zal de shampoo nooit verzwaren de strengen. In combinatie met zijn zusterproduct, de Coconut Oil Infusion Conditioner, kun je letterlijk de verandering in de gezondheid van je haar zien met slechts drie toepassingen.

5. SheaMoisture Rauwe Shea Butter Herstellende Shampoo

SheaMoisture Rauwe Shea Butter Herstellende Shampoo en Conditioner is perfect voor de krullende dames die er zijn. Deze set is een geweldige optie als je overgaat naar je natuurlijke haar nadat je het een tijdje chemisch hebt behandeld of verwerkt. De rauwe sheaboter, zeekelp en arganolie helpen zwaar vocht vast te houden en in je lokken te schijnen.

6. Love Beauty en Planet Kurkuma &Tonka Essence Shampoo

Love Beauty en Planet Kurkuma &Tonka Essence Shampoo zijn geweldig om te wassen als je op zoek bent naar een schonere shampoo-optie om je gespleten haarpunten te repareren. Deze 92 procent, natuurlijk afgeleide formule is een van de beste shampoos voor gespleten haarpunten vanwege de gelijknamige toevoeging van kurkuma, een oud kruid dat helpt om schade te herstellen en tegelijkertijd te werken om ook gespleten haarpunten in de toekomst te voorkomen. Als extra bonus is de shampoo bedekt met de zoete en kruidige geur van Tonka-essence voor een geur die rechttoe rechtaan onweerstaanbaar is.

7. Dove Nourishing Rituals Repair Ritual Shampoo

De luxe activiteiten in Dove Nourishing Rituals Repairing Ritual Shampoo– kokosolie en kurkuma – worden gebruikt dankzij hun erfenis van voeding en reparatie in oude Indiase culturen. Met slechts één wasbeurt voelen strengen een miljoen keer sterker aan terwijl ze gespleten haarpunten verbergen om op te starten.

8. Love Beauty en Planet Coconut Milk &White Jasmine Shampoo

Curly girls, deze voor jou! Of je nu strakke spoelen of losse golven hebt, Love Beauty en Planet Coconut Milk &White Jasmine Shampoo is een perfecte shampoo om gespleten haarpunten te repareren en tegelijkertijd de textuur 100 procent intact te houden. We klagen ook niet over de tropisch geterfde geur.

9. Dove Voedende Rituelen VersterkenDe Rituele Shampoo

Met avocado- en calendula-extracten, Dove Voedende Rituelen VersterkenDe Rituele Shampoo is niet alleen geformuleerd als eerbetoon aan Latijns-Amerikaanse schoonheidsroutines, maar helpt ook om de nagelriem af te dichten om te voorkomen dat deze hitteschade of milieu-agressors indrukwekkend goed afdicht.

10. Love Beauty en Planet Hope and Repair Kokosolie &sṇ Ylang Shampoo

We weten dat kokosolie de alleskunner is. Maar het feit dat dit Love Beauty en Planet Hope and Repair Kokosolie &sṇng Ylang Shampoo heeft ook de bedwelmende geur van ylang-ylang bloemen maakt deze herstellende formule vergelijkbaar met een strandreis of regenwoudwandeling, TBH.

11. Nexxus Therappe Herbalancerende Shampoo

Als u op zoek bent naar groot volume en grote hydratatie, grijp dan naar Nexxus Therappe Herbalancerende Shampoo. Het is volledig vrij van gewichtige siliconen die meestal worden gebruikt om de glans te versterken, maar het heeft een shot ultra-luxe kaviaar precies om dat tegen te gaan.

12. Nexxus Hydra-Lichtgewicht Gewichtloze Vocht Shampoo

Het hebben van fijne strengen laat je niet vrij van gespleten haarpunten. De sleutel is om een shampoo te vinden om gespleten haarpunten te repareren en, nou ja, gewichtloze hydratatie te bieden zoals Nexxus Hydra-Light Gewichtloze Vochtshampoo doet dankzij zijn unieke samenstelling van zeemineralen.

13. SheaMoisture Jamaicaanse Zwarte Castor Olie Versterken &Restore Shampoo

Deze sulfaatvrije, verhelderende shampoo verwijdert opbouw terwijl het haar wordt doordrenkt met het voedende en groeibevorderende vocht van het hero-ingrediënt, ricinusolie. SheaMoisture Jamaicaanse Zwarte Castor Olie Versterken &Restore Shampoo is een geweldige keuze voor diegenen die regelmatig hun haar kleuren, rechttrekken, permanenten of verwarmen, evenals alle verschillende soorten krullen.

14. Suave Repareren Avocado Shampoo

Suave Repareren Avocado Shampoo is perfect als je hulp nodig hebt bij het repareren van beschadigde strengen terwijl je kroezen voedt en elimineert. We houden ervan dat deze shampoo wreedheidsvrij is. Bovendien gebruikt het avocado om je lokken diep te voeden.

15. BHS Damage Repair Anti-Roos Shampoo

Twee vliegen in één klap slaan? BHS Damage Repair Anti-Roos Shampoo is het perfecte product om te helpen met schade en roos. Deze shampoo helpt om schilfers te bestrijden en voedt en versterkt je haar ook van binnenuit. We houden van hoe zacht en glanzend je haar eruit ziet na gebruik

16. TRESemmé Keratine Reparatie Shampoo

TRESemmé Keratin Reparatie Shampoo is een must-have voor iedereen die zijn strengen wil repareren en verzachten. Dit product maakt gebruik van slimme Bond Plex-technologie™ om strengen te repareren, glad te strijken en te versterken. Over het algemeen is dit een geweldige optie als je het gevoel hebt dat je haar een beetje extra TLC nodig heeft.

17. Dove Hair Therapy Rescue &Bescherm Shampoo

Op zoek naar een shampoo die je haar herstelt en versterkt en tegelijkertijd beschermt tegen extra schade? Dove Hair Therapy Rescue &Bescherm Shampoo is hiervoor de perfecte optie. Dit product maakt gebruik van een ceramide- en peptidemix om het haar van binnenuit te versterken en gespleten haarpunten af te dichten. We houden ervan hoeveel positieve voordelen deze shampoo in één keer biedt.