De beste haargroeiolie heeft deze belangrijke kwaliteiten

Totdat een magisch haargroeielixer wordt ontdekt, is het beste wat we kunnen doen om het haargroeiproces te verplaatsen, het haar dat we hebben gezond te houden terwijl het groeit. Er is niets erger dan maandenlang je haar uit te laten groeien om je te realiseren dat de meeste van je lokken beschadigd zijn en toch moeten worden getrimd. Een van de beste manieren om je haar gezond te houden, is door de beste haargroeiolie in je normale routine op te nemen. De beste haargroeiolie voor u hangt af van uw specifieke haarbehoeften. Lees verder om te leren op welke belangrijke kwaliteiten u moet letten en om erachter te komen welke olie het beste bij u past:

beste haargroeiolie lichtbruine lange krullen
Leer hoe je je haar gezond en sterk kunt houden terwijl je het uitgroeit.

Beschadigd haar

Als je lokken veel warmtestyling en haarverf hebben ondergaan, is de kans groot dat ze op zijn minst een beetje beschadigd zijn. Door een oliebehandeling op te nemen die is geformuleerd om beschadigd haar in uw routine te herstellen, kunt u de tijd terugdraaien en beginnen met het repareren van uw haar. We stellen voor Suave Professionals Kokosolie Infusie Schade Reparatie Olie Behandeling voor haar dat betere dagen heeft gekend. Of je nu regelmatig of slechts af en toe hete gereedschap gebruikt en je haar regelmatig of zelden verft, je zult baat hebben bij het gebruik van deze haarolie. De rijke kokosolie dringt elk haar binnen voor diepe voeding omdat het de nagelriemen gladder maakt, flyaways temt en langdurige glans levert.

Droog haar

Velen van ons worstelen met droog haar in de winter, terwijl sommigen van ons het hele jaar door te maken hebben met droge lokken. Het is belangrijk om een gezond vochtgehalte in je haar te behouden om ze sterk, gezond en beschermd tegen breuk te houden. Hoe gemakkelijker je haar breekt, hoe langer het duurt om het uit te laten groeien. We raden u aan om Nexxus Olie Oneindige Haarolie om je lokken diep te voeden. Dit product is doordrenkt met zes oliën, waaronder Amazone Babassu-olie en Afrikaanse Marula-olie, die beide bekend staan om hun voedende eigenschappen. Een geweldig voordeel van babassu-olie voor haar is dat het droog haar diep reinigt en voedt.

Heb je een nieuw haarregime nodig?

Moeilijk te beheren haar

Vaak kunnen we schade aanrichten aan ons haar zonder het zelfs maar te beseffen. Terwijl we ons haar wassen, kammen en stylen, kunnen we iets te hard trekken en uiteindelijk breuk langs onze lokken veroorzaken. Toepassing TRESemmé Keratin Smooth Shine Serum aan je strengen nadat je ze hebt gewassen, zullen ze veel beter beheersbaar worden en je helpen ze minder schade toe te brengen. Deze olie is gemaakt met keratine en Marula olie uit Afrika en helpt kroezen te bestrijden, knopen te ontwarren, de glans te stimuleren en zachtheid toe te voegen. Het verzorgen van je haar op een schadevrije manier is een fluitje van een cent zodra je dit serum in je routine hebt opgenomen.

Op zoek naar meer manieren om je haar gezond te houden terwijl je het uitgroeit? Bekijk 6 winterhaarverzorgingstips om gezond uitziend haar te scoren.