De beste shampoo voor glanzend haar: wat we gebruiken voor gezond uitziende lokken

We hebben keer op keer gepredikt dat je beste kapsels beginnen tijdens de haarwasfase, en dat is omdat het waar is. Een goede shampoo die de glans verbetert, is misschien alles wat je nodig hebt om die glanzende look te krijgen die je zoekt. Je moet echter niet op zoek gaan naar shampoos die alleen glans aan je haar toevoegen. Hoe zit het met alle andere haarproblemen die u wilt beheersen of voorkomen, zoals schade? We hebben een paar glanzende haarshampoos getest die allemaal voldoen aan hun claims van het beschermen en toevoegen van glans aan onze lokken die we met je delen.

Lees verder om meer te weten te komen over onze keuzes voor de beste shampoo voor glanzend haar die momenteel ook in onze eigen douches draaien:

1. SheaMoisture Kokosnoot &Hibiscus Krullen &Shine Shampoo

beste shampoo voor glanzend haar: golven
Hoe vind je de beste shampoo voor glanzend haar? Zoek naar formules die langdurige glans aanprijzen.

Voor meiden met van nature krullend haar is dit de shampoo voor jou! Deze shampoo, wanneer gebruikt met zijn respectievelijke conditioner, helpt die rommelige krullen te beheren terwijl het glanzende, veerkrachtige en zachte lokken creëert. Het geheim van de glans en gladde afwerking is de kokosolie, het is ongelooflijk hydraterend en beschermt ook je haar.

2. Dove Nourishing Rituals Smoothing Ritual Shampoo

Als je het type bent dat je haar elke dag moet wassen, is deze shampoo iets voor jou. Met een zachte formule helpt deze shampoo, wanneer gebruikt met de conditioner, te reinigen en glans toe te voegen aan normale haartypes. Meer nodig? Beschouw dit ook als uw shampoo voor haarbescherming: het systeem werkt om uw lokken te voeden en te beschermen tegen dagelijkse slijtage, waardoor het de beste shampoo is voor glanzend haar voor dagelijks gebruik en haarversterking. Ontzagwekkend!

3. Suave Professionals Marokkaanse Infusie Shine Shampoo

Natuurlijke haaroliën, zoals Marokkaanse olie, zijn geweldig om op het haar aan te brengen tijdens het stylen om glans toe te voegen. Waarom niet een shampoo krijgen met Marokkaanse olie in de formule, samen met vele andere ingrediënten die gunstig zijn voor je haar. De formulering van deze shampoo, wanneer gebruikt in combinatie met de bijpassende conditioner, voegt een zichtbare glans en een langdurige geur toe. Kan het beter dan dit?

4.Suave Biotine Infusie Versterkende Shampoo

Heb je moeite met dunner wordend haar? Dan is dit de shampoo voor jou! Het zorgt voor dikker en voller haar met het belangrijkste ingrediënt vitamine B7 en vermindert breuk met 95%, terwijl het tegelijkertijd glans aan je haar toevoegt. Deze shampooformule is uw one-stop-shop voor het reinigen, versterken en toevoegen van glans, en wanneer het wordt gebruikt met de bijbehorende conditioner, helpt het haar zachtheid en beheersbaarheid te behouden. Bonus: We houden van de luxe geur!

5. TRESemmé Botanique Kleur Vibrance &Shine Shampoo

Als je geverfd haar hebt, is deze shampoo een geweldige optie, het behoudt je levendige kleur en geeft je gezond, glanzend haar. We houden van deze shampoo samen met de bijpassende conditioner vanwege de ongelooflijk zachte formule, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de kleur wordt gestript of al uw natuurlijke oliën verliest. De camellia olie mix draagt ook bij aan de voeding en gloed, dus wat is er niet om van te houden?

Welke shampoo voor glanzend haar ga je proberen? Deel uw ervaring door ons @AllThingsHairUS te taggen. Ook voor meer informatie over de heetste en nieuwste haarproducten, schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.