De chicste, meest rommelig-coole blonde boblooks waar we van houden

We noemen het nu: Als je je ooit hebt willen onderscheiden van het peloton, neem dan een blonde bob, Niets zegt meer “head babe in charge” dan een uniek verfijnde short cut die er alleen onderhoudsarm uitziet voor het ongetrainde oog. We kennen echter allemaal het onderhoud dat in dit specifieke kapsel zit: naadloze, messingvrije kleur, fris uitziende uiteinden en een glanzende glans gebeuren niet met degenen die niet op punt staan met hun uiterlijk.

Voor degenen die op zoek zijn naar wat inspiratie voordat ze gaan knippen, hebben we enkele van onze favorieten samengesteld, luxe ogende maar toch downtown-cool blonde bobkapsels om ons punt over te brengen. Onthoud: het draait allemaal om georganiseerde chaos (of iets dergelijks)! Scroll naar beneden en laat je verlichten:

1. Platina paardenstaart

blonde bob platina paardenstaart
De paardenstaart wordt verhoogd wanneer hij wordt weergegeven in edgy platina. Foto credit: indigitalimages.com

De baby paardenstaart krijgt 1000 meer stijlpunten wanneer het onderdeel wordt van een algehele enigszins subversieve look. Het is niet eenvoudig om een platinablonde bob te behouden, en deze versie, die precies de juiste hoeveelheid donkere wortelgroei heeft die er doorheen gluurt, heeft ook een gezond uitziende glans.

2. Luie golven

blonde bob rommelige golven
Boho-girl golven zijn een geweldige manier om gebleekte uiteinden te maskeren. Foto credit: indigitalimages.com

De blonde bob-versie van rich-girl hair, deze look heeft slechts een lichte buiging op de middenlengtes en een gemakkelijk middengedeelte (dat al dan niet wordt bekroond met uw designeraccessoire naar keuze). Gebleekte lokken behouden ook hun glans en blijven messingvrij met behulp van een regelmatig glansregime, dus vergeet niet om uw afspraak binnen te halen.

3. Cool-Girl Shag

blonde bob platina shag
Het It Girl kapsel van 2016: de shag. Foto credit: indigitalimages.com

Niet helemaal een bob-persoon, maar toch hunkeren naar het uiterlijk van kort haar? Ga voor een shag, de onofficiƫle sleeper hit van dit jaar. Subtiele gelaagdheid in de nek maakt dit een meer flatterende look dan zijn mullet-achtige voorganger. Vergeet niet om je stylist om een gordijn franje te vragen om de look samen te binden.

4. Krullende Bob

blonde bob rommelige golven
Hoe rommelige golven van het strand te werken: voeg een diep zijgedeelte toe. Foto credit: indigitalimages.com

Deze look heeft een verfrissende jaren ’80-permanent vibe, maar niet op een enge manier. De blonde bob krijgt een grote volumeboost met een stomp, niet-gelaagd kapsel en de strakke krullen zorgen ook voor een beetje textuurverandering. Gestyled met wat mousse of lifting spray en niet veel anders, het is een minimalistische kijk op de permanent.

5. Piekerige Lob

blonde bob gritty lob
De gruizige lob is het geheime wapen van een stadsgal. Foto credit: indigitalimages.com

De piekerige, licht wortelachtige lob geeft een beetje een downtown randje aan een anders regelmatige concave bob. Deze look is een beetje vlekkerig aan de bovenkant, wat het een gruizige / mooie sfeer geeft die helemaal niet benauwd leest. Combineer deze look met je favoriete frilly jurk en zie je stijl in een nieuw licht.

Op zoek naar nieuwe manieren om je klassieke kapsels te dragen? Bekijk onze leuke jaren ’90 hair redux.