De gelaagde bob: 10 manieren om een gemakkelijke en gewichtloze look te krijgen

Een van de grootste aantrekkingskrachten om een kort kapsel te krijgen, is hoe gewichtloos en gemakkelijk te stylen je haar zal worden. Korter haar is zo moeiteloos als het maar kan, en het volume dat je bereikt door hoe licht je lokken worden, is onvergelijkbaar. Door lagen toe te voegen en van je bob een gelaagde bob te maken, wordt dat lichtgewicht gevoel naar een hoger niveau getild. Als je erover denkt om een gelaagde bob te krijgen, neem dan een kijkje in deze galerij voor inspiratie:

Bekijk onze gids hieronder om je volgende gelaagde bob-look te inspireren.

1. Strak en glanzend

gelaagd bob bleek blond recht
Geef je lagen een strak en glanzend randje met deze korte gelaagde bob.

Geef je subtiele lagen een voorsprong door hun glansfactor te versterken. Kam een glansspray door alleen de onderkant van je strengen om ze een dosis slanke en gezonde glans te geven zonder ze te verzwaren.

2. Gevederde randen

gelaagde bob medium bruine gevederde lagen
Vraag je kapper om deze haarkniptechniek te gebruiken voor een van onze favoriete gelaagde bobkapsels aller tijden.

Als je nog niet helemaal klaar bent voor een set volle en zware lagen, overweeg dan om je stylist om gevederde lagen te vragen. Deze eenvoudige techniek maakt een wereld van verschil in het uiterlijk van je lagen en stelt je in staat om de vruchten te plukken zonder al te veel lengte op te offeren.

3. Gevederde randen

gelaagde bob gevederde randen wortelen blond
Verlicht met een gelaagde bob met bangs-stijl.

Vul je lagen aan door ze te combineren met een frisse nieuwe dosis kleur. We houden van hoe een bob eruit ziet met deze gewortelde blonde kleur. As- of strandblonde highlights zijn ook een geweldige manier om wat dimensie aan je look toe te voegen.

4. Productvrije krullen

gelaagde bob gevallen krullen product vrij zijdeel
Vertrouw ons op deze. Deze gelaagde bobsstijl is chic en verfijnd.

Je zult blij zijn om te horen dat dit waarschijnlijk een van de gemakkelijkst te bereiken looks van de collectie is. Gebruik een krultang om willekeurige krullen in je stijl te creëren en laat de look productvrij voor relaxte, losse en gestructureerde resultaten.

5. De eenvoudigste haarhack

gelaagde bob dieproode krultang krullen
Dit is het geheim van het creëren van natuurlijk ogende krullen op korte gelaagde bobkapsels.

Als je op zoek bent naar een manier om natuurlijk uitziende krullen te vervalsen, dan is dit de haarhack voor jou. Door de richting waarin je elk stuk krult af te wisselen, boots je het patroon na dat te vinden is in natuurlijke krullen. Makkelijk genoeg, toch?

6. Verf je strengen donkerder

gelaagde bob deep brunette recht
Soms is donkerder beter, en bolder is mooier. Probeer een donkerdere tint op je korte gelaagde bobkapsels.

Een andere kleuroptie voor je frisse snit is een gedurfde tint donkerbruine haarkleur. We houden van deze edgy kleur in combinatie met een even edgy snit. Zorg ervoor dat je overschakelt naar een kleurveilige shampoo en conditioner om je nieuwe tint zo lang mogelijk mee te laten gaan. Wij houden van Suave Marokkaanse Infusie Color Care Shampoo en Suave Marokkaanse Infusie Color Care Conditioner voor hun kleurverzorgingsvoordelen en voor hoe glad en zacht het systeem onze strengen verlaat.

7. Krullende Toverstaf Magie

gelaagde bob curling wand krullen
Bereik deze ingetogen stijl in minder dan vijf minuten.

Het enige dat je nodig hebt om deze stijl te creëren, is een krultang en een beetje vaardigheid. Gebruik je toverstok om krullen te maken die weg van je gezicht leiden en voor een afgewerkte stijl die minder dan vijf minuten duurde om te creëren.

8. Vurige rode lokken

gelaagde bob felrode side bangs
Maak een belangrijk statement met je strengen.

Laat je gelaagde bob knallen met een frisse dosis vuurrode haarkleur. Dit is de perfecte look als je op zoek bent om een beetje uit je comfortzone te stappen deze komende herfst. Bescherm je levendige kleur met The Good Stuff Color Protect Milk terwijl je je haar regelmatig stylet.

9. Fake it Till You Make It

een blonde vrouw die buiten zit en een brief leest
Geef je haar wat extra ‘oomph’.

Als je op zoek bent naar een manier om extra volume toe te voegen aan dun haar en het uiterlijk van dikkere lokken te geven, dan zijn lagen de beste keuze voor jou. Kortere lagen zullen omhoog stuiteren en je haar er nog dikker uit laten zien.

10. Neem het een paar decennia terug

gelaagde bob bleekblonde krullen
Vraag je stylist om een op de jaren ’80 geïnspireerde permanent.

Geef je haar een permanente krul door je stylist je een permanent te laten geven. Krullende stijlen zien er het beste uit wanneer ze in een gelaagd kapsel worden geknipt.