De gemakkelijke Franse vlecht bun om je slechte haardagen te redden

Oké, we moeten toegeven dat we hier en daar nog een of een paar slechte haardagen hebben (we zijn mensen, het gebeurt), maar het is niets om je ooit zorgen over te maken als je snelle en stijlvolle kapsels hebt zoals de Franse vlechtrol. Rechts? Rechts! Je moet altijd gewapend zijn met een kapsel (of een paar kapsels) dat je op dagen als deze in je eentje weet te doen.

Als je geobsedeerd bent door updos zoals wij, zul je dol zijn op dit knotkapsel. Zie het als je go-to-stijl voor op kantoor, een elegant etentje en ja, een bad hair day. Dit is de stijl die u in minder dan 10 minuten kunt maken voor een onmiddellijke update. Hieronder laten we zien hoe je deze chique stijl kunt creëren, ongeacht je situatie. Het beste deel: je kunt je haar een paar dagen per week zo laten staan zonder dat je de stijl hoeft te verwijderen! Lees verder om de stappen te bekijken die nodig zijn om een Franse vlecht in een broodje te maken:

1

Stap 1

Verfris je haar met een verdikkingsspray.

Als je deze Franse knotstijl op tweede- of derdedagshaar maakt, gebruik dan wat verdikkingsspray om wat body en volume terug te brengen. Wij houden van Bedhoofd van TIGI Superstar Queen voor een dagverdikkingsspray om u de lift te geven die uw sloten nodig hebben!

Frans vlechtbroodje stap 1

2

Stap 2

Begin met Frans vlechten.

Begin met het maken van twee Franse vlechten aan beide zijden van je hoofd.

Franse vlecht bun stap 2

3

Stap 3

Zet vlechten vast en maak ze los voor textuur.

Zodra je klaar bent met Frans vlechten, beveilig je beide vlechten. Voeg wat textuur en beweging toe door aan verschillende delen van de vlechten te trekken om ze los te maken.

Franse vlecht bun stap 3

4

Stap 4

Speld vlecht in de vlecht.

Neem de uiteinden van je vlechten en stop ze in hun respectievelijke Franse vlecht. Gebruik bobby pins om de look vast te zetten.

Frans gevlochten broodje stap 4

5

Stap 5

Werk af met haarlak.

Zodra beide vlechten zijn vastgezet en in hun nieuwe knotvorming zijn, werk je af met een spray van Dove Style + Care Flexibele Hold Hairspray om ervoor te zorgen dat je updo op zijn plaats blijft.

Frans gevlochten broodje stap 5

6

Stap 6

Je Franse vlechtbroodje is compleet!

Voila! Je hebt net een prachtig Frans vlechtbroodje gemaakt.

Franse vlecht bun stap 6