De perfecte pasvorm: 5 middellange kapsels voor dun haar

Dun haar kan voor veel vrouwen een hele uitdaging zijn. Soms wil je het allemaal een hete nieuwe stijl, maar je hebt ook een look nodig die wat volume creëert voor je ultrafijne sloten. Te lang je haar laten groeien kan veel onderhoud vergen, maar te kort gaan kan ervoor zorgen dat je haar dunner lijkt. Daarom gaan we voor middellange kapsels voor dun haar. Ze zijn het beste geschikt voor fijne lokken en kunnen gemakkelijk worden geplaagd tot volumineuze perfectie.

Bekijk deze medium kapsels voor dun haar en zie waarom we halsoverkop vallen voor deze looks:

1. Volledige Fringe

middellange lengte stijlen voor dunne haar bangs
Een volledige franje die vol persoonlijkheid zit.

Dit middellange kapsel voor dun haar maakt gebruik van korte lagen en een volledige franje om veel persoonlijkheid toe te voegen. Kortere lagen bieden dunne strengen extra volume dat anders moeilijk te bereiken is. De volledige set franje neemt deze hele look een tandje hoger en voegt instant glamour toe.

2. Vlinderlagen

middellange lengte stijlen voor dun haar vlinder
De trends van verenigen zich.

De vlinderkapseltrend gaat niet snel ergens heen. Deze lichte en flirterige stijl zit vol beweging en flair. Dit kapsel is een ander voorbeeld van een eenvoudige manier om beweging toe te voegen aan dunnere lokken. Voeg nog meer beweging toe door je haar te sprayen met TRESemmé One Step Volume 5-in-1 Volumizing Mist voor het stylen!

3. Schokkerige uiteinden

middellange lengte stijlen voor dun haar schokkerig
Schokkerig en vol persoonlijkheid.

Deze schokkerige overwoekerde lob is het halflange kapsel waar onze dromen van gemaakt zijn. Deze look is edgy, vol persoonlijkheid en te allen tijde klaar voor Instagram.

4. Lange lagen

middellange lengte stijlen voor dun haar gelaagd
Lang en gelaagd rond de vroege jaren 2000.

Gooi het terug naar de vroege jaren 2000 met deze middellange gelaagde stijl. De gezichtsframestijlen voegen een eenvoudige dimensie toe aan dunnere strengen. Draag je nieuwe look recht met afgeronde uiteinden om deze look na te bootsen en zorg ervoor dat je deze gebruikt Dove Style + Care Smooth en Shine Heat Protection Spray om je lokken te beschermen voordat je aan hittestyling doet.

5. Verzachte uiteinden

middellange lengte stijlen voor dun haar zachte randen
Subtiele lagen zorgen voor een zachter effect.

Praat met je stylist over het creëren van subtiele lagen op je middellange kapsel voor dun haar. Die nauwelijks aanwezige lagen bieden een zachte afwerking van de snit voor een afgewerkte look die vol beweging zit. Verwijder eventuele flyaways door te rennen Nexxus Ultralight Smooth Frizz Defy Cream Serum over je strengen!

Denk je erover om een van deze stijlen uit te proberen? Zorg ervoor dat je de resultaten met ons deelt via @AllThingsHairUS!