De rommelige paardenstaart: leer hoe je deze ongedaan gemaakte updo op 2 manieren kunt maken

Wij zijn er grote voorstanders van dat jouw go-to casual kapsel het beste gedragen kan worden tijdens die super drukke tussenliggende dagen. Je weet wel, die keren dat je het te druk hebt met dingen als boodschappen, spinles en boodschappen doen om je echt zorgen te maken over je haar. Dit is wanneer je onmiddellijk op de automatische piloot gaat en je fail-safes naar buiten brengt. Voor ons zijn rommelige paardenstaartkapsels onze zwarte leggings en LBD’s van schoonheid. Het laatste woord in casual chic, ze leveren altijd, en voor iets heel eenvoudigs zijn ze verrassend genoeg nooit saai.

Om je te helpen een rommelig ‘doe dat is helemaal van jezelf te maken, delen we twee manieren om de rommelige look te rocken, waaronder besmeurde kapsels die zijn geïnspireerd op de Rag &Bone- en Jonathan Simkhai-shows in NYC. Lees verder om meer te leren over hoe je dit klassieke kapsel onder de knie krijgt voor deze ultieme moeiteloze schoonheid!

1

Stap 1

Begin met schoon, middellang haar.

Spoel en föhn je haar tot het 90% droog is, of tot het net vochtig is. Maak een middendeel.

messy paardenstaart kapsels stap 1 schoon haar middendeel

2

Stap 2

Sectie van de achterkant.

Maak met behulp van een rattenstaart of visstaartkam een horizontale deellijn over je hoofd, waarbij je de twee voorste delen van de kroon scheidt.

rommelige paardenstaart kapsels stap 3 rattail sectie uit

3

Stap 3

Draai het kroongedeelte.

Maak met je vingers een draai aan de strengen op het kroongebied.

messy paardenstaart kapsels stap 4 twirl

4

Stap 4

Veilig in een broodje.

Rol de draai om zich heen op je kruin en zet de knot vast met een kleine klem.

rommelige paardenstaart kapsels stap 5 halve knot

5

Stap 5

Borstel het resterende haar uit.

Strijk de voorste delen glad met een borstel en verwijder eventuele klitten of knopen.

rommelige paardenstaart kapsels stap 6

6

Stap 6

Verzamel haar in een tijdelijke lage pony.

Verzamel alle lokken in een paardenstaart bij je nek en zet vast met een haarband of een klem. Dit is tijdelijk; je hebt je haar weg van je gezicht nodig terwijl je het haar op je kruin werkt.

rommelige paardenstaartkapsels stap 6 verzamelen in pony

7

Stap 7

Plaag het haar aan je kruin.

Om een mini-bouffant of poef te maken, kam je het haar na het spuiten terug met een kleine natuurlijk borsteltje plagerig. Wees zachtaardig!

rommelige paardenstaart kapsels stap 10 plagen

8

Stap 8

Loop haar rond in een paardenstaart.

Zodra je je poef hebt, laat je je tijdelijke clip los en verzamel je al je haar terug in een echte paardenstaart, met behulp van een haardas of met stof bedekt elastiek. Pak een klein stukje van de zijkant en lus het over de paardenstaartbasis.

beste rode haarkleur vult hawk hair pony aan

9

Stap 9

Draai haar rond de ponybasis.

Verberg de basis van de paardenstaart (en je haarband) met deze haarlok. Veilig met bobby pins.

rommelige paardenstaart kapsels stap 12 cover

10

Stap 10

Klaar!

Je bent helemaal klaar en klaar voor de dag!

messy paardenstaart kapsels stap 13 finale
Haar dat wordt gestyled in een lage paardenstaart
Houd bij het maken van je rommelige paardenstaart je basis glad met een zwijnenborstel. Foto credit: Suzanne Cohen Fotografie

Stap 1: Begin met schoonmaken of verversen met droogshampoo.

Om je look te beginnen, verfris je je haar met Love Beauty en Planet Coconut Water &Mimosa Flower Droogshampoo om overtollige olie op te nemen. Hoewel deze specifieke stijl het beste is op tweededags- of doorleefd haar, kun je absoluut een rommelige paardenstaart maken op vers gewassen haar.

Stap 2: Ruw drogen met een föhn.

De ruw-droge techniek helpt bij het opbouwen van textuur in je haar terwijl je föhnt. Om deze stap te doen, bereidt u eenvoudig haar voor met TRESemmé Thermal Creations Warmte Tamer Spray, gebruik dan je handen om ruw door je haar te kammen terwijl je droogt. Pro-tip: gebruik een instelling voor gemiddelde tot lage temperaturen om te voorkomen dat je handen verbrandt.

Stap 3: Maak een paardenstaart.

Verzamel haar in een rommelige paardenstaart als je het ziet als een ongedaan gemaakte look. Veilig met een haarband.

Stap 4: Verbeter de haartextuur door backcombing.

Gebruik een kam met fijne tanden om de uiteinden van je haar terug te kammen om de textuur te verbeteren en het lichaam te creëren. Maak je look af met haarlak die je rommelige paardenstaart houvast en veel beweging geeft. Wij houden van Dove Style + Care Compressed Flexible Hold Haarlak voor de klus.

1. Tousled

rommelige paardenstaart tousled
De rommelige paardenstaart kun je het beste dragen met een extra body.

De rommelige paardenstaart van het midden tot hoog niveau draait helemaal om het volume en de tousled-factor. Gebruik een krultang van 1 inch om losse krullen aan je haar toe te voegen voordat je er doorheen kamt en je lokken verzamelt tot een paardenstaart. Trek een paar stukjes rond je gezicht om deze look na te bootsen.

2. Getextureerd

rommelige paardenstaart met textuur
Voeg wat textuur toe aan je strengen.

Voeg nog meer textuur toe aan je rommelige paardenstaart door je lokken te vernevelen met Suave Droge Textuur Finishing Spray. Deze textuurspray geeft je haar direct een extra lichaam.

3. Terug gekamd

rommelige paardenstaart ruw gekamd
Kam je haar ruw terug tot een paardenstaart.

Gooi je haarborstel weg en gebruik je vingers om je haar terug te kammen tot een rommelige paardenstaart. Gebruik een haardas die dezelfde kleur heeft als je haar om de look een beetje te stroomlijnen en de rommeligheid in evenwicht te brengen.

4. Strak tot rommelig

rommelige paardenstaart laag strak
Kam je lokken laag en strak terug en draag je paardenstaart rommelig.

Breng je rommelige look in balans door een gladde basis in je paardenstaartstijl te werken. Gebruik een kam om de bovenkant van je lokken plat tegen je hoofd te borstelen en zet je haar vast in een lage paardenstaart.

5. Gekrompen

rommelige paardenstaart gekrompen
Krimp je krullen.

Gekrompen kapsels zijn tegenwoordig een rage. Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om in deze stijl te komen, slaap dan gewoon met je haar in een vlecht en ruil de vlecht in voor een paardenstaart in de ochtend!

Denk je erover om deze rommelige paardenstaartstijl uit te proberen? Zorg ervoor dat je een foto maakt en tag ons over @AllThingsHairUS!