Deze Glitter Runway Hair Look is perfect voor Halloween dit seizoen

Weet je nog dat glitterroots een paar zomers geleden het festivalseizoen stormenderhand veroverden? Iedereen en hun beste vriend droegen de trend. Nu is er een nieuwe en verhoogde iteratie van de look op de catwalk en krijgen we alle Halloween-gevoelens van de glitter runway hair look.

Zoals we allemaal weten, geeft de mode-catwalk ons misschien niet altijd schoonheidsideeën die we dagelijks kunnen dragen. Echter, geen van de inspiratie die we tegenkomen mag ooit verloren gaan, ooit! Deze glitter runway hair look is de perfecte stijl voor Halloween. Lees verder terwijl we enkele tips geven over hoe je de look en de kostuums het beste kunt combineren:

Als je je afvraagt welke kostuums het beste werken voor dit kapsel, denken we dat je het met vrijwel elk kunt doen. We houden er vooral van voor mummie- en vampierkostuums. Maar wat uw boot ook drijft, het is helemaal prima!

glitter runway haar halloween inspiratie van Thom Browne runway
Glitterhaar ontmoet de catwalk. Foto credit: indigitalimages.com

Hoe de look te creëren

Er zijn veel manieren waarop je deze look kunt creëren. Wat je ook kiest, het belangrijkste hoogtepunt van de look is de glitter. Probeer dit ingepakte kapsel van de catwalk door je haar van oor tot oor te scheiden. Kam het voorste gedeelte naar voren en borstel het vervolgens rond om de achterkant te ontmoeten. Borstel het achterste gedeelte om de voorkant met de klok mee te ontmoeten. Breng een royale hoeveelheid haargel aan, zoals TRESemmé TRES Twee Mega Firm Control Gel om je haar op zijn plaats te kneden.

Zodra dit is gebeurd, kunt u ook haarspelden gebruiken om uw haar intact te houden. Breng meer gel aan op het oppervlak van je haar en strooi je glitter erover. Als alternatief kun je wat glitter knijpen en het in de gel strooien en het vervolgens op je haar verspreiden.

glitter catwalk haar
Voeg een karmozijnrode lip en donkere oogmake-up toe om een vampy-effect te creëren. Foto credit: indigitalimages.com

Hoe verwijder je je Glitter Runway Hair

Aan alle goede dingen komt een einde. Na de hele nacht te hebben gefeest in je glitterbaanhaar, moet je het proces doorlopen om het te verwijderen (tenzij je er een werkhaartrend van wilt maken – laten we dat niet doen.).

Begin eerst met het borstelen van je haar. Dit zal helpen om de glitter los te maken en de grootste brokken te verwijderen. Als je er een hebt, is een zwijnenborstel hier het beste voor, omdat de natuurlijke borstelharen helpen om de hoofdhuid te stimuleren, eventuele vastzittenden op glitter te verwijderen en je strengen te ontwarren , wat later van pas zal komen.

Gebruik vervolgens haarlak. Oké, dus hoor ons hierover. Je denkt misschien ‘waarom zou ik haarlak gebruiken als ik glitter probeer te verwijderen?’, maar deze tip werkt echt. Het enige wat je hoeft te doen is wat haarlak op een tissue te spuiten (een sterke hold zoals de Suave Max Hold Aerosol Hairspray werkt het beste) en deze gebruiken om je wortels te deppen. Dit zal helpen om verdwaalde vlokken glitter op te pakken, wat betekent dat je minder glitter hebt om mee om te gaan wanneer je je haar daadwerkelijk komt wassen.

Vanwege de hoeveelheid gel die je in je haar hebt gebruikt om de look te creëren, is het het beste om een verhelderende shampoo zoals Suave Essentials Dagelijkse Verhelderende Shampoo om alles uit je manen te verwijderen. Voor deze stap raden we aan om eerst je haar te spoelen met een olie om de glitter te verwijderen voordat je gaat wassen. Gebruik een olie zoals kokosolie of olijfolie, breng het over je sloten onder de douche aan en spoel het vervolgens grondig uit. Volg je shampoo op om het teveel te verwijderen en breng vervolgens een vochtinbrengende conditioner aan zoals Suave Professionals Diepe Vocht Conditioner om je haar te hydrateren na het klaren. Als je klaar bent, kun je je haar zoals gewoonlijk drogen en stylen.

Als je voor Halloween voor deze glitter catwalk haarlook gaat, dan weten we dat je het gesprek van de nacht gaat zijn! Veel plezier en gelukkig Halloween!