Deze haarverlengingsmachine is verrassend snel!

De ultieme hair DIY voor hairextensions is eindelijk gearriveerd. Wie had gedacht dat het van Balmain zou komen, een van ’s werelds meest prestigieuze modehuizen? In een gedurfde zet om luxe en onbereikbare lokken aan de massa te geven, heeft hun haar couturelijn zojuist de meest innovatieve haarverlengingsmachine uitgebracht met technologie die gewoon verbaast. Er zijn nog twee vragen: is het het waard en hoe kunnen we het krijgen?

Beautyblogger Huda Kattan was enkele weken geleden een van de eersten die de luxe Balmain Système Volume-haarverlengingstool in handen kreeg en toonaangevende haarartiesten zoals Jen Atkin volgen hun eliteklanten op sleeptouw. Nooit eerder was het zo gemakkelijk om dagelijks van een korte bob lange, weelderige lokken te maken. Zijn de dagen van tape en clip-in extensions echt voorbij?

Balmain Machine

Instagram / @balmainhaircouture

Hoe het werkt

Als je ooit hairextensions hebt gebruikt, weet je alles over wat er tegenwoordig op de markt verkrijgbaar is. Van tape in hairextensions tot microlink, bonding en zelfs human hair clip in extensions – de opties lijken eindeloos, maar schieten altijd tekort. Tape-in extensions zijn veel te delicaat als ze nat zijn, en clip-ins zijn niet bepaald een permanente oplossing. Microlink moet voortdurend worden aangespannen en de inaaide soort moet vertrouwen op sterk haar, wat een probleem is voor veel meisjes die in de eerste plaats extensions nodig hebben. Wat kunnen Balmain hair extensions en hun Système Volume tool bieden dat de rest niet kan?

Om te beginnen moet het haar grondig worden gewassen en geconditioneerd om de schoonste toepassing te garanderen. Vervolgens wordt het haar in secties gescheiden en wordt de vierkante plastic behuizing aangebracht. De extensie moet worden aangebracht op de wortel van het haar met de pistoolachtige applicator. Dit proces zorgt voor de minste hoeveelheid schade aan het haar in de snelste hoeveelheid tijd. Terwijl normale haarverlengingsprocedures meer dan een uur kunnen duren, past het Système Volume de extensie in minder dan 40 seconden toe. Een hele haardos duurt letterlijk minder dan 20 minuten om van begin tot eind te voltooien.

Als de snelle en pijnloze toepassing niet genoeg is om u te beïnvloeden, zal de duurzaamheid ervan dat misschien wel doen. Hairextensions aangebracht met balmain’s tool gaan tot 6 maanden mee en kunnen de hele tijd worden behandeld als de rest van je echte haar.

Stylist Aldo Ek demonstreert de applicatie naadloos met behulp van deze tool op Balmain’s Instagram.

Wie kan het gebruiken

Balmain biedt een verscheidenheid aan eigen menselijke hairextensions, waaronder krullende hairextensions. De opties voor korte hairextensions kunnen echter beperkt zijn. Gelukkig bieden verschillende winkels lengtes van 14-26 inch. En als mensenhaar te prijzig is, bieden ze hittevriendelijke vezelstrengen voor meer kosteneffectieve meiden.

Hairextensions voor dun haar zijn de meest voorkomende bij het zoeken naar een manier om je ‘do’ te stimuleren. Ook al kan iedereen die wat meer lengte of volheid aan zijn haar wil toevoegen, profiteren van het revolutionaire applicatieproces.

Het prijskaartje

Als je op de echte kicker zat te wachten, hier is het: de Balmain-tool is super exclusief, het is zelfs zo exclusief dat het nog niet beschikbaar is in de Verenigde Staten. Het is momenteel alleen verkrijgbaar in geselecteerde prestigieuze salons in heel Europa. Als je echter een afspraak kunt maken bij een van deze salons, is het prijskaartje schokkend. In Londen kost het je £ 675 ($ 872 USD) voor haartoepassing, styling en het haar (een doos van de salon kost £ 225). Als u bedenkt dat deze extensies een half jaar meegaan en uw kostbare sloten niet zullen vernielen, is het misschien niet zo prijzig als het lijkt.

In de comments van hun Instagram heeft Balmain salons en vragenstellers geïnstrueerd om een e-mail te sturen naar [email protected] met uw naam, land en gedetailleerde vraag. Het lijkt erop dat dit begeerde gereedschap eerder dan we denken, de kop in kan drukken.

Hoewel er tientallen haarverlengingsmachines zijn die je in plaats daarvan zou kunnen proberen, is er nog geen enkele zo innovatief of betrouwbaar als de Système Volume. Je zou een tool op Amazon kunnen kopen, maar het is riskant om een product te gebruiken dat niet bekend staat om het produceren van de allerbeste resultaten.

Is het de moeite waard?

Als je het geluk hebt om een afspraak te maken in een Europese salon en als de prijs voor het proces geen probleem is, dan is de Système Volume haarverlengingstool absoluut de moeite waard. Voor de rest van ons die niet in Europa wonen en niet zomaar over de vijver kunnen springen, om zo te zeggen, dan is de Balmain-haarverlengingservaring misschien gewoon het spul van dromen. Zodra het echter zijn weg vindt naar uw lokale salon, is het prijskaartje misschien niet zo schandalig gezien de voordelen voor uw haar. Het lijkt nauwelijks schade aan het haar aan te richten en kan lang meegaan in vergelijking met eenll van de andere opties die er zijn.

Al deze innovaties roepen de vraag op: is het zinloos om je eigen haar uit te laten groeien als zo’n revolutionaire techniek bestaat? Voor de meesten van ons zou het kweken van sterk, gezond haar nog steeds onze eerste prioriteit moeten zijn. Maar veel vrouwen lijken het juiste te doen op het gebied van haarverzorging en gezonde voeding en lijden nog steeds aan dun of zwak haar dankzij genetica. Voor degenen onder ons die niet genoeg haar kunnen laten groeien, hoe hard we ook proberen, zou deze uitbreidingsmachine absoluut bovenaan de lijst moeten staan.

Lang Ombre haar met extensions

Instagram / @cwhairsalons

Voorlopig lijkt het erop dat Balmain’s Systeme Volume-wondertool een beetje buiten bereik is, maar als we iets weten over technologie, verspreidt het zich snel en innoveert het nog sneller. Hoewel je vanavond misschien je toevlucht moet nemen tot je clip in hairextensions, ontvang je misschien morgen de couture-ervaring. Zou jij dit exclusieve proces uitproberen?