Driehoeksvlechtingen: breng je doosvlechten naar een hoger niveau

Als u op zoek bent naar een nieuwe manier om uw gevlochten lokken bij te werken, kunnen de driehoekige vlechten de oplossing zijn! Deze voegen een verschil toe in afscheid in vergelijking met gewone doosvlechten en kunnen je favoriete look opfrissen.

Wat zijn driehoeksvlechten?

Driehoekige vlechten zijn je traditionele doosvlecht met een twist. De secties in traditionele gevlochten kapsels gebruiken meestal rechthoekige of vierkante vormen om elk stuk haar te scheiden. In het geval van de driehoeksvlecht is het gedeelte echter driehoekig. Klinkt deze interessante trend als jou? Hier zijn twintig verschillende hippe stijlen om je te inspireren!

#1: Scarlet Triangle Box vlechten met wikkeldetail

Een groot voordeel van doosvlechten is een mogelijkheid om nephaar in elke kleur toe te voegen. Dit betekent dat je absoluut elke kleur onder de zon voor je stijl kunt kiezen zonder enige schade die gepaard gaat met haarverf op chemische basis. Het driehoekige afscheid creëert interesse zonder de stijl in te halen.

#2: Ebbenhouten driehoeksvlecht met elegante haarmanchetten

Gelukkig zijn sieraden niet alleen beperkt tot het lichaam! Het gebruik van haarmanchetten of ringen biedt een vleugje elegantie met Cleopatra vibes. Door deze te combineren met driehoekige doosvlechten zorgt dit voor een allround samengesteld kapsel. Klik accessoires eenvoudig op hun plaats over vlechten, cornrows of twists.

#3: Half-Up Bun met gewikkelde frontvlechten

Een haar wrap string is een mooie aanvulling op je algehele stijl. Verschillende kleuren touwtjes of koorden kunnen worden gekozen, afhankelijk van de kleur van je haar. Vlechten zijn net zo veelzijdig als ongeremd haar. Probeer eens te experimenteren met een half-up half-down broodje of pony zoals deze!

#4: Triangle Part Box Braids met Magenta Peek-A-Boo Highlights

Een groot kenmerk van vlechten is hun beschermende functie, waardoor schade en breuk worden voorkomen. Het kan ook een geweldige oplossing zijn voor degenen die net een “Big Chop” hebben gehad om de gezondheidsredenen van het haar, maar de lengte missen.

#5: Dikke driehoeksvlecht voor 3C-type haar

Driehoekige deeldoosvlechten werken voor elk haartype en gezichtsvorm. Als je een bepaald afscheid hebt waarvan je voelt dat het je gezicht flatteert, deel dan je gedachten met je stylist. Hier is een creatieve manier om je vlechten op de kroon te scheiden.

#6: Chunky Blonde Triangle Part Vlechten met donkere wortels

Het bleken van natuurlijk haar kan het kroesachtig, droog en beschadigd maken – iets wat niemand wil. Poëtische justice vlechten met elastiekjes zijn hier de perfecte oplossing voor, omdat er geen bleekmiddel nodig is om je haar lichter te maken.

#7: High Twisted Bun met Chunky Box Braids

Een eenvoudige manier om je gevlochten topknot te verheffen is door je randen zorgvuldig te leggen. Babyharen, ook bekend als randen, worden traditioneel “gelegd” of gladgestreken met een op was gebaseerde boter, pomade of gel. Dit voegt een jaren ’90, gepolijst gevoel toe aan elke updo.

#8: Mahonie poëtische justice vlechten met gouden manchetten

Driehoekige deelvlechten kunnen een schattig en ingetogen kapsel zijn. Dit maakt ze een ideaal canvas voor unieke add-on details. Gouden manchetten zijn de beste keuze voor roodbruine en zwarte vlechten.

#9: Donkere vlechten met zilveren string en manchetten

Manchetten, strings en koorden toegevoegd aan doosvlechten kunnen tribale vibes uitstralen die het etnische gevoel van je kapsel verbeteren. Het is geweldig voor mensen met een bohemien-geïnspireerd lookbook, maar veel Afro-Amerikaanse meisjes zullen gemakkelijk een vergelijkbare stijl aannemen, ongeacht de gewenste modestijl.

#10: Vlechten met straight bangs en feestelijke Peek-A-Boos

Vlechten hoeven niet het hele hoofd te bedekken, sterker nog, je pony’s vrij laten van het kapsel voegt uniekheid toe. Dit zorgt voor een mooie stijl met een twist – ideaal voor een student, werkende professional of fulltime moeder.

#11: Bold Teal Box Vlechten met Driehoek Onderdelen

Doosvlechten met driehoekige delen zijn flatterend voor bijna iedereen! Het creëren van een dergelijke look vereist echter veel manipulatie en hoofdhuidtrekken. Als je merkt dat zelfs het kammen van licht geknoopt haar een traan in je oog kan veroorzaken, zijn doosvlechten misschien niet voor jou.

#12: Verfijnde paarse driehoeksvlechtingen

Een schoon, recht middenstuk is weer een rage. Deze verfijnde en gepolijste kriskras kruising combineert perfect met de getextureerde vlechten. Kleur kan ze nog chiquer maken!

#13: Zijdelingse chocoladebruine driehoeksvlechten

Een zijscheiding is een waardig alternatief voor een middenscheiding, voor het geval je meer van asymmetrische kapsels houdt. Wanneer u een touwtje kiest dat rond uw vlechten moet worden gewikkeld, selecteert u een kleur die veel lichter of helderder is dan uw gevlochten haar.

#14: Driehoekige microvlechten met blonde highlights

Micro box vlechten met driehoekige delen vormen een fascinerende pattern op de hoofdhuid. Highlights worden toegevoegd door te vlechten in blonde extensions gemengd met je natuurlijke haarkleur.

#15: Dikke driehoekige vlechten met Ombre-effect

Deze vlechten vallen echt op door hun gevarieerde dikte en een vervaging van kleur. Als je altijd al ombre hebt willen proberen, zijn doosvlechten een geweldige kans.

#16: Hot Neon Pink Triangle Part Vlechten

Terwijl sommige jumbo driehoekige doosvlechten perfect symmetrische scheidingen hebben, zijn andere ingewikkelder. Een onnatuurlijke kleur, zoals neon of pastel, versterkt de funky vibes van de vlechten die anders misschien traditioneel en daarom een beetje saai lijken.

#17: Bourgondische Faux Locs Hoogtepunten

Een manier om interesse toe te voegen aan je grote driehoekige doosvlechten in zwart is om gekleurde faux locs in de mix te gooien. De verscheidenheid aan texturen en het contrast van kleuren verheffen het kapsel en werken het perfect bij.

#18: Side Parted Black Box Vlechten met golvende uiteinden

De uiteinden van de vlechten ongevlochten laten en krullen is een andere manier om je kapsel aan te passen. De styling blijft op synthetisch haar ook zonder product.

#19: Jumbo Black en Caramel Vlechten

De doorboorde vlechten stralen de hedendaagse boho chic uit. Een paar karamelkleurige stukken creëren nu een zeer lonende spat kleur wanneer warme tinten in de kledingkast zo populair zijn.

#20: Heldere gouden driehoekige vlechten

Hoewel doosvlechten zo oud zijn als de heuvels, kunt u ze in moderne kleuren en moderne manieren dragen. Check deze metallic blonde combover. Het is op zijn zachtst gezegd verbluffend!

We hopen dat je de driehoekige vlechten hebt gevonden die je de adem benamen en geïnspireerd zijn om een afspraak te maken met een professionele vlechtster!