Easy Halloween Kapsels voor de Last-Minute Kostuum Crammer

Geloof het of niet, Halloween is bijna hier! Er is veel druk om een creatief en indrukwekkend kostuum te debuteren, zowel op je Halloween-feestjes als op sociale media. Als je op zoek bent naar iets snel en gemakkelijks, dan wil je een van deze eenvoudige Halloween-kapsels proberen. Elke look zal een origineel kostuum inspireren waarmee je in een mum van tijd die Instagram-‘likes’ kunt verzamelen. Lees verder voor 10 eenvoudige Halloween-kapsels die je in vijf minuten of minder kunt maken. Veel plezier met jagen.

1. Krijger vlechten

easy Halloween kapsels krijger vlechten blond
Deze stijl ziet er een stuk ingewikkelder uit dan het in werkelijkheid is.

Combineer deze dramatische stijl met je meest ruige kleding en accessoires voor een supereenvoudig krijgerkostuum. Plaag de bovenkant van je haar en kam het terug voor een statement-making faux hawk en vlecht verdwaalde lokken aan de zijkanten voor extra detail en dimensie.

2. Roodkapje

easy Halloween kapsels volumineuze krullen
Draag deze look de hele dag naar je werk en ga naadloos over in je kostuum.

Op zoek naar een kapsel dat je de hele dag naar je werk kunt dragen en dat naadloos overgaat van vergaderingen naar een Halloweenfeest? Dit is degene voor jou. Gebruik een krultang om grote volumineuze krullen te maken die even goed werken op kantoor en in de bar.

3. Glam Heks

easy Halloween kapsels slank steil haar heks
Strakke rechte strengen zijn het geheim van een edgy look.

Kies voor een glam en strakke look door je haar recht te trekken en onder een heksenhoed te dragen. Rennen Nexxus Humectress Encapsulate Serum door je uiteinden voor extra glans.

4. Maskerade Prinses

easy Halloween kapsels masker losse krullen
Breek je golven op met een ingewikkeld masker.

Gebruik een 1,5-inch krultang om grote volumineuze golven te creƫren en laat je maskerademasker je wortels optillen voor extra drama.

5. Glitters

easy Halloween kapsels losse knot glitter
Voeg bij twijfel wat glitter toe.

Als je echt geknepen bent voor tijd, gooi je je haar gewoon terug in een losse lage knot en laat je je make-up het woord doen. Ga zwaar op de glitter rond je ogen en draag je fonkeligste jurk voor grote discobalvibes.

6. Steampunk Ontdekkingsreiziger

easy Halloween kapsels ontdekkingsreiziger getextureerde krullen
Klaar voor avontuur en ziet er goed uit.

Getextureerde krullen tillen dit hele kostuum naar een hoger niveau. Gebruik een krultang van 1/2 inch om rommelige krullen te maken en borstel er doorheen om dit niveau van getextureerd volume te bereiken.

7. Duivel

easy Halloween kapsels duivel steil haar hoofdband
Upgrade dit klassieke kostuum.

Kam je haar in een dramatisch zijgedeelte en plaats er een hoofdband op om deze gemakkelijke stijl op zijn plaats te houden. Dit klassieke kostuum is altijd een goede go-to als je tijd nodig hebt.

8. Kat

easy Halloween kapsels kat krullen hoofdband
Ga gek curlen.

Over klassiek gesproken, slapen met je haar in krulspelden en ze de volgende ochtend naar beneden halen, zal je onderscheiden van elke andere kat in de kamer met een groot volume. Het is geen schande om met een oudje te gaan, maar een goodie kattenkostuum.

9. Vampier bruid

easy Halloween kapsels vampier bruid zijdeachtig haar
Dit is het moment om de thuisblijver te spijkeren.

Bereid je van tevoren voor en leer jezelf hoe je een deskundige en snelle blow-out thuis kunt doen. Draag het onder een zwarte sluier met felrode lippen en die choker die je in je kast hebt voor een sexy vampierbruidslook.

10. Horror House Enige Overlevende

easy Halloween kapsels bloed pigtails
Wat is een Halloween kostuum zonder een beetje bloed?

Voor de themapuristen, ga all-in met tonnen nepbloed en alle gore die je kunt verteren! Style je haar in twee mid-level pigtails om het van je gezicht te houden en laat de bloederige puinhoop centraal staan.

Probeer deze looks voor het volgende verkleedfeest in je agenda!