eleven australia deep clean shampoo 300ml

Onze ervaring met Eleven Australia Deep Clean Shampoo 300ml

Als je op zoek bent naar een diep reinigende shampoo die vuil, olie en resten van stylingsproducten verwijdert, dan is de Eleven Australia Deep Clean Shampoo 300ml wellicht precies wat je zoekt. Deze shampoo is een product van de trendy kapperszaak The Hair Hub in Australië en is gemaakt met behulp van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten.

De Eleven Australia Deep Clean Shampoo 300ml is ontworpen om het haar diep te reinigen en te hydrateren, zonder de natuurlijke oliën en het vochtgehalte van het haar te beschadigen. De shampoo richt zich op het verwijderen van vuil, productophoping en de opgehoopte oliën die het haar dof en futloos kunnen maken.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van de Eleven Australia Deep Clean Shampoo 300ml?

1. Diepe reiniging: Deze shampoo is speciaal ontworpen om diep in het haar te reinigen en alle onzuiverheden te verwijderen. Het reinigt het haar zonder het droog te maken, en het maakt het haar op natuurlijke wijze zacht en glanzend.

2. Veilig voor gekleurd haar: Deze shampoo is veilig te gebruiken op gekleurd haar. Het bevat geen parabenen of agressieve chemicaliën die het haar kunnen beschadigen of de kleur kunnen vervagen.

3. Geschikt voor alle haartypes: De Eleven Australia Deep Clean Shampoo 300ml is geschikt voor elk haartype, van fijn en glad tot dik en krullend. Het helpt om de hoofdhuid in balans te brengen en reguleert de talgproductie, waardoor het haar niet snel vet wordt.

4. Milieuvriendelijk: De shampoo is milieuvriendelijk en niet op dieren getest. Het enige nadeel is dat het geen intensieve geur heeft, in tegenstelling tot andere shampoos.

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten van de Eleven Australia Deep Clean Shampoo 300ml?

1. Pepermuntolie: de natuurlijke en verkwikkende pepermuntolie in deze shampoo stimuleert de hoofdhuid, verhoogt de doorbloeding en bevordert de haargroei.

2. Salie: De salie in de formule van deze shampoo helpt om de vette hoofdhuid te reguleren en helpt mee-eters en puistjes te voorkomen.

3. Aloe vera: Aloe vera in deze shampoo helpt om de vochtbalans van het haar te herstellen, wat resulteert in zacht en glanzend haar.

4. Kamille: Kamille helpt om de gevoelige hoofdhuid te kalmeren en kan helpen om de hoofdhuidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem te verminderen.

5. Druivenpitolie: Druivenpitolie helpt om het haar te versterken en beschermt tegen schade door UV-stralen en andere omgevingsfactoren.

Hoe gebruik je de Eleven Australia Deep Clean Shampoo 300ml?

Maak het haar goed nat en breng de shampoo aan op de hoofdhuid en het haar. Masseer zachtjes in de hoofdhuid om een ​​rijk schuim te creëren. Spoel de shampoo vervolgens grondig uit met warm water en gebruik indien nodig een conditioner.

Is de Eleven Australia Deep Clean Shampoo 300ml het waard?

Ja, als je op zoek bent naar een diep reinigende shampoo die het haar niet uitdroogt, dan is de Eleven Australia Deep Clean Shampoo 300ml het waard om te proberen. Het bevat hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en is veilig te gebruiken op gekleurd haar. Het enige nadeel is dat de geur niet zo intens is, maar dat kan voor sommigen geen probleem zijn.

Onze conclusie

De Eleven Australia Deep Clean Shampoo 300ml is een geweldige keuze voor iedereen die een diep reinigende shampoo nodig heeft die het haar zacht maakt en glans geeft zonder het uit te drogen. Het bevat natuurlijke ingrediënten en is veilig te gebruiken op gekleurd haar. Het enige nadeel is de niet zo intensieve geur. Wat ons betreft is dit een goede shampoo om te proberen.

FAQs

1. Kan de Eleven Australia Deep Clean Shampoo 300ml gebruikt worden op beschadigd haar?
Ja, het kan veilig worden gebruikt op beschadigd haar zonder het verder te beschadigen.

2. Hoe vaak moet ik de Eleven Australia Deep Clean Shampoo 300ml gebruiken?
Het wordt aanbevolen om het elke twee weken te gebruiken of indien nodig.

3. Is de Eleven Australia Deep Clean Shampoo 300ml geschikt voor droog haar?
Het is geschikt voor elk haartype, maar als je droog haar hebt, kun je ook de Eleven Australia Keep My Colour Blonde Shampoo of de Eleven Australia Hydrate My Hair Moisture Shampoo proberen.

4. Maakt de Eleven Australia Deep Clean Shampoo 300ml het haar zacht?
Ja, het maakt het haar zacht zonder het uit te drogen.

5. Kan deze shampoo ook gebruikt worden door mensen met een gevoelige hoofdhuid?
Ja, het bevat kamille om de gevoelige hoofdhuid te kalmeren.