fanola no yellow thermo protective cream 150ml

Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml: Alles wat je moet weten

Als het gaat om blonde lokken, is er niets vervelender dan die lelijke gele tint. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over deze haarcrème en hoe het jouw blonde haren kan transformeren.

Wat is Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml?

Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml is een thermo-beschermende crème die speciaal is ontwikkeld voor blond en gebleekt haar. Deze crème hydrateert niet alleen het haar, het neutraliseert ook de gele tinten en laat het haar er glanzend uitzien.

Hoe werkt Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml?

De Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml bevat paarse pigmenten die geel neutraliseren. Het werkt door de gele tinten in het haar te neutraliseren en zo een mooie, koele blonde kleur te creëren. Naast het neutraliseren van gele tinten, biedt deze haarcrème ook thermische bescherming tijdens het gebruik van stylingtools zoals een föhn of stijltang.

Hoe gebruik je Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml?

De Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml moet worden gebruikt op handdoekdroog haar. Breng een kleine hoeveelheid crème aan op je handpalmen en verdeel het gelijkmatig over het haar. Concentreer je vooral op de uiteinden van het haar en breng het niet aan op de hoofdhuid. Kam vervolgens het haar door om de crème te verdelen. Het haar kan nu zoals gewoonlijk worden geföhnd of gestyled.

Wat zijn de voordelen van Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml?

Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml biedt verschillende voordelen. Ten eerste neutraliseert het de gele tint in het haar en creëert het een mooie, koele blonde kleur. Daarnaast biedt het ook bescherming tegen hitte en hydrateert het het haar. Hierdoor blijft het haar zacht en glanzend.

Wat zijn de nadelen van Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml?

Hoewel de Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml veel voordelen heeft, zijn er ook enkele nadelen. In sommige gevallen kan het product het haar oliërig maken, vooral als er te veel crème wordt aangebracht. Ook kan de crème enigszins prijzig zijn in vergelijking met andere haarverzorgingsproducten.

Veelgestelde vragen over Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml

1. Kan ik Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml dagelijks gebruiken?
Ja, de Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml kan dagelijks worden gebruikt.

2. Helpt Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml bij alle haartypes?
Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml is speciaal ontwikkeld voor blond en gebleekt haar.

3. Hoe lang duurt het voordat het effect zichtbaar is?
Het effect is direct zichtbaar na gebruik.

4. Kan Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml schadelijk zijn voor het haar?
Nee, Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml is niet schadelijk voor het haar en biedt zelfs bescherming tegen hitte.

5. Is Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml gemakkelijk uit te wassen?
Ja, Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml is gemakkelijk uit te wassen met water en shampoo.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke oplossing voor ongewenste gele tinten in je blonde lokken, is Fanola No Yellow Thermo Protective Cream 150ml de perfecte keuze. Het biedt niet alleen bescherming tegen hitte, maar hydrateert ook het haar en laat het er glanzend uitzien. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om meer te weten te komen over deze bijzondere haarcrème.