fanola noyellow violet bleaching cream 500gr

Fanola Noyellow Violet Bleaching Cream 500gr: Dé oplossing voor blond haar!

Heeft u blond haar en heeft u last van gele verkleuring? Dan heeft Fanola dé oplossing voor u; de Noyellow Violet Bleaching Cream van 500gr. Dit product voorkomt gele verkleuringen in het haar. Maar wat is deze bleekcrème nou precies en hoe werkt het? In dit artikel leggen wij hier alles over uit.

Wat is de Fanola Noyellow Violet Bleaching Cream?

De Fanola Noyellow Violet Bleaching Cream is een professioneel haarkleurproduct speciaal voor de cosmetische behandeling van blond, geblondeerd, grijs of wit haar. Het is een aangepaste behandeling die haarbleking perfect combineert met de kracht van een toner.

Deze violetkleurige crème voorkomt de ongewenste geel- of kopertinten in het haar en zorgt voor een mooie, zilverachtige glans. Het is een product van hoge kwaliteit dat gebruikt wordt in salons over de hele wereld. Ook u kunt het nu gewoon thuis gebruiken!

Hoe gebruik ik de Fanola Noyellow Violet Bleaching Cream?

Voordat u de bleaching crème gebruikt, dient u uw haar te wassen met een Fanola shampoo naar keuze. Zorg er voor dat uw haar handdoekdroog is.

Tip: Fanola No Yellow shampoo is hierbij zeer effectief.

Meng vervolgens de Fanola Noyellow Violet Bleaching Cream met de Fanola oxidatiemiddel in een verhouding van 1:2. Breng het mengsel aan op het haar en laat het 30 tot 45 minuten inwerken, afhankelijk van de gewenste kleurverandering en haartype.

Wat zijn de voordelen van de Fanola Noyellow Violet Bleaching Cream?

Het belangrijkste voordeel van de Fanola Noyellow Violet Bleaching Cream is dat het voorkomt dat blond haar gele verkleuring vertoont. Maar er zijn nog meer voordelen:

– Het verheldert het haar tot meerdere tinten.
– Het geeft het haar een mooie, zilverachtige glans.
– Zorgt voor een egalere kleur.
– Het haar krijgt een soepelere en zijdeachtige textuur.
– Profesioneel product dat ook thuis kan worden gebruikt.

FAQs:

V: Is de Fanola Noyellow Violet Bleaching Cream geschikt voor alle haartypes?
A: Ja, Fanola Noyellow Violet Bleaching Cream is geschikt voor alle haartypes.

V: Hoe vaak kan ik de Noyellow Violet Bleaching Cream gebruiken?
A: Het wordt aanbevolen om de Fanola bleekcrème niet vaker dan één keer per maand te gebruiken.

V: Kan ik de Fanola Noyellow Violet Bleaching Cream ook als toner gebruiken?
A: Ja, u kunt de Fanola Noyellow Violet Bleaching Cream ook als toner gebruiken. Meng het in dat geval met een oxidatiemiddel van 1,9% om het haar te spoelen.

V: Kan ik na gebruik van de bleekcrème mijn haar verven?
A: Ja, na het gebruik van de Fanola Noyellow Violet Bleaching Cream kunt u uw haar verven.

V: Is de Fanola Noyellow Violet Bleaching Cream veilig voor het haar?
A: Ja, de Fanola Noyellow Violet Bleaching Cream is veilig voor het haar door de toevoeging van een beschermende formule.

Conclusie

Fanola Noyellow Violet Bleaching Cream heeft een grote reputatie als het gaat om de efficiënte behandeling van blond, geblondeerd, grijs of wit haar. Het is dé oplossing tegen gele verkleuring van het haar en zorgt voor mooie, zilverachtige glans. Gebruik van de Fanola Noyellow Violet Bleaching Cream geeft niet alleen uw haar op korte termijn een prachtig resultaat, maar het beschermt uw haar ook op de lange termijn. Het is een professioneel product dat nu ook thuis te gebruiken is en uiterst geschikt is voor alle haartypes. Bestel Fanola Noyellow Violet Bleaching Cream nu en ervaar het zelf!