Foto’s van kapsels voor kort haar: 5 looks om te zwijmelen

Wanneer hoofddraaiende foto’s van korte kapsels je Instagram-feed overspoelen, begin je misschien na te denken over het krijgen van een nieuwe snit. En met al deze beroemdheden en beroemde beauty influencers die hun look updaten met een fris kort kapsel, kan de verleiding om lid te worden van de ‘short-hair-don’t-care’ crew overweldigend zijn!  Ben je op zoek naar foto’s van kapsels voor kort haar? Bekijk onze gids hieronder!

Maar hoewel die looks perfect voor hen werken, kan het vinden van de juiste snit voor jezelf in een zee van korte haarfoto’s vervelend zijn. Je scrolt en slaat afbeeldingen op en eindigt met een verzameling inspiratie, maar nog steeds geen idee welk kapsel je zult kiezen. Daar komen wij om de hoek kijken! Hieronder hebben we een geweldige galerij samengesteld met foto’s van korte kapsels, om u te helpen beslissen hoe u kunt beslissen hoe u eindelijk neem de korte haar duik in stijl. Lees verder en scroll door deze foto’s van korte kapsels om inspiratie op te doen!

1. Bob met Bangs

  foto's van korte kapsels: model backstage met korte bob en stompe knallen
In de verleiding om een stijlvolle short cut te proberen? Maak foto’s van korte bob cuts zoals deze naar je stylist. Foto credit: indigitalimages.com

Als het gaat om afbeeldingen van korte kapsels, is de enige look die het meest naar voren komt de klassieke, maar altijd stijlvolle, kinlange bob met knallen. Als je deze ‘do’ echt een fashion-forward finish wilt geven, kijk dan naar de catwalk voor inspiratie en voeg een stijlvolle stompe snit toe om de look compleet te maken! Houd je bob er dik uit met Suave Thick Look Verdikking Crème

2. De Teenie Weenie Afro

natuurlijke kort haar afbeeldingen: model met teenie weenie afro backstage bij top winkel unieke show
Kies voor een TWA als je een kortere look wilt. Foto credit: indigitalimages.com

Voel je je overspoeld door het enorme aantal Pinterest-looks met kort haar? Kiezen voor een schattige TWA (a.k.a. teenie weenie afro) is een leuke optie. Deze kortere afro cut is makkelijk te onderhouden. En vergeet ook niet om haar onderweg geconditioneerd te houden met Love Beauty en Planet Rice Oil &Angelica Essence Moisturizing Hair Conditioner voor Krullen en Golven, wat niet alleen helpt om te ontwarren, maar het ook verfrist en gehydrateerd achterlaat.

3. De Kom Kapsel

afbeeldingen van korte kapsels: modellen backstage met ruige korte kapsels
Je kunt niet fout gaan met een shagkapsel. Foto credit: indigitalimages.com

Het is misschien het ultieme edgy korte kapsel, maar als je je wilt onderscheiden van de massa, kan het gewoon je nieuwe go-to-look worden. Bowl-kapsels hebben niet de beste rep gehad in de korthaararena, maar onlangs heeft de snit een mini-revival gehad en we kunnen gerust zeggen: we zijn volledig geobsedeerd! Maar het gaat niet alleen om superstrakke bowl cuts van weleer, weet je niet? Er zijn talloze moderne variaties om je zin in te trekken dit seizoen, zoals deze gelaagde look hierboven met een scherpe ondersnijding en een heleboel cool-girl vibes.

4. De Pixie

afbeeldingen van korte kapsels: een modieuze pixie-snit zoals getoond door het model backstage
Een pixie cut maakt een statement en kan je een voorsprong geven die behoorlijk vrouwelijk kan zijn. Foto credit: indigitalimages.com

Ben je het zat om door eindeloze beelden van korte kapsels te filteren? Om je look naar een geheel nieuwe stap te brengen, waarom zou je je haar niet een paar stijlvolle inkepingen knippen en een gedurfde, maar toch chique pixie-snit krijgen? Het beste deel van alles: als het gaat om onderhoud, hoeft u alleen maar een beetje gel toe te voegen, zoals de TRESemmé Extra Hold Haar Gel aan je dagelijkse haarstyling routine. Dit zal u helpen alle het volume en de textuur die je nodig hebt!

5. De Buzz Cut

foto's van korte kapsels: de buzz cut zoals gedemonstreerd door topshop model backstage
In de verleiding om iets gewaagds te proberen? Krijg een buzz. Foto credit: indigitalimages.com

Als we kapsels zouden moeten rangschikken in termen van hoe gedurfd en gedurfd ze zijn, zou de buzz cut zeker bovenaan de lijst staan – en dat allemaal om de juiste redenen. Deze geschoren stijl trekt alle aandacht naar je gezicht, nek en schouders en geeft een directionele rand af die daadwerkelijk kanje bent heel vrouwelijk! Dus als je klaar bent voor radicale verandering, weet je wat je moet doen: een scherpe buzz cut krijgen voor het komende seizoen.

Hebben deze foto’s van korte kapsels je doen verlangen naar meer #hairinspo? Bekijk onze strandgolven op kort haar tutorial om die look onder de knie te krijgen.