framar rose gold haarverf folie pop up 500 sheets 13×28 cm

Framar Rose Gold Haarverf Folie Pop Up 500 Sheets 13×28 cm: de perfecte folie om uw haarverfproces te vereenvoudigen!

Als u op zoek bent naar een manier om uw haarverfproces een stuk gemakkelijker te maken, dan is de Framar Rose Gold Haarverf Folie Pop Up zeker een optie om te overwegen. Deze folie is de perfecte metgezel voor elke kapper die op zoek is naar een gemakkelijke en betrouwbare manier om haarverf aan te brengen.

Met een afmeting van 13×28 cm en een verpakking van 500 vellen, is dit product speciaal ontworpen om uw werk te vergemakkelijken en overzichtelijk te maken. De pop-upfunctie van de verpakking maakt het eenvoudig om snel vellen te pakken wanneer u ze nodig heeft, zonder gedoe met afscheuren en vouwen.

De Framar Rose Gold Haarverf Folie Pop Up is van hoogwaardige kwaliteit, waardoor het product stevig genoeg is om gemakkelijk om het haar te wikkelen. Dit betekent dat de folie niet snel zal scheuren bij gebruik en dat de verf gemakkelijk aangebracht kan worden zonder onderbrekingen.

Maar wat maakt deze folie nu echt speciaal? Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Framar Rose Gold Haarverf Folie Pop Up.

H1: Voordelen van de Framar Rose Gold Haarverf Folie Pop Up
De Framar Rose Gold Haarverf Folie Pop Up biedt verschillende voordelen die het de ideale folie maken voor elke kapper die op zoek is naar een betrouwbare en eenvoudige manier om haarverf aan te brengen.

H2: Gemakkelijk te gebruiken
Deze folie is niet alleen gemakkelijk te pakken en te gebruiken, maar het blijft ook stevig om het haar zitten en kan gemakkelijk worden omgevouwen om de verf goed aan te brengen.

H2: Stijlvol design
De stijlvolle en aantrekkelijke roze kleur van de Framar Rose Gold Haarverf Folie Pop Up zorgt ervoor dat uw kapsalon er professioneel en trendy uitziet.

H2: Bespaar tijd en geld
De Framar Rose Gold Haarverf Folie Pop Up bespaart u niet alleen tijd omdat u niet langer folies hoeft af te scheuren en te vouwen, maar het bespaart u ook geld omdat u minder producten hoeft te gebruiken.

H1: Gebruik van de Framar Rose Gold Haarverf Folie Pop Up
Het gebruik van de Framar Rose Gold Haarverf Folie Pop Up is gemakkelijk en vereist geen speciale vaardigheden. Hier zijn enkele eenvoudige stappen om u op weg te helpen:

H2: Stap 1: Knip de folie op de gewenste lengte
Knip de folie indien nodig op de gewenste lengte en plaats deze naast het haar dat u wilt verven.

H2: Stap 2: Breng de verf aan
Breng de verf aan op het haar en verdeel deze gelijkmatig over het gewenste gebied. Zorg ervoor dat het haar goed bedekt is met de verf.

H2: Stap 3: Omwikkel het haar met folie
Pak de folie en wikkel deze strak om het geverfde haar heen. Zorg ervoor dat de folie volledig om het haar zit om lekken te voorkomen.

H2: Stap 4: Laat de verf inwerken
Laat de verf zo lang inwerken als nodig is en controleer regelmatig de kleur van het haar om er zeker van te zijn dat het proces goed verloopt.

H2: Stap 5: Afspoelen
Spoel het haar grondig uit met water en breng een conditioner aan om het haar te beschermen en het resultaat te verbeteren.

H1: Veelgestelde vragen over de Framar Rose Gold Haarverf Folie Pop Up

H2: Hoeveel vellen zitten er in een verpakking?
Er zitten 500 vellen in één verpakking van de Framar Rose Gold Haarverf Folie Pop Up.

H2: Is de folie herbruikbaar?
Nee, de Framar Rose Gold Haarverf Folie Pop Up is niet herbruikbaar en moet na gebruik worden weggegooid.

H2: Welke afmetingen heeft de folie?
De folie heeft een standaard afmeting van 13×28 cm.

H2: Is de roze kleur permanent?
Ja, de roze kleur van de Framar Rose Gold Haarverf Folie Pop Up is permanent en zal niet vervagen na gebruik.

H2: Is de folie veilig te gebruiken op alle haartypen?
Ja, de Framar Rose Gold Haarverf Folie Pop Up is veilig te gebruiken op alle haartypen en kan zowel thuis als in een kapsalon worden gebruikt.

Conclusie

De Framar Rose Gold Haarverf Folie Pop Up is de perfecte keuze voor elke kapper die op zoek is naar een betrouwbare en eenvoudige manier om haarverf aan te brengen. Met een hoogwaardige kwaliteit, stijlvol design en gebruiksvriendelijke functies, is deze folie de beste oplossing om uw werk te vereenvoudigen en uw klanten een professionele service te bieden. Koop nu de Framar Rose Gold Haarverf Folie Pop Up en zie hoeveel gemakkelijker uw werk wordt!