framar star struck silver foil embossed medium 98 mtr

Framar Star Struck Silver Foil Embossed Medium 98 Mtr: Een Overzicht

Heeft u ooit van de Framar Star Struck Silver Foil Embossed Medium 98 mtr gehoord? Deze folie is een must-have voor elke kapper die op zoek is naar een premium folie om hun klanten de beste kleuringen te bieden. In dit artikel gaan we dieper in op dit product en ontdekken we waarom het zo populair is onder kappers.

H1: Framar Star Struck Silver Foil Embossed Medium 98 Mtr: wat is het?

Als u op zoek bent naar folie voor uw kapsalon, dan is de Framar Star Struck Silver Foil Embossed Medium 98 mtr iets dat u moet overwegen. Het is een premium folie van de bekende fabrikant Framar, die wereldwijd bekend staat om de kwaliteit van hun producten. Dit product heeft een afmeting van 5 inch bij 11 inch en heeft een medium dikte van 98 mtr. Het is zilverfolie met reliëf, waardoor het extra grip heeft en daardoor beter blijft zitten.

H2: De voordelen van Framar Star Struck Silver Foil Embossed Medium 98 Mtr

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van de Framar Star Struck Silver Foil Embossed Medium 98 mtr.

1. Minder knippen en scheuren: Dankzij het reliëf op de folie blijft het beter zitten, waardoor u minder hoeft te knippen en scheuren en u tijd bespaart.

2. Gemakkelijk in gebruik: De folie is gemakkelijk te vouwen en te hanteren, zodat u snel en gemakkelijk kunt werken.

3. Betere verfresultaten: De folie is ontworpen om te voorkomen dat de verf doorlekt, waardoor u een betere kleurresultaat krijgt.

4. Milieuvriendelijk: De folie is gemaakt van aluminium, wat ervoor zorgt dat het gemakkelijk kan worden gerecycled.

H3: Wat maakt de Framar Star Struck Silver Foil Embossed Medium 98 Mtr anders dan andere folies?

De Framar Star Struck Silver Foil Embossed Medium 98 mtr onderscheidt zich van andere folies door zijn kwaliteit. De meeste folies zijn gemaakt van dun aluminium, waardoor het gemakkelijk scheurt en niet de beste kleurresultaten geeft. Deze folie van Framar is anders omdat het is ontworpen met de klant in gedachten. Het reliëf op de folie zorgt voor extra grip, waardoor het beter blijft zitten en uw klant een consistente kleur krijgt. Het is duurzaam en gemaakt om lang mee te gaan.

H4: Veelgestelde vragen over Framar Star Struck Silver Foil Embossed Medium 98 Mtr

1. Kan de folie worden gebruikt voor alle haartypes?

Ja, de folie is geschikt voor alle haartypes en kan worden gebruikt voor highlights, lowlights en balayagekleurtechnieken.

2. Hoeveel folies zitten er in een doos?

Er zitten 500 folies in een doos.

3. Kan de folie worden gerecycled?

Ja, de folie is gemaakt van aluminium en kan gemakkelijk worden gerecycled.

4. Is de folie duur?

De prijs van de folie is gemiddeld in vergelijking met andere premium folies op de markt.

5. Is het gemakkelijk om met de folie te werken?

Ja, de folie is gemakkelijk te vouwen en te hanteren, waardoor het ideaal is voor kappers die snel en efficiënt willen werken.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een premium folie voor het kleuren van het haar van uw klanten, dan is de Framar Star Struck Silver Foil Embossed Medium 98 mtr de beste keuze. Het is van hoge kwaliteit en duurzaam, waardoor u er op de lange termijn van kunt genieten. Met deze folie kunt u uw klanten een consistent kleurresultaat en een prachtige haarstijl bieden.

Bestel vandaag nog uw Framar Star Struck Silver Foil Embossed Medium 98 Mtr en ervaar zelf hoe het uw klanten kan helpen om er op hun best uit te zien.