Gebruik haargroeioliën om je haar gezond te houden terwijl je het uitgroeit

Het haargroeiproces kan vaak enigszins frustrerend en stil zijn, afhankelijk van de algehele gezondheid van je haar en je specifieke haargroeipatronen. Hoewel we zouden willen dat we een geheim product hadden dat je haar binnen enkele minuten op magische wijze kon transformeren van een bob in lange ellebooglange lokken, is het helaas gewoon niet mogelijk. Sommige haarproducten kunnen u echter helpen de gezondheid van uw haar te versterken, zodat u niet tevergeefs door dit proces lijdt. Met name haargroeioliën houden je lokken sterk en gevoed terwijl ze groeien, zodat wanneer je de haargroeilijn passeert, je haar zo gezond mogelijk zal zijn.

Er zijn verschillende opties als het gaat om haargroeioliën, en elk van hen heeft zijn eigen verdiensten. Blijf lezen om meer te weten te komen over deze beste essentiële oliën voor haargroei en hoe ze je haar sterk en gezond kunnen houden terwijl het groeit:

haargroeioliën lange blonde fishtail braid bangs
Houd je haar in topvorm terwijl je het uitgroeit met natuurlijke oliën voor haargroei.

Haarolie voor groei kan worden aangebracht op vochtig of droog haar van elke lengte of textuur. We raden aan om haarolie aan te brengen op de onderste driekwart (3/4) van je lokken om vette wortels te voorkomen. De onderste delen van je haar zijn het langst in de buurt geweest en hebben de meeste schade opgelopen, dus het is belangrijk om ze de TLC te geven die ze nodig hebben. Hoewel er enkele natuurlijke haargroeioliën zijn, heeft elk van de volgende oliën ook zijn verdiensten, en elk zal zich richten op verschillende aspecten van de gezondheid van je haar.

Heb je een nieuw haarregime nodig?

TRESemmé Botanique Schade Herstel Olie Elixer is een sprayolie die is geformuleerd om kroezen te helpen verminderen. Het is belangrijk op te merken dat deze olie je haar niet zal verzwaren, dus je kunt het zorgeloos gebruiken en je alleen op de voordelen concentreren. Het werkt om voorzichtig te helpen het haar te ontwarren en breuk te verminderen. (Ed’s opmerking: minder breuk betekent dat je haar sneller op een langere lengte komt zonder te worden onderbroken door gespleten haarpunten!) Zodra je deze olie regelmatig gaat gebruiken, zul je merken dat je haar zachter en gezonder aanvoelt. Het is ook veilig voor gekleurd haar! Win-win, toch?

U kunt ook overwegen om Suave Professionals Kokosolie Infusie Schade Reparatie Olie Behandeling. Het gebruik van deze essentiële olie haargroei zal soepeler zijn, omdat het helpt herstellen en beschermen tegen ruwe nagelriemen, evenals het temmen van flyaways en je een gezonde, langdurige glans geeft. Het helpt ook bij het herstellen van tot twee jaar schade! Als je je haar uitgroeit en niet klaar bent om je uiteinden af te knippen die zijn beschadigd door haarverf of overmatig gebruik van hete gereedschappen, dan is dit de olie voor jou. Het zal zichtbaar alle schade herstellen die je haar heeft ondergaan om je uiteinden te behouden en je uiteindelijk helpen om naar je lange haar toe te werken #goals.

Last but zeker not least hebben we Nexxus Oil Oneindig Voedende Haarolie. We beschouwen deze als de haarolie van alle haaroliën omdat het eigenlijk is doordrenkt met zes verschillende oliën. Zowel Amazone Babassu-olie als Afrikaanse Marula-olie zijn opgenomen in dit product, en meestal, met deze essentiële oliën, kan de haargroei soepeler en gemakkelijker zijn, omdat beide oliën bekend staan om hun voedende eigenschappen. De hydraterende voordelen van babassu olie voor haar zijn niet van deze wereld. Deze olie voedt elke haarlok diep en herstelt de oppervlaktelipidelaag om kroezen te verminderen, de zachtheid te verbeteren en de beheersbaarheid te verbeteren. Deze is voor vrouwen die dik, krullend haar laten groeien en op zoek zijn naar een high-impact olie om hun lokken te versterken.

Op zoek naar meer manieren om je haar te voeden terwijl je het uitgroeit? Leer 7 manieren om gezond haar aan te moedigen groei.