Gemakkelijke kapsels voor kort haar: 10 geen gedoe manieren om je haar te dragen

Het feit dat je kort haar hebt, betekent niet per se dat je met minder styling te maken hebt. Omdat je een drukke vrouw bent, weten we dat je gemakkelijke kapsels nodig hebt voor kort haar die je snel het huis uit krijgen terwijl je er nog steeds fel uitziet. Eenvoudige kapsels voor kort haar kunnen van alles zijn, van bijgewerkte lage paardenstaarten tot rockende trendy sjaals tot het omarmen van je korte, natuurlijke krultextuur. Verrassend genoeg zijn er tal van opties die je elke dag een andere korte haarlook kunnen laten rocken.

Voor wat directe inspiratie hebben we een aantal heel eenvoudige korte kapselideeën verzameld die je in een mum van tijd onder de knie kunt krijgen:

1. Super korte krullen

gemakkelijke kapsels voor kort haar zoals krullend haar
Rock je natuurlijke textuur als je kort haar hebt. Foto credit: indigitalimages.com

Korte, gemakkelijke kapsels moeten alles te maken hebben met het omarmen van wat je hebt terwijl je je natuurlijke krulpatroon definieert en verbetert. Dit is absoluut een van onze favoriete gemakkelijke kapsels voor korte krullen. Het enige dat u nodig hebt, is een gel om definitie toe te voegen zoals Suave Professionals Define &Shine Serum Gel. Deze gel helpt ook bij het vasthouden omdat het werkt om gedefinieerde krullen te creëren.

2. Ongedaan gemaakte golven

gemakkelijke kapsels voor kort haar met ongedaan gemaakte golven
Weekend hairstyles voor kort haar: Een beetje droogshampoo gaat een lange weg bij het creëren van moeiteloze korte kapsels. Foto credit: indigitalimages.com

Onontgonnen kapsels zijn de ‘It Girl’ look van het seizoen. Om snelle korte kapsels zoals deze te maken, spray je een kleine hoeveelheid haarnevel op je korte haar en gebruik je je vingers om het product in je haar te knijpen. Dit zal dat koele, ongedaan gemaakte rommelige effect creëren.

3. Lage paardenstaart

makkelijke kapsels voor kort haar met een paardenstaart
Een eenvoudige pony zal het lukken. Foto credit: indigitalimages.com

Gefeliciteerd, je haar is lang genoeg voor een mini-paardenstaart (of een “nietige staart”, zoals we het liefkozend noemen). Dit kapsel is een van de gemakkelijkste en chicste korte kapsels voor vrouwen die er zijn en die moderne minimalistische elegantie schreeuwt. Om dit uiterlijk te bereiken, past u TRESemmé Keratin Smooth Shine Serum naar je haar voor wat glans, verzamel dan je haar terug in een lage paardenstaart. Veeg je haar voorzichtig in een lage paardenstaart, in de buurt van de nek, en zet het vast met een elastische band. Trek een paar losse strengen uit aan de voorkant voor een meer casual look. Als je je korte paardenstaart wat meer karakter wilt geven, kam je de uiteinden terug om textuur te creëren.

4. Gelikte lob

gemakkelijke kapsels voor kort haar met gelikte rugstijlen
Verfijnde elegantie is gemakkelijk met de gelikte look. Foto credit: Indigitalimages.com

De gelikte lob is een van de heetste haartrends van dit seizoen en een van onze favoriete snelle en gemakkelijke kapsels voor kort haar. Zowel edgy als gedurfd, dit gemakkelijke kapsel is perfect voor mensen met een vierkant of hartvormig gezicht, omdat het high fashion uitstraalt. Voor super gladde korte lokken breng je wat gel aan op je haar. Gebruik vervolgens no-crease clips om de zijkanten van je haar voorzichtig terug te pinnen, voordat je je warmtestylingijzer neemt en de rest van je lokken gladstrijkt, zodat ze slank, glad en glanzend zijn.

Zodra dit deel van het haar recht is, kam je de rest van je manen terug, van je haarlijn tot de kruin van je hoofd, om extra volume te creëren. Maak de bovenkant van je haar glad met een fijne kam om het op zijn plaats te vormen en af te werken met wat haarlak zoals TRESemmé Compressed Micro Mist Hairspray Verleng Hold Level 4 om je stijl stevig vast te zetten zonder het stijve gevoel.

5. Zachte, golvende Bob

makkelijke kapsels voor kort haar met een bob snelle korte kapsels
Een zachte golvende bob is een chique manier om je korte haar te dragen. Foto credit: indigitalimages.com

Een variatie op de ongedaan gemaakte lob, deze schattige gemakkelijke kapsels voor kort haar gaan allemaal over hun gedefinieerde #curlpower. Hoewel het nog steeds een gemakkelijk kapsel is, heb je nog steeds iets meer tijd nodig om deze gedefinieerde krullen te bereiken door een krultang te gebruiken. Maar het werk zal zo de moeite waard zijn, voorally omdat het je korte strengen een reusachtig boost in de volume afdeling!

Om deze look te bereiken, breng je een hittebeschermend middel aan op je haar. Werk vervolgens sectie voor sectie terwijl je je hele hoofd krult. Als je klaar bent, laat je je vingers door je korte haar gaan om je krullen zachtjes los te maken in zachte golven en geef je ze een laatste nevel van zeezoutspray, waarbij je het product met je handen naar binnen knijpt.

6. Sjaal/hoofdband

Gemakkelijke kapsels voor korte haarsjaal snelle korte kapsels
Een sjaal is een van onze favoriete manieren om kort haar met gemak te rocken.

Allemaal hagel haaraccessoires! Haaraccessoires hebben tegenwoordig een grote stijlboost gekregen: we hebben tonnen trendy kleuren, stijlen en vormen gezien om je te helpen kort haar met gemak te rocken. Nadat je je sjaal naar keuze hebt uitgezocht, borstel je je haar in je favoriete korte kapsel (updo’s en paardenstaarten zijn redelijk spel) en plaats je je sjaal op je hoofd. Hoe makkelijk is dat!?

7. Dramatisch deel

gemakkelijke kapsels voor kort haar met gedeeltelijk snelle korte kapsels
Deel je haar naar de zijkant voor een eenvoudige update van je korte haar. Foto credit: Dvora

En dan zijn er dagen dat je letterlijk geen tijd hebt maar toch in elkaar wilt kijken. Betreed dit dramatische deel, een no-fuss / gemakkelijk kapsel voor kort haar waarbij je je haar gewoon borstelt naar de andere kant waarvan je het normaal draagt.

8. Jaren ’70 Deel

makkelijke kapsels voor kort haar met het jaren '70 gedeelte snelle korte kapsels
Ja, baby het jaren ’70 deel is terug en beter dan ooit! Foto credit: indigitalimages.com

Probeer het ‘it’ kapsel van het seizoen uit op kort haar met het middendeel uit de jaren ’70. Deze verbeterde look kan een combinatie zijn van een rommelig deel tot een glad-recht middendeel. Als een kort gemakkelijk kapsel, hoef je alleen maar eventuele knopen uit te borstelen en vervolgens een deel te maken met behulp van een kam en je vingers.

9. Dikke zijvlecht

gemakkelijke kapsels voor kort haar dikke zijvlecht snelle korte kapsels
Probeer een stijlvolle, dikke vlecht.

Experimenteer met wat dikkere vlechten om je korte haar van je gezicht af te trekken en wat stijl toe te voegen. We houden van hoe gedurfd een dikke Nederlandse vlecht eruit ziet op een super short cut!

10. Lichte bocht

gemakkelijke kapsels voor kort haar licht buigen snelle korte kapsels
Geef je stijl een lichte bocht voor wat textuur.

Als je op zoek bent naar snelle korte kapsels die een gemakkelijke en subtiele manier zijn om je snit op te fleuren, maak dan een lichte buiging in je haar met een krultang. Houd elk deel van het haar slechts een paar seconden om het strijkijzer gewikkeld om de meest natuurlijke beweging te krijgen.