Gevlochten Halo: een stapsgewijze zelfstudie met Justine Marjan

Wil je je vlechtvaardigheden opfrissen in quarantaine? Bij ons zit je goed. Deze snelle en eenvoudige stap-voor-stap tutorial met Justine Maren laat je in een mum van tijd met gemak vlechten. De gevlochten halo is een van die veelzijdige stijlen die je naadloos van virtuele conferentiegesprekken naar een date night thuis brengt, en we zijn verheugd om deze baanbrekende look met je te delen!

Blijf lezen om enkele van Justine’s favoriete producten te leren en bekijk haar fantastische video hieronder voor toptips over hoe je deze look kunt maken!

Dit bericht bekijken op Instagram

TRESemmé Global Hairstylist, @justinemarjan laat ons een van haar favoriete thuiskapsels zien. Deze stijl is geweldig voor het bereiken van een professionele uitstraling thuis. Het kan op verschillende haarlengtes worden gedragen en het is perfect voor uw volgende videogesprek! . . . . . . #athomehair #tresemme #justinemarjan #hair #hairstyle #hairstyles #halobraid #braidedhairstyles #halfupdo #halfuphairstyle #braids #professionalhair #braidedhair #professionalhairstyle #stayathome

Een bericht gedeeld door All Things Hair US (@allthingshairus) op

1

Stap 1

Bereid je haar voor.

Begin met het voorbereiden van je haar door te wassen en te conditioneren met TRESemmé Vochtrijke Shampoo en Conditioner. Föhn je lokken glad met een ronde borstel.

gevlochten halo föhnen

2

Stap 2

Maak een golfpatroon.

Gebruik vervolgens een krultang om een golfpatroon te maken en zorg ervoor dat je de richting van de krullen met elk stuk afwisselt.

gevlochten halo krul

3

Stap 3

Verdeel en vlecht!

Neem een klein stukje haar van één kant van je deel, verdeel het in 3 gelijke stukken en begin met een omgekeerde Franse vlecht (Ed’s notitie: ook bekend als een Hollandse vlecht) door afwisselende strengen van elke kant onder het middengedeelte te wikkelen. Zorg ervoor dat je bij elke rotatie haar toevoegt aan de buitenste secties.

gevlochten halo-sectie af

4

Stap 4

Herhaal en pannenkoek!

Ga door met vlechten totdat je het einde van de stijl hebt bereikt en herhaal dit aan de andere kant. Gebruik je vingers om elke vlecht voorzichtig uit elkaar te trekken om een ‘pannenkoek’-effect te creëren. Eindig door de vlechten aan de achterkant van je hoofd aan elkaar te bevestigen.

gevlochten halo pannenkoek

5

Stap 5

Beveilig je stijl.

Beveilig je stijl door je vlecht te benevelen met TRESemmé TRES Two Extra Hold Haarspray.

gevlochten halo set

6

Stap 6

Je bent klaar!

Je bent er helemaal klaar voor!

gevlochten halo final look