Gevlochten paardenstaartideeën: 40 schattige paardenstaarten met vlechten

Gevlochten paardenstaarten kunnen met alles worden gedragen. Je kunt ze dragen naar formele verlovingen, zoals de bruiloft van je vriend, of naar je relaxte weekenduitjes, zoals de barbecue van je buurman. Er zijn vlechten en staarten voor elke gelegenheid! Welke evenementen je ook hebt, zorg ervoor dat je door onze 40 paardenstaarten met vlechten kijkt en de perfecte voor je uitzoekt.

De truc van gevlochten paardenstaarten

We zijn een beetje verveeld met eenvoudige paardenstaarten, hoge of lage. Vlechten kunnen dit basiskapsel upgraden en uniek maken. Een franse vlecht, visstaart, Hollandse vlecht, 4-strengs vlecht of een paar dunne gewone vlechten kunnen opgaan in je pony of er deel van uitmaken. Bekijk de voorbeelden en tutorials!

#1: Grote en losse vlecht met een hoge pony

volumineuze voorvlecht en hoge paardenstaart

Bron

Dit is een manier om groot en de baas te zijn! Gooi een gevlochten knal weg en stap je hoge paardenstaart op met een jumbo Franse stijl. Deze maat creëert een roosterweefseleffect aan de voorkant van de stijl voor een coole sculpturale uitstraling die het middelpunt van je kapsel zal zijn.

#2: Felle Faux Mohawk

Een van de voordelen van het dragen van een stijl met vlechten is dat je looks kunt creëren die je anders misschien niet zou dragen, zoals deze leuke en funky Mohawk. Insider tip: plaag je wortels aan de voorkant om de hoogte en het volume te krijgen die je hier ziet.

gevlochten Mohawk en pony kapsel

@theconfessionsofahairstylist

#3: Messy Pony met Kanten Vlecht

Als je een pony wilt die hoog in stijl is en vol verrassingen zit, dan is dit de look voor jou. Een kanten vlecht op zichzelf kan te romantisch lijken, dus balanceer het met een volledige rommelige paardenstaart voor een edgy-maar-bohemien kapsel. Probeer deze lichtblonde look te stylen met een volledig zwarte outfit om hem echt te laten opvallen.

rommelige pony met een kanten zijvlecht

@amberfillerup

#4: Bubbly Blonde Pony

Wanneer je weinig tijd hebt, maar toch een funky stijl wilt, is een eenvoudige manier om een paardenstaartvlecht bij te werken het toevoegen van een paar heldere elastieken voor een bubbeleffect. Om te voorkomen dat het eruit ziet als een kopie van de Valentino-catwalk, balanceer je het met een romantisch ogende zijdecoratie. Deze stijl ziet er super mooi uit als het is gemaakt op licht gekruld haar.

bubble pony voor lang haar

@missysueblog

#5: Golvende Side Fishtail

Bij dik krullend haar zijn highlights nodig omdat ze diepte geven aan je krullen en voorkomen dat ze er eendimensionaal of zwaar uitzien. Ze voegen ook een vleugje elegantie toe aan rommelige stijlen en geven het uiterlijk van zonovergoten strandhaar in plaats van verontruste en onverzorgde lokken.

golvende paardenstaart met een visstaart aan de zijkant

Instagram/ @salonleah

#6: Zijkant Gevlochten Paardenstaart

In deze fantastische stijl wordt een slanke paardenstaart gecreëerd door twee vlechten langs de zijkanten van je hoofd en een soort kleine bouffant in het midden. Vergeet niet dat een paardenstaart ook kan worden verwisseld voor een knot in het warmere weer of wanneer je haar niet wil meewerken.

zijvlechten en ponykapsel

Download de tutorial van Lilith Moon!

#7: Rommelige Kant Gevlochten Paardenstaart

Deze rommelige stijl is perfect voor shows, festivals en concerten. Voel je vrij om het uit te proberen voor de volgende gekke, wilde gelegenheid die je hebt gepland! Om de ongedaan gemaakte look te stylen, gebruik je een krultang om golven in je lokken te creëren en kam je vervolgens terug voor volume.

rommelige gevlochten paardenstaart

Download de tutorial van Wild Heart Collective!

#8: Punky Paardenstaart

Als je wat meer pit van je kapsel wilt, is dit een goede plek om te beginnen. Ruil die saaie oude laag gevlochten paardenstaart in voor dit hogere, bouncier alternatief. Beweeg je zijvlecht in het midden en weef je haar rond het elastiek om het te verbergen.

mohawk vlecht in paardenstaart

Download de tutorial van Bobby Glam!

#9: Lange Rommelige Pony met Vlecht

Deze rommelige gevlochten paardenstaart is een perfecte look voor een hoge luchtvochtigheid. Je haar pluizen in de hitte? Wat maakt het uit! Het stelt je gewoon in staat om een nog koelere, meer hands-off look te rocken. Spuit wat zeezout in je lokken voordat je je haar doet om een natuurlijke textuur en volume mogelijk te maken.

lange rommelige gevlochten paardenstaart

Download de tutorial van Free People Blog!

#10: Perfect ongedaan gemaakt Half Gevlochten Paardenstaart

Deze paardenstaart met een vlecht is anders dan de andere omdat het slechts de helft van de lengte van haar haar bedekt. Langharige dames zouden deze eens moeten proberen – het stelt je in staat om te pronken met je lengte en je piekerige lokken, terwijl je de frisse gevlochten stijl mengt.

lang grijs gevlochten paardenstaart kapsel

Download de tutorial van Kokay!

#11: Losse 3D Hollandse Vlecht

Een look als deze bevordert tonnen volume overal. Laat je paardenstaart los en golvend aan de uiteinden voor een heel doorleefd gevoel. Maak deze stijl een beetje gemakkelijker te bereiken door je haar te plagen voordat je begint met vlechten.

#12: Rommelige Volumized Fishtail

De beste paardenstaartkapsels zijn de rommelige! Een fishtail vlecht lijkt ingewikkeld, maar is eigenlijk een van de gemakkelijkere vlechten als je de techniek eenmaal onder de knie hebt. Laat een paar face-framing stukken uit voor een speelse look.

#13: Twee vlechten in één

Paardenstaartstijlen zien er meteen verfijnd uit als je een aantal leuke vlechten in de mix werkt. Een dubbele hollandse vlecht die overgaat in een fishtail is onverwacht elegant. Bovendien voegt het hebben van bessenkleurig haar een zeer amusant element toe aan je hele look.

#14: Gepolijste Upbraid

Een verrassende set van twee strak gehoekte vlechten gaat een heel eind in een paardenstaart. Een cool vlechtidee om te proberen is een upbraid, bekend om zijn omgekeerde visuele effect. Een velours scrunchie en een soepele pony vormen ook een felle combo.

#15: Rockstar Fishtail

Creëer een faux-hawk-achtige stijl door aan weerszijden vlechten toe te voegen voor de ultieme paardenstaartvlecht. Een zwoel kapsel als dit kan worden bereikt door de visstaartvlechttechniek aan elke kant te gebruiken en vervolgens alles in een slordige paardenstaart te trekken. Hoe rommeliger, hoe beter. Een soort bouffant kan ook geen kwaad.

#16: Verborgen vlecht

Wie zegt dat een traditionele Franse vlecht niet leuk kan zijn? Zet je hoofd op voor een grote onthulling. Vlecht slechts een klein gedeelte in het midden van je hoofd. Trouwens, door je haar terug in een pony te trekken, ziet dit kapsel er geweldig uit en geen gedoe.

#17: Golvend en gevlochten

Het vooraf toevoegen van textuur aan je haar zorgt voor een speelse paardenstaartstijl. Omarm een aantal weerbarstige flyaways rond je kroon terwijl je vlecht. Dit is ook een geweldige look voor dames met knallen.

#18: Onderweg gevlochten

Schattige paardenstaartkapsels zoals deze zijn gemaakt van losgemaakte, ontspannen boho-vlechten. Van strand tot bruidsmode, dit kapsel is geschikt voor meerdere gelegenheden. Verborgen bobby pins helpen om zo’n slappe stijl de hele dag bij elkaar te houden.

#19: Braid-into-Pony

Een hoge paardenstaart vraagt om onverwachte wendingen aan de kruin. Face framing fringe werkt heel goed met een gevlochten pony zoals deze. Als je op zoek bent naar een eenvoudig maar elegant kapsel, dan is dit misschien wel degene!

#20: Piekerige Visstaart

Een statement paardenstaart updo bevat moordende details. Je kunt een gewone stijl gemakkelijk opleuken door er een visstaartvlecht van te maken met tientallen kleine strengen. Houd het aan de voorkant gepolijst door je haar met een kam naar achteren te likken terwijl je het trekt en in een paardenstaart plaatst.

#21: Een gelaagde reeks vlechten

Schattige paardenstaarten zijn helemaal haalbaar wanneer je een gelaagde gelaagdheidstechniek gebruikt. Wie wist dat hollandse vlechten, franse vlechten en verwrongen vlechten allemaal in één ongecompliceerde ‘do’ konden gaan? De magie van het nagelen van deze look is om sectie voor sectie aan je haar te werken.

# 22: Macrame Vlecht

Leer plezier te hebben met je ponyvlecht! Het beste aan de macrame vlecht is het mooie geknoopte effect. Door het in een paardenstaart aan de nek van de nek te laten vallen, blijft deze stijl edgy en speels.

#23: Ongedaan gemaakte Fishtail Mohawk

De truc om zo’n fishtail-vlecht af te trekken, is om hem van buitenaf helemaal ongedaan te maken. Probeer voorzichtig aan elke lus te trekken en laat wat stukjes los aan de zijkanten hangen. Een vlecht als deze kun je het beste doen met tweededagshaar.

#24: Drie vlechten tot één paardenstaart

Je kunt met dit idee een gevlochten paardenstaart in een strakke updo werken. Begin met drie secties, vlecht de zijkanten en Frans vlecht de voorkant van je haar apart. Trek de vlechten samen met de rest van je haar in een slanke pony zodra je bij de kruin van je hoofd bent.

#25: Beachy Braids

Kies voor een stressvrije benadering van een zijdelingse Hollandse vlecht. Spray je lokken met een zeezoutspray en laat je haar aan de lucht drogen om het meest natuurlijke effect vast te leggen. Vlecht losjes en trek aan de delen van de vlecht zodra deze klaar is om die moeiteloze strandvibe te bereiken.

#26: Cornrows met Paardenstaart

Voor een meer gecontroleerde kijk op het vlechtspel, richt je je op het vlechten van kleine rijen van de haarlijn naar de kroon. Vlecht alleen de voorste helft van je haar en laat de achterkant ongeremd voor een verscheidenheid aan texturen en een interessantere uiteindelijke look.

#27: Vlechten met Krullen

Krullend haar en vlechten zagen er nog nooit zo goed uit! Begin met een Hollandse vlecht over de bovenkant van je hoofd en voer deze in een paardenstaart aan de zijkant. Als het eenmaal in een pony zit, verander het dan in een Franse vlechtpaardenstaart of visstaartvlecht paardenstaart door een kleine, veel strakkere vlecht die ergens tussen de krullen verloren gaat.

#28: Lange Pony met een Side Braid

Het coolste wat je kunt doen met mooi gekleurd haar is spelen met sexy stijlen. Probeer een one-side vlecht helemaal over de lengte van je haar en trek het met de rest van je haar in een casual paardenstaart.

#29: De Gevlochten-Havik

Net toen je dacht dat je geen nieuwe manier kon vinden om de gevlochten trend in je haarstylingroutine te omarmen, komt hier een uitstekend voorbeeld. Vergeet de faux-hawk en maak in plaats daarvan een leuke ‘braid-hawk’ in het midden van je hoofd.

#30: Side Braided Sleek Pony

Ongedaan gemaakte vlechten kunnen erg leuk zijn, maar er is ook iets te zeggen over strakke, slanke vlechten. Elke paardenstaart wordt onmiddellijk gepolijst met een delicate vlecht erin verwerkt. Een gevlochten paardenstaart kan helemaal een verfijnd kapsel zijn.

#31: Verstrengeling Gevlochten Paardenstaart Kapsel

Denk niet dat alle gevlochten paardenstaarten hetzelfde zijn. Deze is bijvoorbeeld een volledig unieke en indrukwekkende updo die je naar elke formele gelegenheid kunt dragen. Combineer het met een traditioneel klein zwart jurkje en je hebt een onvergetelijke stijl die de hele nacht de aandacht zal trekken.

gevlochten rond lange pony kapsel

Download de tutorial van Lilith Moon!

#32: Ladder Braid Side Paardenstaart

Hier is nog een andere unieke vlecht die je kunt uitproberen als je iets nieuws wilt. Soms is een uitdaging spannend! In plaats van uit bed te rollen en je haar in dezelfde oude vermoeide vlecht te draaien, verken je verschillende opties. Deze laddervlecht is eenvoudig na te maken en het is een frisse kijk op de paardenstaartvlechttrend.

mooie kant gevlochten paardenstaart

Download de tutorial van Bebexo!

#33: Zijpaardenstaart met Vlecht

Voor een meer gecomponeerde en elegante look, hier is iets om te dragen op een date of naar een familiefeest wanneer je er samen en stijlvol uit wilt zien. Deze vlecht is zorgvuldig geconstrueerd en leidt naar een slanke, lage paardenstaart. Wees niet bang om een beetje haarspray te spuiten om kroeshaar weg te houden op vochtige dagen.

side pony met inside-out vlecht

Download de tutorial van LuLu*s!

#34: Rommelige Hollandse Braid Paardenstaart

Als je je afvraagt hoe je een losse, ontrafelde look op de foto kunt krijgen, is het eenvoudig. Trek de strakke, nieuw gecreëerde vlecht voorzichtig uit elkaar en laat deze er los van lijken. Serieus, je zult er geen spijt van krijgen! Rommelige vlechten zijn tegenwoordig een rage – helemaal bohemian chic.

rommelige blonde pony met zijkant hollandse vlecht

Download de tutorial van Marina McAvoy!

#35: Stijlvolle 2-in-1 paardenstaartvlecht

In deze versie van de populaire trend voedt een vlecht zich in de paardenstaart en vervolgens wordt de staart ook gevlochten. Verdubbel de vlechten, verdubbel de liefde! Deze schattige stijl is een leuke manier om het strand op te gaan. De zon, het zand – niets ervan zal die prachtige lokken van hun stijl storen.

dubbel gevlochten pony

Download de tutorial van Missy Sue!

#36: Dubbel gevlochten kapsel

Bekijk dit eens! Eén vlecht is leuk en al, maar twee vlechten zijn gewoon perfect! Om deze stijl thuis te creëren, vlecht je eenvoudig losjes beide helften van je haar aan weerszijden en bind je ze samen aan de nek van je nek met een frilly strik. Opmerking: er is geen aparte afscheiding nodig.

gekrulde lage paardenstaart met twee zijvlechten

Download de tutorial van Hair Romance!

#37: Chunky Ponytail Fishtail Braid

Wees een zuidelijke belle met deze prachtige stijl! Een fishtail-look kan leuk en speels of elegant en stijlvol zijn, afhankelijk van hoe je het stylet. Met deze paardenstaartvlecht ben je klaar voor de bal met een volumineuze, veerkrachtige en rondom goed onderhouden vlecht.

fishtailed paardenstaart

Download de tutorial van The Bride Link!

#38: Bow Braid Paardenstaart

Het beste van vlechten is dat er altijd een nieuwe techniek te ontdekken valt; je hoeft nooit genoegen te nemen met een vermoeide, oude stijl die je met meerdere toepassingen hebt versleten. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze leuke en unieke strikvlecht! Het is een geweldige manier om een saaie oude stijl op te fleuren.

zijboog vlecht downdo

Download de tutorial van Hair Romance!

#39: Dubbele Zwevende Vlecht

Het combineren van twee verschillende soorten vlechtpatronen kan je gevlochten paardenstaart van standaard naar spectaculair brengen. Met lichtblonde golven lijken een Franse vlecht zwevend in een kanten vlecht en een ingepakte paardenstaart fantastisch. Deze look heeft veel elementen die op de een of andere manier samensmelten en casual chic lijken.

dubbel vlecht en pony blond kapsel

Bron

# 40: Brunette Macrame Vlecht

Er is niets eenvoudigs aan deze Franse vlecht die een doosweefsel door het midden bevat. Soms kan een haardas te casual lijken, en in dat geval zal een elegant zilveren accessoire je look verheffen om formeler te lijken.

macrame vlecht met een lage pony

Bron

Van al deze gevlochten paardenstaarten, welke ben je het meest enthousiast om thuis uit te proberen? Ze zijn veelzijdig en geschikt voor elke haartextuur, dus spring erin en ga stylen!