Gimme the Blues: Bold Blue Highlight Kapsels

Haaraccenten zijn als je favoriete modeaccessoires, ze voegen de juiste hoeveelheid drama toe en zetten je haar precies goed af. Er zijn talloze manieren en kleuren om je haar te accentueren, maar misschien is de leukste manier om een onverwachte kleur te gebruiken … zoals blauw!

Betoverende Blauwe Highlight Kapsels

Beslissen om blauwe highlights voor je haar uit te proberen is een dappere keuze voor al jullie, gedurfde haarrebellen die er zijn. Hoewel de kleurkeuze misschien onorthodox is, kan de manier waarop je besluit om je haar te stylen het een meer klassieke of funky look geven.

Als je deze gedurfde blauwe tint altijd al een proefrit hebt willen geven als je highlight-kleur, moet je de onderstaande foto’s bekijken voor wat stijlvolle haarinspiratie. Deze looks zijn zo hot, je krijgt zeker de “blues!”

#1: Zwart kapsel met blauwe highlights

Er is iets moeiteloos chics en tijdloos aan een bobkapsel, maar het krijgt een funky moderne make-over als je blauwe highlights toevoegt. Dit kapsel wordt geaccentueerd door goed gedefinieerde krullen en dikke donkerblauwe lokken.

zwart krullend kapsel met blauwe highlights

Bron

#2: Pastelblauwe Golven

Lichtbruin haar met pastelblauwe highlights en zwarte wortels is een niet-triviale coloristische oplossing voor meisjes die een aangepast kapsel willen. De subtiele, nauwelijks aanwezige blauwe tint ziet er hier eerder romantisch dan funky uit.

#3: Gestapelde Indigo Bob

Ongeacht de periode, een Bob zal altijd een van de meest chique kapsels zijn die er zijn. Deze is tot in de puntjes gehoekt, door de uiteinden gehakt en bekroond met elektrische blauwe strepen.

#4: Blue Steaks op Caramel Hair

Als u op zoek bent naar een manier om uw bruine haar op te fleuren en een niet-traditionele kleur op te nemen, is dit iets voor u. Blauwe highlights zijn het middelpunt van dit kapsel dat vol zit met zachte, ongedaan gemaakte golven.

#5: Pastelblauw Golvende Bob

Het woord “moeiteloos” kan gemakkelijk worden toegepast op de magie die gebeurt wanneer een vrouw een prachtige golvende Bob draagt. En wanneer deze bob lichtblauw is als het oceaanwater, krijgen we een dromerig kapsel dat elk jong meisje kan hebben, zolang ze maar gelooft dat ze het kan.

blauw golvend bob kapsel

Bron

#6: Zwart haar met blauwe tips

Hoogtepunten zijn een van de beste manieren om te experimenteren met extreme kleuren zonder de volledige toewijding. Dit lange, glanzende zwarte haar met blauwe highlights aan de uiteinden drukt precies de juiste hoeveelheid onverwacht drama uit.

lang zwart haar met blauwe highlights

Bron

#7: Grijze en blauwe hoogtepunten voor brunettes

Dit is wat het best kan worden omschreven als stormachtig gekleurde lokken. Deze fantastische kleurencombinatie van zwart, grijs en blauw combineert de tinten van een donkere en stormachtige nacht. De blauwe highlights gluren van onder de prachtige zilveren strengen, en de donkere wortels die in de mix worden gegooid, zetten de twee lichtere tinten perfect af.

zwart haar met solver en blauwe highlights

Bron

#8: Medium schokkerig kapsel met blauwe highlights

Niemand heeft ooit gezegd dat je je haar gekruld moest dragen om het er geweldig uit te laten zien. Deze medium schokkerige snit heeft steil donkerbruin haar met blauwe highlights en ziet er behoorlijk fashion-forward uit.

gelaagd zwart kapsel met blauwe highlights

Bron

#9: Golvende blonde lokken met blauwe highlights

Als je altijd al je innerlijke zeemeermin hebt willen channelen, dan is dit het perfecte kapsel voor jou. Het lange, gekrulde blonde haar wordt geaccentueerd met de felblauwe tint.

lang blond haar met pastelblauwe highlights

Bron

#10: Rommelige golven met donkerblauwe hoogtepunten

Door wat warrige golven toe te voegen aan een verder ingetogen kapsel, voeg je je haarpersoonlijkheid toe. Blauwe highlights en zwart haar is de meest voorkomende combinatie, maar het is waarschijnlijk de meest succesvolle.

zwart haar met blauwe highlights

Bron

#11: Zachte blauwe en groenblauwe strepen

Wanneer je niet kunt beslissen welke tint blauw je het leukst vindt, moet je er een paar opnemen in je nieuwe haarkleur. Deze kleurrijke stijl heeft vrouwelijke krullen en verschillende blauwe tinten om te bewonderen, waaronder lichtblauw.

blauw en groenblauwe balayage voor bruin haar

Bron

#12: Paarsblauw accent

Zwart haar met blauwe highlights kan er anders uitzien, afhankelijk van welke tint blauw je kiest, hoe je je highlights het liefst verdeelt en of je er veel van wilt gebruiken of slechts één als accent. Deze look is modern, geschikt voor de leeftijd en acceptabel in elke omgeving.

#13: Dubbeltjesional Streaks voor medium haar

Lichtblauw, grijs en arctisch wit zijn de prominente kleuren die deel uitmaken van dit edgy kapsel. De blauwe highlights zijn absoluut het middelpunt van deze look, maar de gedeconstrueerde golven verdienen ook onze aandacht.

pastelblauw haar

Bron

#14: Elektrische blauwe highlights voor brunettes

Het ziet er in één oogopslag schattig en krullend uit, maar als je eenmaal beter kijkt, zie je de diepte en dimensie die dit zwarte haar met blauwe highlights heeft, allemaal dankzij de strategisch geplaatste haarkleur.

#15: Rommelig haar met blauwe tips

Brunettes hebben enorm geprofiteerd van de dark roots hair trend. Nu kan elk meisje met donkerbruin haar veel langer blonde en pasteltinten dragen zonder frequente root touch-ups. Lichtblauwe tinten gaan goed samen met asblond, en dit kleuridee is niet langer alleen voor blondines.

#16: Volumineuze golven met chunky blue highlights

Misschien komt het omdat ze elkaar zo goed aanvullen, maar wat de reden ook is dat zwarte en blauwe tinten zo goed samengaan… laat het maar komen. Hier heb je zwart haar met blauwe highlights dat dankzij de dikke golven een boost krijgt. De blauwe highlights zijn een leuke extra touch, zonder twijfel.

blauwe highlights voor zwart haar

Bron

#17: Retro Bob in pastelkleuren

Er zijn momenten dat je een kapsel tegenkomt dat zo strak en chic is dat je gewoon een tweede blik moet werpen. Dit is het spul waar Bob dromen van gemaakt zijn! De lichtblauwe accenten zijn slechts een van de fantastische dingen aan deze korte Bob-snit die ook subtiele lavendel-, grijs- en bruintinten bevat.

pastelkleurige schokkerige bob

Bron

#18: Rokerige Krullen

Lichtblauwe kleur voor de wortels en asblond voor de uiteinden maken een funky fade die je kunt stylen met krullen die doen denken aan rookwolken.

pastelblauw krullend kapsel

Bron

#19: Losse vlechten met blauwe highlights

Alleen omdat je volwassen bent geworden, betekent niet dat je het kapsel van de twee vlechten volledig moet verlaten. Deze krijgt een volwassen update, dankzij de zilveren strengen met wit/blauwe accenten en rommelige textuur.

blond en blauw kapsel met twee vlechten

Bron

#20: Bruine lokken met turquoise blauwe highlights

Donkerbruin haar heb je nog nooit zo gezien. Turquoise blauwe haarkleur is zeer subtiel verwerkt om diepte en dimensie toe te voegen aan deze vakkundig gecoiffeerde golven.

Afgezien van de kleuren op deze lijst, waarom probeer je geen blauwe highlights op rood haar of een schattige en flirterige roze en blauwe combinatie? Het hebben van de “blues” zag er nog nooit zo goed uit!