goldwell dualsenses bond pro day and night bond booster 75 ml

Goldwell Dualsenses Bond Pro Day and Night Bond Booster 75 ml: De beste manier om je haar te beschermen

Het is geen geheim dat het verven, het aanbrengen van lichtere highlights of andere chemische behandelingen het haar kunnen beschadigen. Dit kan leiden tot zwak en dof haar. Maar wat nou als we je vertellen dat er een manier is om jouw haar te beschermen tegen deze chemische behandelingen? De Goldwell Dualsenses Bond Pro Day and Night Bond Booster 75 ml is de oplossing waar je naar op zoek bent!

Wat is Goldwell Dualsenses Bond Pro Day and Night Bond Booster 75 ml?

De Goldwell Dualsenses Bond Pro Day and Night Bond Booster 75 ml is een twee-fase booster die de haarbruggen versterkt en herstelt. Deze innovatieve bond booster bevat een hoge concentratie microPROtec-complex. Dit microPROtec-complex zorgt voor de ultieme bescherming van het haar. De bond booster bevat tevens het Inter-Amino-Bond-Builder-Molecule. Dit molecuul maakt de wisselwerking tussen het haar en de kleur van de verf sterker.

Hoe gebruik je Goldwell Dualsenses Bond Pro Day and Night Bond Booster 75 ml?

De Goldwell Dualsenses Bond Pro Day and Night Bond Booster 75 ml kent twee toepassingen: overdag en ‘s nachts. Tijdens de dag kan de bond booster worden gebruikt in combinatie met iedere haarroutine. Het is een lichtgewicht formule die geschikt is voor dagelijks gebruik en het haar niet zwaar maakt. Je hoeft alleen maar drie tot vijf druppels in je handpalmen te doen en vervolgens in vochtig of droog haar te verdelen.

‘S nachts breng je eenmalig (voordat je gaat slapen) een wat grotere hoeveelheid bond booster aan. Het is belangrijk dat je het niet uitspoelt. Het product trekt namelijk in de haarvezel en blijft tot wel vijf wasbeurten zitten.

Voordelen van Goldwell Dualsenses Bond Pro Day and Night Bond Booster 75 ml

De Goldwell Dualsenses Bond Pro Day and Night Bond Booster 75 ml heeft vele voordelen. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje gezet:

1. Herstel van de haarbruggen: De bond booster versterkt de haarbruggen en voorkomt hierdoor haarbreuk.

2. Ultieme bescherming van het haar: De bond booster beschermt het haar tegen beschadiging door kleur- en chemische behandelingen.

3. Geschikt voor alle haartypes: De bond booster is geschikt voor alle haartypes en kan tijdens alle haarroutines worden gebruikt.

4. Meer glans en gezond haar: De bond booster zorgt voor meer glans en gezonder haar.

5. Eenvoudig in gebruik: De bond booster is eenvoudig in gebruik en kan zowel overdag als ‘s nachts worden gebruikt.

FAQs

1. Wat zijn haarbruggen?

Antwoord: Haarbruggen zijn de verbindingen tussen de eiwitten in het haar. Deze eiwitten worden door chemische behandelingen als bijv. verven of permanenten beschadigd, waardoor de bruggen kunnen breken.

2. Wat is het verschil tussen de dag- en nachttoepassing van de Goldwell Dualsenses Bond Pro Day and Night Bond Booster 75 ml?

Antwoord: Overdag gebruik je de bond booster in combinatie met jouw reguliere haarroutine. ‘S nachts breng je het product aan voordat je gaat slapen. Het is niet nodig het product ‘s ochtends uit het haar te spoelen.

3. Kan ik de Goldwell Dualsenses Bond Pro Day and Night Bond Booster 75 ml gebruiken bij gekleurd haar?

Antwoord: Ja, de bond booster is juist geschikt voor gekleurd haar en beschermt het tegen de schadelijke invloeden van kleurbehandelingen.

4. Vanaf welke leeftijd kan ik de Goldwell Dualsenses Bond Pro Day and Night Bond Booster 75 ml gebruiken?

Antwoord: Je kunt de bond booster gebruiken vanaf het moment dat jij denkt dat het nodig is. Er is geen minimale leeftijd voor het gebruik van de bond booster.

5. Is de Goldwell Dualsenses Bond Pro Day and Night Bond Booster 75 ml duur?

Antwoord: De bond booster is wellicht duurder dan sommige reguliere, dagelijkse haarproducten. Maar omdat je dagelijks slechts drie tot vijf druppels gebruikt, gaat het flesje wel een lange tijd mee. En daarnaast, wat is een mooie bos gezond haar jou waard?

Conclusie

De Goldwell Dualsenses Bond Pro Day and Night Bond Booster 75 ml is een innovatieve manier om je haar te beschermen tegen schadelijke invloeden van kleur- en chemische behandelingen. Het product is geschikt voor alle haartypes en kan zowel overdag als ‘s nachts worden gebruikt. Door de hoge concentratie microPROtec-complex, het Inter-Amino-Bond-Builder-Molecule en de bescherming van haarbruggen, zorg je voor gezond en glanzend haar. Het product is eenvoudig in gebruik, en hoewel de bond booster wellicht duurder lijkt dan sommige reguliere haarproducten, gaat het flesje wel een lange tijd mee en is de investering in een mooie bos gezond haar zeker de moeite waard.