Gym Kapsels: Hoe maak je een gevlochten paardenstaart

Proberen om een training in te passen in je toch al drukke schema kan soms aanvoelen als een herculestaak. Tussen het bijhouden van het werk en het onderhouden van een sociaal leven, kan het echt een uitdaging zijn om wat tijd vrij te maken om naar de sportschool te gaan. Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je minstens een half uur vrijmaakt om te trainen, is door je training in je telefoon te plannen, waardoor het een zelfzorgdatum wordt.

Een andere manier om je training te stroomlijnen, is door je haarroutine in de sportschool gemakkelijker te maken. Geloof ons: het gebruik van de juiste haarproducten en het vinden van een stijl die overgaat van de loopband naar je snelle leven zal je sportschooldagen zoveel gemakkelijker maken.

Een van onze favorieten is een gevlochten paardenstaart die heel gemakkelijk te maken is en zich gemakkelijk kan aanpassen aan je leven na de sportschool. Klaar om je in het zweet te werken en er nog steeds geweldig uit te zien? Lees verder om onze stapsgewijze instructies te bekijken voor het maken van gevlochten paardenstaartkapsels:

gevlochten paardenstaart hoofdband brunette
Een sportschoolvriendelijke stijl die je overal wilt dragen.

1. Begin met droogshampoo.

Verfris je strengen met de Dove Refresh + Care Volume en Fullness Droogshampoo, en kam je haar uit zodat het knoopvrij is en klaar is voor styling. Deze droogshampoo bootst het gevoel van vers gewassen haar na en de resultaten zullen tot ver na je training duren.

2. Kam je haar tot een paardenstaart.

Gebruik een haarborstel om je haar op te kammen tot een middelhoge tot hoge paardenstaart. Het kammen van de strengen zorgt ervoor dat je stijl stootvrij is en creëert een gladde basis voor de hoofdband. Een klein beetje TRESemmé Flawless Krullen Definiërende Gel helpt je paardenstaart te stroomlijnen als je moeite hebt om hem soepel te laten liggen.

3. Maak een driestrengs vlecht.

Maak een klassieke driestrengs vlecht door je haar in drie secties te verdelen. Plaats vervolgens het linkergedeelte over het middelste gedeelte en ontmoet het rechtergedeelte. Neem het rechtergedeelte over het midden, ontmoet het linker en herhaal totdat je het einde bereikt en zet vast met een duidelijke haarband. Spray je gevlochten kapsel met Suave Professionals Luxe Style Infusie Anti-Vochtigheid Hairspray om het op zijn plaats te houden en ervoor te zorgen dat een wandeling door de kleedkamer en een uur op de elliptische trainer je geen kroesachtige uiteinden zal geven. Plaats je favoriete hoofdband over je hoofd en je bent goed om het in stijl uit te zweten.