Haar Gadget of Volwassen Speelgoed? [Quiz]

Kun je een haarapparaat onderscheiden van een volwassen speeltje? Doe deze korte test om erachter te komen:

[Spoiler Alert] De juiste antwoorden worden hieronder weergegeven.

Dit zijn haarapparaten:

Haarproducten

U kunt deze producten hier vinden:

Dit is speelgoed voor volwassenen:

Speelgoed

U kunt deze producten hier vinden:

Onze bevindingen

Op basis van 1878 inzendingen hebben we het volgende gevonden:

  • 43% van de respondenten kon een krultang niet onderscheiden van anale kralen;
  • mensen die hun geslacht niet bekendmaakten, gokten beter dan degenen die dat wel deden;
  • gen z-mannen gaven 52,2% meer correcte antwoorden dan gen x-vrouwen.

De eerste vraag was de lastigste

43,1% van de respondenten heeft een fout gemaakt bij de eerste vraag, 34.6% de tweede vraag, en 31.9% de derde vraag.

Afhaalrestaurant: overeenkomsten in vorm met seksspeeltjes zijn de # 1 factor die de perceptie van het doel van het haarproduct kan verwarren.

Antwoorden per vraag

Onze perceptie hangt af van seks

Mannen gaven gemiddeld 1.92 juiste antwoorden terwijl vrouwen alleen scoorden 1.73. Het is merkwaardig: de producten zijn vooral gericht op vrouwen, maar mannen worden geleverd 11% nauwkeurigere antwoorden.

Mensen die hun geslacht niet wilden onthullen, scoorden echter 2.03. Hun antwoorden waren: 17.5% nauwkeuriger dan die voor vrouwen en 5,6% nauwkeuriger dan die van mannen.

Afhaalrestaurant: mensen die hun geslacht niet willen onthullen, zijn misschien meer goed geïnformeerde klanten van de schoonheids- en gadgetindustrie voor volwassenen.

Antwoorden van Sex

Onze perceptie hangt af van de generatie

Zoomers waren het beste in het raden van het doel van het apparaat met 2.02 gemiddeld juiste antwoorden. Babyboomers zorgden voor een gemiddeld 1,79 juiste antwoorden, die is het kleinste aantal van alle generaties. Millennials en generatie x gescoord 1.9 en 1.86 respectievelijk.

Afhaalrestaurant: er is een sterke omgekeerde correlatie tussen de leeftijd van de klant en zijn / haar bewustzijn en interesse in schoonheids- en seksproducten.

Antwoorden per generatie

En zelfs onze nationaliteit doet ertoe

Britse mannen voorzien 7% meer correcte antwoorden dan Amerikaanse mannen; tegelijkertijd hebben Amerikaanse en Britse vrouwen bijna identieke scores.

Deelnemers die behoren tot generatie X uit het Verenigd Koninkrijk die hun geslacht niet specificeerden, waren het meest nauwkeurig met 2.57 gemiddeld juiste antwoorden.

En vrouwelijke deelnemers uit de VS die tot generatie X behoren, waren het minst nauwkeurig met 1.33 gemiddeld juiste antwoorden.

Antwoorden per land

Laatste gedachten

We begonnen dit als een test voor de lol en hadden niet verwacht dat we dergelijke resultaten zouden zien. Onze bevindingen betekenen dat het verwachte gedrag bij klanten niet volledig kan worden bestudeerd. Onze resultaten kunnen worden gebruikt om verschillende segmenten van de doelgroep van de schoonheidsindustrie te bestuderen.

Methodologie en gegevens

We vroegen onze community om seksspeeltjes te onderscheiden van haarproducten. In totaal werden 1878 reacties verzameld. Het juiste antwoord werd berekend als 1 punt en het onjuiste antwoord werd berekend als nul punten. Hierna vergeleken we de resultaten per segment.

Link naar volledige gegevens: