Haarfeiten: 50 unieke statistieken van de haarindustrie waarover u zich waarschijnlijk afvroeg

Benieuwd naar de recente statistieken en trends in de haarindustrie? Wil jij ook weten wat er binnen de Industrie is veranderd sinds de Covid-19 Pandemie? Blijf lezen om beter te begrijpen waar de haarindustrie naartoe gaat!

1. De wereldwijde haarverzorgingsmarkt werd gewaardeerd op 80,81 Amerikaanse dollars en zal naar verwachting de komende acht jaar een groei van 6,6% hebben.

2. De wereldbevolking van ouderen ouder dan 60 jaar neemt toe met een toegenomen vraag en kansen voor de haarindustrie om te investeren in grijze en ouder wordende haarproducten.

3. Roos shampoo en conditioner zijn de meest gewilde producten en treffen 50% van de volwassen bevolking.

4. De droogshampoomarkt heeft een geschat groeipercentage van drie miljard Amerikaanse dollars van 2017 tot .

5. 95% van de haarmarkt is van Salons op maat gemaakt om vrouwenhaar te knippen, terwijl Salons voor mannen de resterende 5% uitmaken

6. De COVID-19-pandemie zorgde voor een hausse in de vraag naar natuurlijke haarproducten, waarbij de Afro-Amerikaanse demografie goed is voor 90% van de uitgaven in de etnische haarcategorieën.

7. De vraag naar haarkleuringsproducten is toegenomen tijdens de COVID-19-pandemie onder de jeugdpopulaties en zal naar verwachting toenemen.

8. Voor consumenten jonger dan 35 jaar hebben Salons opgemerkt dat de prijs de belangrijkste factor is geworden in het al dan niet bezoeken van consumenten naar de SalonSalonsalon.

9. Beiersdorf AG meldt dat de haarverzorgingsmarkt in 2020 met 1,9% is gedaald als gevolg van de COVID-19-pandemie.

10. Een toename van de vraag naar stylingproducten zoals stijltangen, krultangen, gels en accessoires is ontstaan als gevolg van de COVID-19-pandemie.

11. Haarkleuringsproducten in de wereldwijde haarindustrie hebben naar schatting een CAGR van 4,97% stijging van tot 2026.

12. Vrouwen gaven in hun hele leven $ 225.360 uit aan haarverzorgingsproducten.

13. Stylingproducten zijn winstgevender dan haarverzorgingsdiensten voor salons.

14. Balayage Services in Salons zijn met 71% gegroeid en zijn een van de meest gevraagde stijlen geworden.

15. De populariteit van haarmaskers is omhooggeschoten naast het groeiende bewustzijn en de bezorgdheid over de effecten van vervuiling en overmatig gebruik van hete hulpmiddelen op het haar.

16. Roosshampoos en conditioners zijn op grote schaal doordrenkt met Pyrithione-zink, maar in 2021 en heeft de toenemende vraag naar natuurlijke producten meer anti-roosshampoos gecreëerd met tea tree olie, rozemarijn, basilicum, citroen en cederhoutolie.

17. In zal haaruitval een zorg worden voor de mannelijke bevolking, en producten die zijn ontworpen voor haaruitval zijn nu erg in trek!

18. De impact van klimaatverandering op het haar is een recente focus geweest, en producten die gericht zijn op het verspreiden van bewustzijn hebben de haarindustrie enorm geholpen.

19. Doe-het-zelf (Do-it-Yourself) schoonheidsverzorgingsproducten zijn populair en zijn sinds de pandemie in 2020 toegenomen in de haarmarktindustrie.

20. DIY haarkleuring is de populairste vorm van haarstyling onder de jeugd .

21. De markt is getuige geweest van een toenemend aantal millennials die haarproblemen ervaren zoals haaruitval en roos vanwege de drastische veranderingen in het leven als gevolg van de pandemie, stress en toenemende maatschappelijke druk.

22. Reisverpakkingen, zoals luxe monsters en miniflessen, voor gemak en reizen, hebben ook bijgedragen aan de comeback van de haarindustrie sinds de pandemie.

23. Meer dan 100 miljard dollar is wereldwijd geïnvesteerd in de schoonheidsindustrie.

24. De markt voor persoonlijke verzorging rapporteert $ 254,00 miljard van de totale gezondheids- en schoonheidsindustrie.

25. Alleen al de biologische markt voor schoonheidsproducten zal tegen 2024 wereldwijd meer dan $ 22 miljard bereiken.

26. De regio Azië-Pacific is goed voor 46% van het marktaandeel van de wereldwijde gezondheids- en schoonheidsindustrie.

27. Noord-Amerika heeft met 24% het op één na grootste wereldwijde marktaandeel,

28. West-Europa heeft een marktaandeel van 18%

29. 33% van de COVID-19-overlevenden onderging Telogen effluvium haaruitval, waardoor de vraag naar haarverzorgingsproducten voor haaruitval toenam.

30. Ook de consumptiegewoonten dragen door tot de markt. Sinds populaire media haartrends op TikTok en Instagram zijn de jongeren meer modebewust geworden en geïnteresseerd in het uitbreiden van hun haarproducten om bij trends te passen.

31. De omvang van de kapsalonmarkt in de Verenigde Staten is 43,2 miljard.

32. De kapsalonindustrie is met 16,9% gegroeid in de eenheided Staten .

33. Tussen 2017- is de totale marktomvang van de kapsalonindustrie in de Verenigde Staten met 0,3% per jaar afgenomen.

34. Als gevolg van de pandemie daalde de kapsalonindustrie in de VS sneller dan de economie in het algemeen.

35. De 50 grootste schoonheidssalons genereren ongeveer 15% van de omzet in de Amerikaanse haarverzorgingsindustrie.

36. De 50 grootste kapperszaken vertegenwoordigen ongeveer 30% van de inkomsten uit salonhaarverzorging in de VS.

37. Kapsalons vormen ongeveer 95% van de omzet van de Amerikaanse haar- en schoonheidsindustrie. Barbershops zijn goed voor 5% van de totale omzet.

38,5% van de omzet van de haarindustrie komt uit kapsels en styling. 17,1% wordt gegenereerd door haarkleuring.

39. Vrouwen bezitten 60% van de kapsalons in de VS

40. Er zijn 904.718 kapsalonbedrijven in de VS vanaf . 0.5% minder dan 2021.

41. In genereerde de haarverzorgingsindustrie een omzet van US $ 12,91 miljard.

42. De markt voor de haarindustrie zal naar verwachting jaarlijks met 1,88% groeien (CAGR -2026).

43. De haarverzorgingsindustrie van de Verenigde Staten genereert de meeste inkomsten in de wereldwijde haarverzorgingssector.

44. China levert een belangrijke bijdrage aan de groei van de wereldmarkt in consumptie en productie, met een CAGR van 8,0% in 2019.

45. De verwachte omzetverwachting van de haarindustrie voor 2028 in de Verenigde Staten bedraagt USD 134,30 miljard.

46. Dertig miljoen vrouwen in de VS lijden aan genetisch haarverlies.

47. In de VS zijn roos, droge en jeukende hoofdhuid, haaruitval en dof haar de primaire haarverzorgingstriggers.

48. de regio Azië-Pacific had in 2020 het grootste aandeel van meer dan 35,0%.

49. in juli 2021 lanceerde Adon Hair Care Clinic, een in India gevestigd haartransplantatiemerk, Growdense Hair Serum, goedgekeurd door de FDA en ontworpen voor haar- en hoofdhuidverzorging.

50. Europa zal naar verwachting de op één na snelste CAGR registreren.

Bronnen: Salt Society Education, Fortune Business Insights, Goldstein Research, Mordor Intelligence, Allied Market Research, Earth Web, Business Wire, Exploding Topics, Business Wire Dublin, Mordor Intelligence, imarc, Statistica, Grand View Research.