Het is een win-win: hoe de overwinningsrollen updo te creëren

We zijn altijd verbaasd als we vintage kapsels bekijken. Het niveau van styling en detail zorgt ervoor dat we bewonderen (en vol ontzag hebben voor) hoe vrouwen vroeger hun haar stylen. Het was echt een ambacht, vooral in de jaren ’40, toen rollen en wraps een kenmerkende stijl waren. In een poging om nieuwe looks uit te proberen, hebben we retro rockabilly-kapsels bekeken, vaak victory rolls genoemd. Deze serieus coole stijlen staan bekend om hun gerold uiterlijk op de kruin van je haar dat bij elkaar wordt gehouden door een aantal goede ouderwetse bobby-pins.  Dit kapsel is de droom van een volumezoeker en neemt slechts een paar stappen om onder de knie te krijgen. Lees verder om meer te weten te komen over hoe je binnen enkele minuten je eigen overwinningsrollen kunt maken:

1

Stap 1

Begin met schoon haar.

Begin met schoon en gewassen haar. Probeer de Suave Professionals Natuurlijke Vochtinbrengende Shampoo met Macadamia Olie en de Suave Professionals Natuurlijke Hydraterende Conditioner met Macadamia Olie waarvan de formules werken om je haar te voeden en te hydrateren. Nadat je haar droog is, borstel je het en deel je het in het midden.

vrouw creëert overwinningsrollen op schoon haar

2

Stap 2

Plaag je haar.

Gebruik een kam om je haar naar boven te plagen.

een lachende vrouw die polkadot-shirt draagt en haar krullende haar kamt

3

Stap 3

Draai je haar.

Pak het kleine gedeelte dat je zojuist hebt geplaagd. Gebruik beide handen om het haar in een cirkelvorm te rollen.

overwinningsrollen: pin curl

4

Stap 4

Veilig met bobby pins.

Zet je rol vast met wat bobby pins.

vrouw creëert overwinningsrollen en spelden rollen

5

Stap 5

Maak een tweede rol.

Maak de tweede rol met je handen en zet vast met pinnen.

vrouw creëert overwinningsrollen en rollen andere kant

6

Stap 6

Set met haarlak

Laat de onderste helft van je haar naar één kant slingeren! Spray je krullen met Bedhoofd van TIGI Masterpiece Shine Spray om glans aan je stijl toe te voegen.

victory rolls: haarlak aanbrengen

7

Stap 7

Laatste blik

Veel plezier met je prachtige nieuwe vintage ‘do that’s net zo mooi aan de achterkant als aan de voorkant.

Jaren 1940 kapsel overwinningsrollen

Ed’s tip: Dit kapsel vereist enige oefening om onder de knie te krijgen, en als het geen deel uitmaakt van je norm, heb je waarschijnlijk een paar keer nodig voordat je de look perfectioneert. Een andere manier om er plezier mee te hebben, is om echt in dit tijdperk te komen door een snood of een sjaal toe te voegen als een extra accessoire, wat ook helpt om deze stijl op zijn plaats te houden tijdens je downtime!