Hitteloze kapsel hacks: 6 manieren om ’s nachts golvend haar te krijgen

We zijn allemaal voor hitteloze kapsel hacks hier bij Alles wat met haar te maken heeft. Met deze stijlen kun je niet alleen een prachtige look rocken, maar je minimaliseert ook schade aan je haar! Een stijl die je kunt creëren voordat je je zzz’s vangt, is om een lichte golf naar je haar te creëren.

Het proces om ’s nachts golvend haar te creëren, is een van onze favoriete manieren om meer body en textuur toe te voegen aan je rechte of golvende haar zonder zoveel te hoeven doen. Om hitteloze kapselprocessen af te breken, delen we 6 favorieten om je te helpen ’s nachts golvend haar te scoren. Lees verder:

1. Golvend haar van twists

hoe golvend haar 's nachts te krijgen met twists
Draai het voor serieus gedefinieerde golven.

Als u op zoek bent naar perfect gedefinieerde golven, zijn wendingen de juiste keuze. Deze stijl is super makkelijk te doen na het wassen van je haar. Om ervoor te zorgen dat je de slanke en gedefinieerde look krijgt, bereid je de uiteinden van je haar voor met wat olie zoals Emerge Glow Off Olie Serum. Breng een pomp aan op je haar om kroezen en flyaways te voorkomen.

Trek vervolgens je haar in een hoge paardenstaart. We raden aan om de paardenstaart vast te zetten met een scrunchie om harde lijnen te voorkomen en vervolgens het staartgedeelte van je haar in twee secties te splitsen. Draai de twee secties om elkaar heen totdat je een centimeter of twee van de uiteinden krijgt. Knoop je haar af en ga slapen! Word wakker en schud je haar uit! Makkelijke hitteloze kapsels zonder zweet! Geniet ’s nachts van je perfect gebeeldhouwde golvende haar.

2. Golvend haar van vlechten

hitteloos haar hackt vlechten
Hoe losser de vlecht, hoe losser de golf.

We weten zeker dat je alles weet over het krijgen van golvend haar ’s nachts met vlechten. Vlechten veranderen in serieus schattige hitteloze kapsels. We raden aan om slechts één vlecht te doen om een losse beachy textuur te krijgen. Hoe meer vlechten je doet, hoe strakker je golven zullen zijn. Als je helemaal los wilt gaan, kun je een hele hoop vlechten doen om een golvende gekrompen look te creëren.

Voor lossere stijlen begin je met je vers gewassen haar en voeg je een beetje volume toe aan de wortels. Dit is de sleutel voor veel nachtelijke kapsels, omdat velen er plat uit kunnen zien. Pomp je wortels op met een hoeveelheid golfbalformaat Duif Krullen Definiërende Mousse. Vlecht vervolgens je haar losjes helemaal naar beneden en zet het vast met een haarband. Schud je vlecht ’s ochtends uit om je golven te dragen.

3. Golvend haar van knotjes

hoe krijg je 's nachts golvend haar met knotjes
Hoe groter de broodjes, hoe groter de golven. Foto credit: indigitalimages,com

Voor een curlier golvende look ga je voor broodjes. Ga voor een golvende look voor twee space buns. Hoe groter het broodje is, hoe groter de kans dat het er golvend uitziet in plaats van gekruld.

Om een egale look aan te moedigen, bereid je je haar voor met de Nexxus tussen wasbeurten Strandgolven Tousled Textuur Zeezout Spray. Het helpt om de vorm van je golven vast te houden nadat je ze eruit hebt gehaald. Het is ook doordrenkt met jojoba-olie en zonnebloempitolie om ervoor te zorgen dat je ook zacht haar krijgt. Rol je haar in een knot (of twee) en laat je haar uitharden terwijl je slaapt. Als je wakker wordt, ontvouw je zachtjes je haar om die golven te laten schommelen.

4. Bubbelgolven

hitteloos kapsel hackt bubbelgolven
Pak je haarbanden en ga naar de stad!

Neem een voorbeeld aan haarkoningin Justine Marjan en creëer deze nachtelijke bubbelgolven! Pak een bos haarbanden en maak een reeks bubbels over de lengte van je paardenstaart. Hoofd om te slapen en wanneer je wakker wordt, verwijder je voorzichtig de haarbanden en kam je voorzichtig door je lokken.

5. Lage Bun

hitteloos kapsel hackt lage knot
Losse subtiele golven.

Creëer losse subtiele golven die beginnen bij je kin en van daaruit met volume verlengen door in deze lage knot te slapen. Ideaal als je hoopt een zachtere look te creëren, deze lage knot is het geheim van de losse golven van je dromen.

6. Bewaar!

hitteloos kapsel hacks behoud knot
De beste oplossing is preventie!

Melk je hitteloze stijl voor al zijn waarde en slaap in een conserverend kapsel! Wikkel je haar voorzichtig in een knot terwijl je slaapt en zorg ervoor dat je het vastzet met een zijden scrunchie om het lang mee te laten gaan zonder de golven te beïnvloeden.

Denk je erover om een van deze hitteloze kapsel hacks uit te proberen? Zijn zeker om een foto te maken en ons @AllThingsHairUS te taggen!