Hoe bangs te faken in 6 eenvoudige stappen

Elk meisje wilde ooit het kapsel updaten of zelfs een hele nieuwe look geven. Om haar te laten groeien of om af te knippen? Om knallen te snijden of niet? Soms is het mogelijk om veranderingen slechts zo lang te ondergaan. Leer hoe je nep-pony’s kunt maken en je haar kunt transformeren zonder te knippen!

Hoe bangs te faken als een pro

Het is niet nodig om drastische oplossingen te maken voor je uiterlijk. Het voordeel van dit kapsel is dat het mogelijk is om het haar helemaal niet af te knippen en dingen weer op de rails te krijgen.

Je uiterlijk is totaal onbelangrijk. Je haarlengte is het enige dat logisch is.

De nep-knallen zijn perfect voor elk evenement. Het past bij elke stemming en laat je persoonlijkheid zien. Wees gerust, uw wijzigingen worden niet genegeerd. Verras iedereen op het feest of style je haar op een date. Zo’n kapsel staat extra goed bij avondjurken en broekpakken. Voeg wat accessoires toe. Heldere en glitter blings zullen perfect zijn. Je kunt het decollate benadrukken door het te versieren met een mooie choker of ketting.

Voor de implementatie heb je een borstel, ponio, een droge texturizer voor haarvolume en medium of hoge fixatie haarlak nodig. Wees voorzichtig met haarlak en vermijd het aan elkaar vastklampen van spikes. Meer is niet beter. Probeer zo natuurlijk mogelijk te zijn. Als je wilt, kun je heldere of neutrale accessoires voorbereiden voor zo’n minimalistische paardenstaart met nep-knallen.

Stap-voor-stap Fake Bangs Tutorial

Bereid alle hierboven genoemde accessoires en haarproducten voor en laten we beginnen!

Stap 1. Je haar moet vers gewassen worden zonder product erin. Borstel het haar voorzichtig uit, te beginnen met de uiteinden. Gebruik een texturizer op de haarwortels. Door dit proces zal het kapsel er volumineuzer en netjes uitzien.

Fake Bangs: Stap 1

Stap 2. Scheid je haar in twee secties.

Fake Bangs: Stap 2

Stap 3. Doe het bovenste gedeelte in een hoge paardenstaart. Zorg ervoor dat je dit behoorlijk hoog vastbindt. Als je problemen hebt met de kleine bultjes die zich op je hoofd vormen, heb je het gewoon weggepoetst. Als je problemen hebt met wegvliegende haren, spritz dan gewoon je hele hoofd met water. Maak een vlecht, bevestig deze met elastiek en laat wat haar achter aan het einde van je vlecht terwijl je het gaat gebruiken voor de knallen.

Fake Bangs: Stap 3

Stap 4. Maak je paardenstaart los en prik een gat onder de haarband om de vlecht van achteren te nemen en door het gat te prikken. Zo ga je je knallen creƫren. Span dan je paardenstaart aan.

Fake Bangs: Stap 4

Stap 5. Zorg ervoor dat je de uiteinden bekijkt om te zien welke delen van het haar je niet wilt verwijderen. Zet nu de knallen recht. Fix het met een beetje haarlak.

Fake Bangs: Stap 5

Stap 6. Meet hoe ver je de knallen van je ogen of wenkbrauwen wilt hebben. Beveilig beide zijden van de haarlus. Als je tevreden bent met de manier waarop het eruit ziet, beveilig je beide kanten van de haarlus met bobby-pinnen. En dat is de afgewerkte look! Ik hoop dat je ervan geniet!

Fake Bangs: Stap 6

Bekijk de stapsgewijze instructies in onze video.

Als je onze nep bangs tutorial leuk vond en je bent op zoek naar meer inspiratie over hoe je je haar kunt transformeren in mooie, unieke updo’s, volg ons dan op ons Youtube-kanaal en Instagram en ontdek als eerste nieuwe en opwindende haarstijlen! Je kunt ons ook taggen op je Instagram, als je besluit het resultaat te delen en je vrienden te verrassen!