Hoe breng je haartinteltjes en glitters aan met glitterextensions?

Populair gemaakt in de jaren ’90, is klatergoud weer in volle hevigheid. Het is niet alleen voor beroemdheden en mensen met kleurrijk eenhoornhaar, klatergoud kan ieders uiterlijk upgraden. Je kunt een kleur vinden die past bij je haar (goud voor blondines, zilver voor grijs, koper voor rood, bruin voor brunettes en zwart voor de donkerste tinten) of kies een tint van de regenboog om op te vallen van je eigen kleur. Looks variëren van een paar subtiele strengen tot een volwaardige godin – een hele kop glitter!

Wat is Klatergoud?

Stylisten gebruiken verschillende applicatietechnieken om glitterextensions op je haar aan te brengen, maar de langstdurende methode is de enkele knoop, aanbevolen door Goddess Glitter. Met zijn kenmerkende applicatiemethode worden extensions op individuele haren gebonden met behulp van een vergrendelingshaak. Elke extensie blijft binnen totdat het haar op natuurlijke wijze afwerpt, zodat je tot zes weken sprankelend zult zijn. Ze kunnen ook je natuurlijke kleur versterken of een gedurfde kleur accentueren.

De uitbreidingen zijn gemaakt om veelzijdig te zijn; ze kunnen worden gedragen voor een speciale gelegenheid of voor maximaal zes weken voor een dagelijkse glans. De strengen zijn ontworpen om onderhoudsarm te zijn en gemakkelijk te integreren in uw dagelijkse routine. Je kunt het wassen, borstelen en stylen zoals je wilt, klatergoud is hittebestendig tot 400o F!

Gerelateerd bericht: 101 Gids voor alle soorten hairextensions

Dit gebruiksgemak maakt het het perfecte accessoire voor meerdaagse festivals, zoals Burning Man of een week lang uitje. Je kunt elke dag Instagram-waardig haar hebben zonder ’s ochtends extra tijd door te brengen! Zelfs kinderen kunnen klatergoud dragen, maar alleen als ze geduldig genoeg zijn om stil te zitten tijdens het aanbrengen.

Hoe breng je Glitter Hair Extensions aan?

Iedereen kan leren hoe je klatergoud moet aanbrengen. Meestal nemen haarstylisten de tijd om de techniek te leren omdat ze een klantenkring hebben om de glans mee te delen, maar iedereen met enige behendigheid en een installatiekit kan glitterextensions installeren. Klatergoud op jezelf aanbrengen is misschien een ander verhaal, je armen zullen pijnlijk zijn en je ogen een beetje gespannen van het kijken naar het proces in de spiegel, maar met oefening is het mogelijk! Het kan een paar pogingen duren voordat je helemaal zeker bent van het toepassen van de extensies; gebruik pruiken of goede vrienden om je nieuwe vaardigheden uit te proberen! Voor professionele haarstylisten is het essentieel om te leren en te oefenen voordat je een betalende klant in je stoel hebt die tonnen klatergoud wil.

Celebrity Trendsetters

De eerste beroemdheid die klatergoud grotendeels mainstream maakte, was Beyoncé tijdens de Grammy Awards van 2010. Dit jaar won ze een award voor haar hit “Single Ladies” en verblindde ze ons allemaal met haar gouden strengen.

Meer recent nam Kasey Musgraves klatergoud tot het uiterste met een paardenstaart geladen met goud en fuschia haar klatergoud gedragen voor haar optreden in New Orleans, LA.

Deze trend raast niet alleen door de VS, K-Pop-sterren, zoals Heize, brengen haar klatergoud naar hun internationale publiek.

Instagram Tips voor Hair Tinsel Looks

Om de beste foto’s van je oogverblindende ‘do’ te krijgen, maak je foto’s in een niet-zo-lichte kamer met één lichtbron om de glitterextensions te laten schijnen. De beste manier om het echte effect van je klatergoud vast te leggen, is door video’s te maken; voor deze stijl is beweging de sleutel! Leg elke sprankeling vast met de KiraKira-app; het is speciaal ontworpen om glinsterende objecten tot leven te brengen in foto’s en video’s.

Zorg ervoor dat u de klatergoudstrengen plaatst waar ze het meest zichtbaar zijn. En wanneer u het haar van een klant aanbrengt, moet u vragen waar ze hun haar scheiden en hoe ze het meestal stylen. Kortere strengen kunnen aan het hoofdstuk worden toegevoegd voor een extra verlichtend effect.

Krijg alle glitterinspiratie die je nodig hebt door @goddessglitterhair te volgen op Instagram. Wie echt geïnspireerd is, kan op onze website terecht voor een installatiekit en glitterhaartinters!

Uitgelichte afbeelding via Instagram