Hoe droogshampoo op natuurlijk haar te gebruiken

Droogshampoo is een product waar veel vrouwen van kleur de neiging hebben om vlak langs te lopen bij het winkelen voor haarverzorgingsproducten. Aangezien natuurlijk haar droog is, waarom zou iemand met dit haartype droogshampoo willen gebruiken? Klinkt als zout toevoegen aan een wond. Nu we al onze tijd thuis doorbrengen, klinkt het extra aantrekkelijk om iets nieuws te proberen, vooral als het onze strengen gaat verbeteren. Hoewel het waar is dat droogshampoo helpt overtollige olie te absorberen (wat geweldig is voor mensen met vette haartypes), zijn er andere toepassingen die gunstig zijn voor vrouwen met natuurlijke haartexturen. Het gebruik van droogshampoo op natuurlijk haar kan zelfs in je voordeel werken!

Wil je een idee krijgen van hoe je het meeste uit droogshampoo op natuurlijk haar kunt krijgen? Lees verder om meer te weten te komen over de vele manieren waarop u dit product kunt gebruiken

droogshampoo op natuurlijk haar
Droogshampoo werkt geweldig op vlechten.

1. Gebruik droogshampoo op gevlochten kapsels

Bij het langdurig dragen van beschermende vlechtstijlen zoals doosvlechten en cornrows, kan droogshampoo erg handig zijn. Het te vaak wassen van vlechten kan leiden tot kroezen en verloren vlechten. In plaats daarvan kun je het uiterlijk van je stijl behouden door een droogshampoo te gebruiken om je hoofdhuid en haar te verfrissen. Spray een droogshampoo zoals Dove Care Between Washhes Verhelderende droogshampoo op je haar tussen de wasbeurten door.

Heb je een nieuw haarregime nodig?
droogshampoo op natuurlijk haar: steil
Verleng de levensduur van steil kapsels door droogshampoo op natuurlijk haar te gebruiken. Foto credit: Antone Smith

2. Behoud rechte kapsels

Na het rechttrekken van natuurlijk krullend haar – of het nu met een föhn of stijltang is – heeft de natuurlijke talg van je hoofdhuid nu de mogelijkheid om langs je haarlokken te reizen. Daarnaast kunt u ook producten zoals serums en oliën gebruiken die het uiterlijk van uw stijl verbeteren. Een mengsel van producten en natuurlijke talg kan opbouw veroorzaken waardoor je strengen er slap uitzien. Gebruik voor een snelle oplossing een droogshampoo op natuurlijk haar. We raden aan om een volumineuze droogshampoo te gebruiken voor situaties als deze. Toepassen Dove Refresh + Care Volume & Fullness Droogshampoo.

droogshampoo voor natuurlijke haarstyling
Te veel product toegepast? Repareer het met droogshampoo.

3. Gebruik droogshampoo om fouten in de producttoepassing om te keren

Ooit per ongeluk veel te veel van een product aangebracht? Het overkomt de besten van ons! Of je nu je natuurlijke haar steil, krullend, kort of lang draagt, je kunt een droogshampoo op je haar gebruiken om overtollig product te verwijderen. Deze methode is uiterst nuttig wanneer je geen tijd hebt om je haar te wassen. Als dat zo is, kan droogshampoo u een snelle oplossing bieden. Begin helemaal opnieuw met TRESemmé Clean Pro Pure Droogshampoo.