Hoe een Fishtail Braid te doen voor 3 verschillende Fishtail Kapsels

Vlechten zijn nu een rage en een fishtail-vlecht is een van de meest stijlvolle varianten om uit te trekken. Hoewel het vlechten van visstaarten er ingewikkeld en ontmoedigend uitziet, duurt het slechts een paar minuten en vereist het geen professionele vlechtvaardigheden.

Als je nog steeds niet weet hoe je je eigen haar moet vlechten, is hier een stapsgewijze zelfstudie voor jou. Beheers een modieuze zijvisstaartvlecht, een visstaartvlecht paardenstaart en een Nederlandse visstaartvlecht om de beste ‘do’s’ in je arsenaal te hebben.

Hoe Fishtail Braid

Het is het beste om te leren hoe je fishtail vlecht door een zijvlecht te maken van een lage paardenstaart. Het ziet er niet alleen chique uit als je op je schouder rust, het laat je ook het proces zien in de spiegel of naar beneden gluren.

Stap 1: Doe een zijscheiding en borstel je haar naar één kant. Als je een schonere look wilt, zonder een grote lus haar in de buurt van je gezicht, draai en speld je de lagen van het gezicht aan de zijkant van je vlecht.

Stap 2: Verzamel haar in een lage paardenstaart en splits het haar in twee secties. Een handige hack voor beginners is om een paardenstaart te binden met een wegwerpelastiek en deze te knippen wanneer je vlecht klaar is.

Fishtail Braid Tutorial Stap Een

Stap 3: Houd de twee strengen in je eersten. Duw vervolgens de duim van één hand in de streng om een klein stukje haar aan de zijkant te scheiden en weg te brengen van de streng. Pak dit stuk met de duim en de wijsvinger van een andere hand om het aan de andere streng toe te voegen. Doe vervolgens hetzelfde met een andere streng. Houd de vuisten op een afstand om de strengen niet te draaien.

Fishtail Braid Tutorial Stap twee

Stap 4: Blijf kleine stukjes van de ene streng trekken en voeg ze toe aan een andere, waarbij de strengen elke keer worden afgewisseld. Een veelgemaakte fout voor beginners is om te grote brokken te scheiden. Neem ongeveer een vijfde van je streng; anders lijkt je vlecht al snel op een traditionele of een twist.

Stap 5: Nadat je een paar centimeter hebt gevlochten, houd je de uiteinden stevig in één hand en trek je aan de lussen om je visstaartvlechten breder en volumineuzer te maken. Ga vervolgens door met het vissen van de rest van je haar en zet het uiteinde vast met een elastiek.

Zijkant Fishtail Braid

Delicaat en opzichtig tegelijkertijd, zij fishtail vlecht is een van de beste fishtail vlecht kapsels om te stylen bij elke gelegenheid.

Hoe fishtail paardenstaart

Als je weet hoe je moet vissen, lijkt het vlechten van een paardenstaart misschien het gemakkelijkste om te doen. Maar omdat je nu aan de achterkant van je haar moet werken, heeft het nog steeds wat training nodig. Oefen door een romantisch half-up half-down kapsel te creëren met een schattige fishtail vlecht paardenstaart.

Stap 1: Borstel je haar over en verzamel je lokken in een klassiek half-up half-down kapsel.

Hoe een Half Up Hald Down Kapsel te starten

Stap 2: Bind een elastiek. Splits vervolgens het haar boven de stropdas in tweeën en trek je staart door het gat. Dit maakt een topsy paardenstaart – een perfecte basis voor een fishtail braid pony.

Topsy Paardenstaart als basis voor een Fishtail Braid

Stap 3: Splits de paardenstaart in twee strengen en houd ze in je vuisten, met de duimen naar beneden gericht. U kunt ook één streng loslaten en een duim en een wijsvinger van een vrije hand gebruiken om het kleine stukje haar van de streng te scheiden en toe te voegen aan de tegenovergestelde. Haal vervolgens de streng terug in je eerste en herhaal dezelfde manipulatie met een andere streng.

Stap 4: Trek de vlecht een beetje naar de zijkanten en zet het uiteinde van de paardenstaart vast met een elastiek.

Fishtail Braid Paardenstaart Kapsel

Je kunt het kapsel verder verbeteren door twee visstaartvlechten te maken van de stukjes haar in de buurt van je slapen. Breng ze dus in het half-up half-down kapsel voordat je de staart vlecht. Een prachtig festival haar idee!

Hoe Hollandse Fishtail Braid

Fishtail-vlecht kan ook in een Franse stijl worden gemaakt, dat wil zeggen, begin bij de kruin van je hoofd en word dicht bij je hoofdhuid gevlochten. Als je de basis moet onthouden, zijn er onze gedetailleerde tutorials over hoe je Frans kunt vlechten en hoe je je haar kunt nederlands vlechten.

Laten we u eraan herinneren dat de twee vlechten hetzelfde principe gebruiken van het kruisen van drie strengen en geleidelijk nieuw haar vanaf de zijkanten voeden. In een Franse vlecht worden de strengen boven de middelste gekruist; in de Nederlandse variant worden de strengen eronder gekruist, waardoor de vlecht er opgetild en een beetje los van de hoofdhuid uitziet.

Je kunt zowel een Franse als een Nederlandse fishtail vlecht – het verschil zit in whether kruis je het kleine stukje dat je boven of onder de streng scheidt om het aan de tegenoverliggende toe te voegen. Onnodig te zeggen dat je de vlecht in het midden of aan één kant kunt doen om de visstaart op je schouder te laten rusten.

Stap 1: Borstel al je haar naar één kant en scheid een stuk haar aan de voorkant, in de buurt van je zijscheiding. Om de vlecht mooi te beginnen, scheid je het haar in drie strengen. Combineer ze vervolgens in tweeën en breng de zijstreng in één.

Dutch Fishtail Braid Tutorial Stap Een

Stap 2: Houd de streng in je vuist en duw je wijsvinger in de standaard om een kleiner stuk aan de zijkant te scheiden (laat de duim je helpen hem verder van de streng af te bewegen). Gebruik de duim en de wijsvinger van een andere hand om dit stuk samen met wat nieuw haar te pakken van de zijkant onder de streng waar het deel van uitmaakt.

Als het moeilijk is om te doen, combineer dan eerst een klein stukje met de nieuwe streng, plaats dan het resterende haar omhoog of opzij om je hand los te laten en gebruik een vrije hand om nieuw haar vanaf de zijkant te pakken. Breng vervolgens het losgekomen haar terug in je vuist.

Dutch Fishtail Braid Tutorial Stap Twee

Stap 3: Volg hetzelfde proces en voed geleidelijk nieuw haar. Wanneer je klaar bent met vlechten in de buurt van je hoofdhuid, houd je de vlecht stevig in één hand en trek je aan de lussen om de vlecht plat te maken. Ga door met het vlechten van het resterende haar als een eenvoudige visstaartvlecht aan de zijkant.

Dutch Fishtail Braid Tutorial Stap Drie

Stap 4: Stop om de paar centimeter om de lussen naar de zijkanten te trekken. Zet het uiteinde dus vast met een elastiek.

Verhoogde visstaartvlecht aan de zijkant is serieus chic, dus je zult niet voorkomen dat je in de schijnwerpers komt te staan.

Kant Hollandse Fishtail Vlecht

Tips voor het oplossen van problemen

Als de visstaartvlecht “niet voor u werkt”, volgen hier een paar tips voor het oplossen van problemen die kunnen helpen:

  • Mijn fishtail vlecht ziet eruit als een normale vlecht. Dit kan gebeuren als u brokken scheidt die te groot zijn. De algemene aanbeveling om een stuk van een halve inch te nemen, werkt mogelijk niet voor mensen met dun haar, omdat dit uiteindelijk de helft van je streng kan zijn. Vergeet niet om niet meer dan een vijfde van de streng te pakken.
  • Ik kan geen mooie look halen uit Instagram en Pinterest. Tenzij je een hoop haar op je manen hebt, moet je een aantal clip-in extensions krijgen om een echt indrukwekkende fishtail-vlecht af te trekken. Dat is een gemeenschappelijk geheim achter de indrukwekkende foto’s die je misschien hebt gezien.
  • Haar glijdt de hele tijd en het is moeilijk om te vlechten. Als je steil, strak haar hebt, zal het moeilijk zijn om het te vlechten. Om de taak te vergemakkelijken, begin je met een ongewassen haar of gebruik je een textuurproduct. Een ander idee is om je haar te krimpen: dit voegt zowel grip als volume toe.
  • De vlecht valt na een paar uur uit elkaar dus ik loop er niet mee op pad. Doe een paar bobby pinnen aan de achterkant van je vlecht zodat de losse lussen niet de hele dag uit elkaar vallen. De platte vlecht zal altijd op je schouder liggen, zodat de bobby pinnen niet zichtbaar zijn.

We hopen dat onze instructies je hebben geholpen om te leren hoe je je haar kunt vlechten. Een beetje oefenen, en je zult in staat zijn om nog meer ingewikkelde kapsels te stylen met deze trendy vlechten.