Hoe een Frohawk op natuurlijk haar te doen

Soms zijn de kapsels die we het meest bewonderen de looks die we eigenlijk niet het lef hebben om te krijgen – neem bijvoorbeeld korte mohawkkapsels. Krijg dit: je hoeft je lengte niet weg te doen om de look te creëren. De frohawk (ook bekend als een fauxhawk voor natuurlijk behaarde meiden) is zo’n geweldige manier om het mohawk-kapsel te repliceren zonder de zijkanten van je haar te hoeven scheren.

De frohawk is een look die speciaal is gemaakt voor natuurlijke haartexturen vanwege het vermogen van het haar om te worden opgepept en gestyled in een ‘fro.’ Als het gaat om het nagelen van het Afro-effect, hoe groter, hoe beter. Geef deze leuke look een kans op je natuurlijke haar met behulp van deze eenvoudige tutorial!

Frohawk op natuurlijk haar: hoe de look te creëren

1

Stap 1

Verfris het haar met een conditionele mist.

Om de frohawk-stijl te beginnen, spritz je je haar voorzichtig met Nexxus New York Salon Care Lichtgewicht Conditioning Mist om vocht aan je haar toe te voegen voordat je gaat stylen.

frohawk tutorial leave-in conditioner

2

Stap 2

Verdeel het haar in vier secties.

Begin bij de achterkant van je hoofd en maak je eerste sectie voor je frohawk door een paardenstaart te maken en vast te zetten met een haarelastiek. Ga door met deze methode totdat je de voorkant van je haar hebt bereikt.

frohawk tutorial verdelen haar

3

Stap 3

Pluis je paardenstaarten.

Pluis elke paardenstaart van je frohawk om je krullen te scheiden en ze een boost van volume en een Afro-effect te geven.

frohawk pluis paardenstaarten

4

Stap 4

Breng olie aan.

Gebruiken Suave Professionals Marokkaanse Infusie Styling Olie om je look af te maken. Spuit 2 tot 3 pompjes product in je handen en werk de olie vervolgens door je haar.

frohawk tutorial olie toevoegen

5

Stap 5

Klaar!

Indien nodig kunt u uw stijl instellen met een holiding spray zoals TRESemmé Compressed Micro Mist Smooth Hold Level 2 Haarspray voor een flexibele hold. Je bent er helemaal klaar voor!

frohawk laatste look

Hield je van dit natuurlijke kapsel? Probeer je hand een dit leuke feest kapsel voor natuurlijk haar.