Hoe föhn je haar recht: krijg een salon strakke afwerking thuis

Hoezeer we ook houden van een goed tousled ‘do’, soms vraagt een gelegenheid (of outfit) om poker straight strengs. Als je gezegend bent met van nature gekrulde of getextureerde lokken, maak je geen zorgen: volg gewoon onze waterdichte tutorial om te leren hoe je haar steil kunt föhnen. Maak je klaar voor een universeel flatterende stijl die perfect is voor het bestrijden van kroezen. Strakke lokken staan altijd bovenaan onze stylingradar en vandaag laten we je zien hoe je ze kunt maken. Klaar om shampoo-commerciële sloten zelf te krijgen?

Onze eenvoudige stapsgewijze handleiding helpt u uw lokken naadloos van golvend naar glad te brengen in 10 minuten of minder.

1

Stap 1

Leg de basis voor steil haar.

Begin met het aanbrengen van een kleine hoeveelheid Bedhoofd van TIGI Straighten Out Straightening Cream tot handdoekdroogde lokken. Werk het door het haar van wortel tot punt met je vingers. Dit helpt je lokken te beschermen tegen hitteschade en helpt je haar langer steil te houden tussen de wasbeurten door.

hoe föhn je haar rechte foundation

2

Stap 2

Pas het mondstuk aan.

Voordat u uw haardroger inschakelt, moet u ervoor zorgen dat het mondstuk in een verticale positie is bevestigd. Dit zal helpen het droogproces gemakkelijker en sneller te maken.

hoe droog haar recht te blazen pas mondstuk aan

3

Stap 3

Snijd je haar.

Begin bij de achterkant van het hoofd en verdeel het haar horizontaal vanuit het midden van het oor. Klem het bovenste gedeelte op de bovenkant van je hoofd. Hierdoor kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot het onderste gedeelte van het haar en het stylen.

We raden u aan de Suave Air Dry Cream Heat Free Styler om het droogproces te versnellen.

hoe droog haar rechte secties haar te föhnen

4

Stap 4

Begin met stylen.

Begin met het onderste gedeelte van je haar, gebruik je minst dominante hand om de haardroger vast te houden en je dominante hand om de haarborstel vast te houden. Droog deze laag sectie voor sectie en zorg ervoor dat het mondstuk in dezelfde richting wijst als het handvat en er niet loodrecht op staat. Dit zal helpen het haar sneller te drogen en kroezen te verminderen.

hoe föhn je haar steil begin styling

5

Stap 5

Sectie en herhaal.

Herhaal dit proces voor de rest van het haar. Sectie horizontaal terwijl je gaat en zorg ervoor dat het haar grondig wordt gedroogd van wortel tot punt.

hoe droog haar rechte sectie te blazen herhaal

6

Stap 6

Volume toevoegen.

Wanneer je de kruin van je hoofd droogt, gebruik je je haarborstel om de wortels van het haar omhoog en naar voren te leiden. Deze truc geeft je lokken een onmiddellijke lift en zichtbaar volume. Rond je haarlijn, richt het haar naar voren tijdens het drogen of trek het omhoog en terug, afhankelijk van hoe je je haar wilt stylen.

hoe droog haar recht te blazen voeg volume toe

7

Stap 7

Meer is er niet!

Houd je stijl op zijn plaats met een snelle mist van TRESemmé Compressed Micro Mist Hairspray Smooth Hold Niveau 2. Maak een buiging, dames. Je hebt nu onder de knie hoe je haar steil kunt föhnen.

hoe droog haar rechte afgewerkte look te föhnen

Volg ons meer dan @AllThingsHairUS voor meer haartips en -trucs!