Hoe gehaakte Faux Dreads te krijgen in 10 eenvoudige stappen

Weet je nog dat we gebiologeerd waren door de faux godin locs op Crystal Edwards dat ze helemaal alleen deed? Nou, we hebben een traktatie voor je: Mini Marley geeft een demonstratie over hoe je het gehaakte faux dreads kapsel thuis kunt maken. We zijn er vrij zeker van dat je erg gefascineerd zult zijn door hoe eenvoudig het proces eigenlijk is, omdat wij zeker wel!

Als je dit seizoen een beschermend kapsel op je haar wilt proberen, zoek dan niet verder dan gehaakte faux dreads. Ze zijn schattig, hebben een lange levensduur en zijn niet te vergeten zijn super eenvoudig. Lees verder terwijl we uiteenzetten hoe Mini Marley deze prachtige stijl op haar haar thuis heeft gecreëerd:

Gehaakte faux locs zijn een geweldige manier om je haar te beschermen terwijl je een langere lengte probeert dan je gewend bent. Leer hoe u de onderstaande stijl kunt krijgen.

1

Stap 1

Was het haar en breng serum aan.

Om je faux dreads-stijl te beginnen, gebruik je Suave Biotin Infusie Versterkende Shampoo en Conditioner om strengen te versterken en te beschermen tegen schade. Gebruik vervolgens een hydraterend product om je haar te verzachten voordat je gaat vlechten. Gebruik een product zoals Suave Professionals Definiëren en Glanzen Serum Gel op elk deel van het haar voor het vlechten.

haak faux locs

2

Stap 2

Maak kleine vlechten over het hele haar.

Nadat je de crème op je haar hebt aangebracht, gebruik je een kam of borstel om elk deel van het haar glad te maken en te ontwarren voordat je gaat vlechten. Dit zal helpen het proces gemakkelijker te maken. Maak kleine vlechten over je hele haar en zorg ervoor dat je je haar helemaal tot aan de uiteinden vlecht.

haak faux locs

3

Stap 3

Gevlochten look.

Als je klaar bent met het maken van je vlechten, zou het er nu ongeveer zo uit moeten zien.

haak faux locs

4

Stap 4

Neem een faux dreads streng.

Neem een batch uit je pakje faux dreads en verwijder slechts één streng.

haak faux locs

5

Stap 5

Lus een gat in uw faux locs-extensie.

Neem je dreadlock-extensie en maak een gat aan de punt met behulp van het uiteinde van een rattenstaartkam. Als je geen rattenstaartkam bij de hand hebt, kun je alles gebruiken wat je helpt een gat in de extensie te maken.

haak faux locs

6

Stap 6

Haakvlecht met faux dreadlock.

Gebruik een haaknaald om de lus die je met de rattenstaartkam hebt gemaakt te haken en vervolgens aan de basis van je vlecht vast te maken.

faux dreadlocks tutorial haak extensies

7

Stap 7

Wikkel dreads rond vlecht.

Neem je dreadlock, ontrafel hem en wikkel je vlecht van wortel tot uiteinden om. Herhaal deze stap voor elke sectie.

haak faux locs

8

Stap 8

Accessorize faux dreads met gouddraad.

Nu is het tijd voor het leuke gedeelte! Accessorize je dreads om de stijl op te vrolijken. Je kunt gouddraad gebruiken dat je in alle kunst- en ambachtswinkels kunt vinden. Knip gewoon een stuk draad en wikkel het om je dreadlock.

haak faux locs

9

Stap 9

Voeg meer charms toe.

Wil je meer accessoires? Ga ervoor! Met deze stijl hoe meer hoe vrolijker. En als je het lang draagt, waarom zou je de stijl dan niet vernieuwen met nieuwe accessoires. Je kunt haarbedels gebruiken met haken en ze aan je locs bevestigen of een haarspeldbocht gebruiken om ze vast te zetten.

haak faux locs

10

Stap 10

Finaal faux dreads stijl.

Daar heb je het! We vinden het geweldig hoe Mini Marley deze tutorial supereenvoudig heeft gemaakt. Veel plezier met de look: je kunt elke kleur haar kopen die je wilt om de stijl ook interessanter te maken! Als u ooit secties moet retwisten, gebruik dan Emerge Style Doelen Gel om je te helpen het haar op zijn plaats te houden.

haak faux locs

Denk je erover om faux dreads uit te proberen? Zorg ervoor dat je een foto maakt die ons tagt @AllThingsHairUS! Ook voor meer beschermende haarstyling inspiratie, schrijf je in voor onze nieuwsbrief hieronder.