Hoe godinvlechten te doen met Kanekalon stap voor stap

Goddess braids is een uitstekend beschermend kapsel dat in verschillende patronen wordt geleverd en prachtige looks creëert. Een van de beste manieren om godinnenvlechten te stylen, is door kanekalonhaar te weven dat volheid en heldere aanraking aan je do’s toevoegt. In dit artikel zal ik je een stapsgewijze begeleiding, foto’s en videozelfstudie geven, zodat je het maken van godinnenvlechten met kanekalon voor jezelf of je dochter met succes onder de knie krijgt.

Hoe godinnenvlechtjes verschillen van andere vlechttypen?

Godinnenvlechten komen heel dicht in de buurt van cornrow-vlechten, het enige verschil is dat gotti-vlechten dikker zijn en hoger worden verhoogd. Nogmaals, zowel godinnenlocs als cornrows lijken op Franse vlechten omdat ze dicht bij de hoofdhuid zijn gevlochten. In tegenstelling tot franse vlechten worden draden echter onder elkaar gekruist, niet over elkaar, waardoor de vlecht strakker lijkt en uit je hoofd steekt.

Welk haar heb ik nodig voor dit kapsel?

Een andere bron van verwarring is welk type haar je nodig hebt om godinnenvlechten te maken. Terwijl stylisten beweren dat het mogelijk is om gotti-vlechten met je eigen haar te krijgen, hebben een paar vrouwen en meisjes haar dat dik genoeg is om volledige, volumineuze vlechten te bereiken. Dus om te eindigen met het kapsel dat er echt godinachtig uitziet, moet je wat synthetisch haar “voeden” (ik zal je binnenkort laten zien hoe).

Kanekalon haar is een relatief goedkope en lichtgewicht optie, daarom is het de nummer één keuze voor feed-in vlechten. Deze tutorial bevat roze kanekalon-haar waarmee je godinnenvlechten met kleur kunt maken, maar je kunt eigenlijk elk ander type hairextensions kiezen om te vlechten en de kleur gebruiken die bij je natuurlijke haar past.

Als je twee godinnenvlechten wilt doen, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat je twee pakken synthetisch haar nodig hebt. Sterker nog, ik gebruik één pakje verdeeld in vier strengen voor dit kapsel. Hoe bepaal je dan hoeveel vlechthaar je nodig hebt? Hoe dunner je haar is en hoe voller de vlechten die je wilt bereiken, hoe meer kanekalon je nodig hebt.

Hoe twee godinnenvlechten te doen met Kanekalon

Laat me je een eenvoudige manier laten zien om kanekalon in godinnenvlechten te weven die prima kunnen werken, zelfs voor degenen die niet goed zijn in klassiek Frans vlechten. Hier zijn 7 stappen om te volgen.

Stap 1: Bereid je haar en kanekalon voor

Begin met godinnenvlechten door het haar in het midden te scheiden en grondig te kammen om eventuele klitten te verwijderen. Je kunt ook haar een beetje sprayen om flyaways te temmen. Verdeel kanekalon haar in vier gelijke strengen zoals te zien op de foto. Voor elke vlecht heb je twee strengen kanekalon nodig.

Kanekalon Strengen voor een Feed-In Braid

Stap 2: Deel haar en maak twee dunne paardenstaarten

Bevestig een deel van je haar met een haarclip, zodat het het weefproces niet verstoort. Maak op het losse deel van je haar twee afzonderlijke dunne paardenstaarten aan de voorkant en bevestig ze met elastieken.

Hoe te beginnen met het vlechten van godinnenvlechten

Stap 3: Bevestig Kanekalon Hair

Neem vervolgens een streng kanekalon en bevestig deze met een elastische band aan de paardenstaart. Zorg ervoor dat de streng kanekalon twee delen van gelijke lengte maakt. Bevestig een andere streng kanekalon met een elastische band op dezelfde manier aan de tweede paardenstaart.

Godin vlechten met Kanekalon Stap 3

Stap 4: Plaats twee strengen van de paardenstaart rond de tweede

Verdeel het haar in de eerste paardenstaart tussen twee strengen kanekalon. Plaats vervolgens deze twee strengen rond de tweede paardenstaart waaraan kanekalon is bevestigd, trek ze in een nieuwe staart en bevestig ze met een elastische band.

Godin vlechten met Kanekalon Tutorial Stap 4

Stap 5: Doe dezelfde truc met een tweede paardenstaart

Verdeel nu de streng, die zich in het midden bevindt, in twee gelijke delen en cirkel ze rond de staart die je tijdens de vorige stap hebt gemaakt. Voeg wat los haar toe en bevestig het met een elastiekje.

Godin vlechten met kleur Tutorial Stap 5

Stap 6: Voltooi het vlechten met dezelfde techniek

Ga door met het vlechten van twee strengen rond de staart die je hebt en trek ze met wat los haar in een nieuwe paardenstaart. Als je geen haar meer hebt, bind je een band om het uiteinde van de vlecht.

Twee Godin vlechten Tutorial Stap 6

Stap 7: Trek de strengen eruit

Trek de strengen van de vlecht eruit om het er volumineuzer uit te laten zien. Als je de kleur die je invoert wilt accentueren, trek je kanekalon naar voren en duw je je haar erachter.

De strengen van een godinnenvlecht eruit trekken

De tweede godinnenvlecht wordt op precies dezelfde manier gemaakt. Het kapsel dat je uiteindelijk zou moeten krijgen, is een van de beste vlechtstijlen voor meisjes en jongensies die niet bang zijn om de aandacht te trekken met een aantal heldere, onderscheidende ‘do’s.

Twee Godinnenvlechtjes met Roze Kanekalon

Voor meer informatie over deze vlechttechniek, zie de videozelfstudie:

Beperk je creativiteit niet met twee godinnenvlechten! U kunt dezelfde feed-in-methode gebruiken om een enkele vlecht met een weefsel te maken of de uiteinden van de vlechten in een knot te draaien, waardoor een ingewikkelde updo met kanekalon ontstaat.

Het voordeel van dit kapsel is dat je het eigenlijk dagen en zelfs weken kunt dragen. Wikkel je haar gewoon met een zijden sjaal om te slapen en breng wat droogshampoo of zijn vervangers aan om je haar fris te houden.

Vond je deze tutorial over het vlechten van godinnenhaar leuk? Volg @sveta_kosaplet op Instagram voor meer vlechtideeën.