Hoe hair rollers te gebruiken om wat serieus volume te krijgen

Leren hoe je haarrollers moet gebruiken is een essentieel onderdeel van elke haarroutine. Er is immers één trefzekere manier om meer volume in je haar te krijgen: krullen toevoegen. Zie je, hoe rechter je haar is, hoe platter het kan lijken. Voeg wat krullen toe en je hebt meteen meer volume! We zijn vooral grote fans van de bombshell curls die je kunt scoren van haarrollers.

Het gebruik van rollers in je haar is geweldig voor het volume omdat je totale controle hebt over de krul en hoe die krullen worden ingesteld. Je kunt kiezen voor grote rollen voor een golvende look of kleinere rollers voor een curlier effect. We weten dat deze techniek ingewikkeld en een beetje tijdrovend kan lijken, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, is het uiteindelijke effect de moeite waard. Met al deze plotselinge vrije tijd thuis, wat is een beter moment om te leren hoe je haarrollers kunt gebruiken?

Weet je niet precies wat dit haargereedschap is? We breken het voor je op!

Wat zijn haarrollers?

Haarrollers zijn cilindervormige hulpmiddelen die worden gebruikt om volumineuze krullen in je haar te creëren. De rollers kunnen worden gebruikt op nat, droog of vochtig haar en zijn er in verschillende soorten. Uw opties variëren van verwarmd tot klittenband tot schuim tot flexi-hengels en nog meer! De rollers werken door je te helpen je krul in te stellen zodra het haar is afgekoeld. Bovendien kun je met zo’n grote verscheidenheid aan opties gemakkelijk kiezen welke maat krullen je maar wilt.

Maakt de grootte van je haarrollers uit?

Nee, helemaal niet. Afhankelijk van de grootte van de krul die je wilt, bepaalt dit welke maat haarroller je gebruikt. Als je grotere volumineuze krullen wilt, gebruik dan grote rollers en als je kleinere krullen wilt, gebruik dan een dunnere roller.

Welk type krulspelden moet je gebruiken?

Er is zo’n grote verscheidenheid aan krulspelden die je kunt gebruiken om deze stijl te bereiken. Veel voorkomende soorten zijn, hot, spons en klittenband rollers zijn slechts enkele van de vele soorten haarrollers die het meest populair zijn. Klittenbandrollers mogen echter niet op zeer nat haar worden gebruikt, omdat het extreem moeilijk zal zijn om je haar volledig te laten drogen, wat moet worden gedaan om succesvolle krullen te bereiken met dit type roller.

Ben je nieuw in haarrollers? Als dat zo is, hoeft u zich geen zorgen te maken. We zijn er om je te helpen die perfecte volumineuze krullen te bereiken die je overal in je feed ziet. Blijf scrollen om te leren hoe je gemakkelijk haarrollers kunt gebruiken.

1

Stap 1

Hoe haarrollers te gebruiken.

Gebruiken TRESemmé Thermal Creations Warmte Tamer Spray om je haar te beschermen tegen de hitte. Als je nog meer volume wilt en in je stijl wilt vasthouden, spritz TRESemmé Pro Pure Volume Onzichtbare Styler ook.

Scheid je pony af zodat deze tegen elkaar gekruld is en niet wordt gescheiden in verschillende rollers en krulpatronen. Föhn je franjegedeelte met een dikke rollerborstel. Tijd om haarrollers te leren gebruiken. Neem je eerste krultang en rol je haar op en weg van je gezicht, uiteinden tot wortels. Gebruik een clip om je haar vast te zetten, plaats het in de ondernaad.

Hoe haarrollers te gebruiken

2

Stap 2

Rol strengen haar op elke roller.

Ga door met het rollen van het hele bovenste gedeelte. Klem de onderste helft in rollen. Laat je haar instellen of gebruik een föhnkap om het proces te versnellen. Nadat een paar minuten zijn verstreken met de föhn, kunt u beginnen met het verwijderen van de haarrollers. Maak je krullen los met een paar vingerkammen en stel vervolgens je stijl in met een spritz van Nexxus Weightless Style Ultra Light Haarspray.

Hoe haarrollers te gebruiken

3

Stap 3

Maak de look af.

Kam het bovenste gedeelte van je haar terug om meer volume aan je stijl toe te voegen. Je ‘do’ is compleet en je hebt nu onder de knie hoe je haarrollers moet gebruiken. Dat is alles wat er is om te leren hoe je deze haartool kunt gebruiken! Vergeet niet dat oefening kunst baart en dat je nu genoeg tijd hebt om de techniek onder de knie te krijgen voordat iemand je de look in het openbaar ziet debuteren.

Hoe haarrollers te gebruiken

Het gebruik van haarrollers vergt zeker oefening, maar als je het proces eenmaal hebt doorlopen, is het zo’n gemakkelijke stijl om te doen!