Hoe je je haar felrood kunt verven vanuit een donkere tint zonder te bleken

Heb je ooit iemand met felgekleurd haar gezien en wenste je dat je het zelf kon uitproberen? Misschien was je te bang voor de schade die bleken zou veroorzaken, vooral als je van nature een donkere haarkleur hebt. Veel mensen denken dat om een heldere en levendige kleur te bereiken, je eerst je haar moet bleken, maar dit is niet altijd het geval. Er is een manier om deze prachtig gedurfde tint te bereiken zonder bleken en schadelijke chemicaliën die je haar ruïneren. Met deze producten en eenvoudige stappen kunt u uw innerlijke Ariel kanaliseren en een felrode haarkleur van een brunette of zwarte kleur thuis bereiken en dat allemaal tegen een betaalbare prijs.

Tools die je nodig hebt

Het eerste dat je nodig hebt, zijn enkele hulpmiddelen om je te helpen de haarverf aan te brengen. Als je nog nooit eerder je eigen haar hebt geverfd, zijn er een paar noodzakelijke hulpmiddelen die je nodig hebt om te kopen. De eerste set producten is een mengkom en applicatieborstel, die zowel goedkoop als gemakkelijk te vinden zijn. De kom wordt gebruikt om de producten samen te mengen en de borstel helpt je om de kleur gelijkmatig op je haar aan te brengen en dicht bij de wortels te komen. Het puntige uiteinde van de borstel is ook geweldig voor het uitsnijden van je haar.

Het tweede wat je nodig hebt is wat rubberen handschoenen. Het rood haar vervende product is erg gepigmenteerd en zal je huid vlekken geven als je het op je handen krijgt, dus deze zijn belangrijk om te hebben.

Mengkom en borstel

Prijs controleren

Producten voor Dying Black Hair Red

Het belangrijkste product dat u nodig hebt om de rode kleur te bereiken, is een doosverfproduct of rode haarverf voor donker haar. Wij raden de L’Oreal Excellence HiColor aan voor donker haar. Dit product is verkrijgbaar in verschillende tinten rood, variërend van meer oranje getint tot rozere tinten. Het is ontworpen om met donker haar te werken zonder de noodzaak van bleekmiddel.

Je hebt ook een level 30 crème-ontwikkelaar nodig zoals deze ook van L’Oreal, maar elk merk is voldoende. U wilt een deel HiColor met twee delen van de ontwikkelaar in uw mengkom mengen. Eén buis van de L’Oreal HiColor is 1,2 oz, dus als u één buis gebruikt, hebt u 2,4 oz van de level 30-ontwikkelaar nodig. U kunt ook een garde gebruiken om klonten in het product te voorkomen, maar een borstel en een paar extra minuten zijn ook voldoende om te mengen.

Loreal Kleurstof Kit

Prijs controleren

Voorbereiding voor het kleuren

Zodra je de kleurstof grondig hebt gemengd, is het tijd om je haar voor te bereiden. Borstel je haar uit en breng vaseline aan op je hoofdhuid, nek en oren, om vlekken van de kleurstof op je huid te voorkomen en zorg ervoor dat je je rubberen handschoenen draagt. Je zult je schouders willen bedekken met een oude handdoek of haarstyling cape of iets willen dragen dat je niet erg vindt om te verpesten.

Stap 1.

Deel je haar af in vier kwadranten om het gemakkelijker te maken om mee te werken en draai elke sectie omhoog met een clip om het uit de weg te houden.

Haar knippen

@styles.by.amanda

Stap 2.

Om te beginnen, verf je je haarlijn helemaal rond om ervoor te zorgen dat je een gelijkmatige dekking krijgt. Wanneer je je haar in een paardenstaart of knot draagt, wil je geen vlekken of natuurlijke wortels laten zien, dus zorg ervoor dat je de kleur gelijkmatig aanbrengt om een natuurlijker uitziend effect te bereiken.

Kommen met rode haarverf

@hbird_thefox

Stap 3.

Nadat u de kleur op de buitenste haarlijn hebt aangebracht, werkt u sectie voor sectie, te beginnen met een van de onderste secties, en past u de kleur toe. Begin met de wortels en werk je een weg naar de uiteinden van je haar.

Zorg ervoor dat u de kleur royaal aanbrengt om geen secties te missen. Als u langer of dikker haar heeft, heeft u mogelijk meerdere tubes van de HiColor-oplossing nodig. Nadat je een deel van het haar hebt voltooid, draai je het weer omhoog met een clip en ga je verder met de volgende totdat je de kleur met succes op je hele hoofd hebt aangebracht.

Levendige rode kleuren

@janwaitehairdressing

Stap 4.

Wanneer u de kleurstof op alle delen van uw haar hebt aangebracht, laat u de kleurstof ongeveer 30 minuten intrekken zoals aangegeven op de instructies van de L’Oreal HiColor. Misschien wilt u het haar zelfs bedekken met plasticfolie of een douchemuts om het kleurproces sneller te helpen.

Haar Cap

Prijs controleren

Stap 5.

Zodra u de vereiste hoeveelheid tijd hebt gewacht, is het tijd om de kleurstof uit te spoelen. Shampoo je haar en spoel tot het water helder is. Conditioneer je haar grondig om beschadigde haarpunten te voorkomen en breng een haarolie of andere behandeling aan als je dat wilt.

Stap 6.

Tot slot, föhn je haar en onthul de prachtig rijke rode kleur die je alwa hebtys gezocht! Als je uit zwart haar komt, verwacht dan 2 of 3 sessies van dit proces nodig te hebben om de helderste tint rood te verkrijgen. Als je een meer gedempte tint rood wilt, laat de kleurstof dan minder lang zitten of meng wat conditioner in het haarverfmengsel om het te dempen.

Hoe houd je je rood helder?

Om de kleur te behouden, probeer dan een rode shampoo te gebruiken, zoals de Joico Color Infuse Red shampoo en conditioner. Dit zal helpen om je haar er de komende weken helder en levendig uit te laten zien. De wortels en de algehele kleur moeten elke 4 tot 6 weken worden bijgewerkt, wat kan worden gedaan met dezelfde producten. Hoewel de haarkleur permanent is, zal deze vervagen, dus houd hier rekening mee voordat je besluit om voor een felrode kleur te gaan.

Joico Kleur Infuse

Prijs controleren

We hopen dat door deze eenvoudige stappen te volgen, u in staat zult zijn om de gewenste felrode haarkleurlook te bereiken en uw haar te redden van schadelijke bleekmiddelen. Nu kun je hetzelfde rode haar hebben dat je favoriete beroemdheden hebben gedragen. Hoewel deze look iets moeilijker te onderhouden is dan de meeste, is het de extra touch-ups zeker waard. We garanderen dat je hoofden zult draaien en overvloedige hoeveelheden complimenten zult ontvangen met deze gedurfde en gedurfde rode haarlook!

Uitgelichte afbeelding via Instagram