Hoe kan het gebruik van haarverzachtingsserum uw haar ten goede komen?

Haar kan zo weerbarstig zijn. Het maakt niet uit wat je haartextuur of haartype is, het kan zijn dat je altijd moet gladstrijken of temmen flyaways en kroezen. Hoewel het opgeven van warmtestyling en chemische verwerking kan helpen, zijn er slechts enkele haartypes die altijd een beetje kroes zullen hebben om mee te kampen. Voer haar gladmakend serum in, een geniaal haarproduct op siliconenbasis dat (naar onze bescheiden mening) de kracht heeft om het haar te ontwarren, glad te strijken en te temmen, wat resulteert in zijdezachte, glanzende, aanraakbare lokken.

Lees verder om enkele van de magie van haar gladmakend serum te ontdekken. We laten je hieronder zien hoe het jouw specifieke haartype ten goede kan komen:

haar gladmakend serum op krullend haar
Gebruik een haarserum om een prachtige definitie in krullen te behouden.

1. Voor krullend haar

Krullende lokken hebben de neiging om meer vatbaar te zijn voor uitdroging, vooral als je je haar ook regelmatig recht föhnt. Om een kroes te temmen, gebruik je een serum, zoals Dove Quench Absoluut Creme Serum, om sloten te helpen voeden en de definitie te verbeteren. Als een soort conditioner kun je elke dag wat serum op krullend haar aanbrengen. Zorg ervoor dat je spaarzaam doet, want een beetje gaat een lange weg met dit specifieke haarverzorgingsproduct.

2. Voor droog en beschadigd haar

Droog en/of beschadigd haar kan een pijn zijn om mee om te gaan. Hoewel het krijgen van regelmatige trims en het vermijden van blowdrying bovenaan je lijst zou moeten staan, heb je ook wat hulp van serum nodig om vocht te bieden. Een van onze favorieten voor droog haar is Suave Split End Rescue Haar Serum, een krachtige formule die helpt bij het herstellen van zichtbare schade, wat resulteert in glad, zacht haar.

3. Voor fijn en dun haar

Degenen die fijn en / of dun haar hebben, kunnen te maken krijgen met een groot aantal haarproblemen. In sommige gevallen kunnen het slappe sloten zijn met tonnen flyaways en andere keren kunnen het dunne strengen zijn die gemakkelijk breken. Een haarserum zoals Suave Professionals Keratine Infusie Smoothing Hair Serum misschien wel je beste gok. Deze kroesverdediging helpt glad en zijdeachtig haar te leveren dat ook helpt om lokken sterker te maken. Zorg ervoor dat je serum spaarzaam gebruikt. We raden aan om twee tot drie druppels te gebruiken die tussen je handpalmen zijn gemengd en vervolgens over de lengtes en uiteinden te verspreiden.