Hoe krijg je de ultieme rommelige knot voor medium haar in minder dan 2 minuten

Laten we even reëel zijn: er is niets zo bevredigend als het perfecte rommelige broodje. Maar leren hoe je een rommelig broodje moet doen, lijkt enigszins contra-intuïtief, toch? Zoals elke kapseltrend, kunnen zelfs de ‘zogenaamde’ rommelige looks enige tijd duren om onder de knie te krijgen. Met voldoende tijd thuis tegenwoordig, draait het allemaal om gemakkelijke en casual stijlen. Blijf lezen om te leren hoe je de ultieme rommelige knot voor medium haar kunt maken en voor wat inspiratie:

Table of Contents

1

Stap 1

Ruwe Hark.

Verzamel haar in een paardenstaart met je vingers.

rommelig broodje stap 1

2

Stap 2

Textuur.

Spray je paardenstaart met een texturizer zoals Bed head van TIGI Superstar Queen voor een dag verdikking spray.

rommelig broodje stap 2

3

Stap 3

Backcomb.

Haar hack: backcomb of plaag willekeurige delen van je paardenstaart voor meer volume.

rommelig broodje stap 3

4

Stap 4

Pak het in.

Spoel haar rond in een knot, waardoor een paar lokken los blijven. Veilig met een haarband en spelden op de onderseam.

rommelig broodje stap 4

5

Stap 5

Set.

Werk af met haarlak. Onze persoonlijke favoriet is TRESemmé Compressed Micro Mist Hairspray Texture Hold Niveau 1!

rommelig broodje stap 5

6

Stap 6

Klaar!

Je rommelige broodje is officieel moeiteloos en chic.

rommelig broodje stap 6

een top geknoopte haarvrouw op een roze achtergrond

1. Gebruik haar van een dag oud.

Je vuile geheimpje is veilig bij ons. En, om heel eerlijk te zijn, je bent niet de enige. Wat de reden ook is – tijd, olieproductie handhaven, een textuurvernieuwing willen – we zijn aan boord. Om uw sloten op de tweede dag te vernieuwen, probeert u enkele van de Nexxus Droogshampoo Verfrissende Mist. Niet alleen zal het je haar er verfrist uit laten zien en voelen, maar het ruikt ook geweldig!

2. Zorg voor traditionele haarbanden.

Oké, dames, we snappen het: we hebben allemaal een hekel aan die vervelende krimp in ons haar van haarbanden en zijn verliefd geworden op de no-crease haarbanden. Haat om de drager van slecht nieuws te zijn, maar als het gaat om rommelige broodjes, snijden de zijdeachtige elastieken waar we van houden het gewoon niet. Om maximale grip te creëren om de basis van je rommelige knot op zijn plaats te houden, is het het beste om traditionele haarbanden te gebruiken.

3. Bobby pins zijn je beste vriend.

Rommelige broodjes zijn in feite synoniem met flyaways en losse ranken. Dat gezegd hebbende, je wilt elke misplaatste streng behouden … Ahem… op zijn plaats. Ja, we zijn er weer bij met de contra-intuïtieve business. Voor dit deel zet je gewoon de hoofdstrengen vast met wat bobby-pinnen terwijl je die onberispelijke rommelige look behoudt waar je de hele dag naar hebt gestreefd. Bovendien zullen een paar goed geplaatste bobby-pinnen je rommelige broodje zeker wat persoonlijkheid geven.

4. Spunk het op met een deel.

Er gaat niets boven een helder onderdeel om een look echt te transformeren. In het midden, opzij, of zelfs zigzaggend. Alle ogen zullen gericht zijn op je mooie broodje.

5. Wees creatief met vlechten.

Als je een rommelig broodje hebt om op te fleuren, waarom voeg je er dan niet een of twee toe, of zelfs een paar vlechten? Met een hoofd vol haar heb je de mogelijkheid om omgekeerde vlechten, omgekeerde vlechten, accentvlechten en meer te maken. De vlechten geven een licht gemanicuurde uitstraling aan je anders doelbewust verwarde stijl.

6. Maak een laag rommelig broodje.

Net als een lage pony is een lage rommelige knot perfect voor die dagen dat je je haar wilt opvegen, maar niet anticipeert op inspannende activiteiten. Prachtig als ze zijn, deze laaghangende schoonheden zijn het best te combineren met werk / avondkleding, low-impact fitness, of gewoon luieren.

7. Maak een trendy rommelige knot op medium haar.

Hou je zoveel van je rommelige broodje dat je zou willen dat je er twee kon doen? Nou, dankzij de space bun trend die terug is, levend en wel, nu kan dat! Deel je haar en krijg je twist of heuvel om twee gelijkmatige knotjes te creëren die perfect zijn voor elke gelegenheid.

8. Voeg on-trend kleur toe

Als je op zoek bent naar een rommelig broodje met een verschil, laat dan je hele stijl doorschijnen met een trendy tint.

9. Haarlak is niet de vijand.

Wanneer lokken vanzelf vliegen met de perfecte rommelige knot, is haarlak precies wat je nodig hebt om deze look compleet te maken. Om een stevige houvast te krijgen zonder de zachte textuur van je schattige rommelige broodje te verstoren, gebruik je een deel van de TRESemmé TRES Twee Ultrafijne Mist Hair Spray, die je kan helpen om je stijl vast te houden zonder je haar stijf of plakkerig te laten.

1. Reinig en ontwar je haar.

Om met succes een rommelige knot voor lang haar te bereiken, wil je beginnen met schoon en ontward haar. Ja, sommige rommelige knotjes werken goed op tweededagshaar, maar je wilt ervoor zorgen dat je knot schoon en knoopvrij is. De juiste borstel is ook essentieel voor het bereiken van de perfecte rommelige knotlook. Nadat je je haar aan de lucht hebt gedroogd of geföhnd, gebruik je een peddelborstel to borstel je haar voorzichtig voordat je verder gaat met stylen.

2. Breng een volumiserend product aan.

Om een broodje vol te krijgen geestdrift, gebruik een goed voluminerend product om uw stijl te helpen creëren. Zodra je met succes je lokken met je penseel hebt ontward, gebruik je de Dove + Care Volume Versterker Mousse op schoon en vochtig haar om een merkbare lift en wat volume te krijgen.

3. Gebruik een borstel en draai je haar ondersteboven.

Zodra je lokken droog zijn, begin je je haar ondersteboven te draaien en borstel je je haar naar boven, om je haar te vormen tot een hoge paardenstaart die op de bovenkant van je hoofd zit. Zorg ervoor dat je een elastiek gebruikt om je haar vast te zetten. Voor een techniek die vrij eenvoudig is, draai je je haar voorzichtig in een donutachtige knot, waarbij je bobby-pinnen gebruikt om je knot op zijn plaats te houden.

4. Gebruik elastiek en wat haarlak om je look vast te zetten.

Om je broodje een rommelig effect te geven, trek en trek je voorzichtig delen van je broodje om het dat zorgvuldig vervaardigde losse en ongedaan gemaakte effect te geven. Om je look nog meer te verbeteren, kun je losse stukken van je kroon trekken om een rankachtige look te creëren.

Stap 1: Kam je haar en versterk de glans.

Door dit op schoon, vochtig haar te maken en de tijd en moeite te nemen om je haar te kammen voordat je het aan de lucht laat drogen, zal het van klitten worden verwijderd. Spuit de Nexxus Humectress Luxe Lichtgewicht Conditioning Mist door je lokken voor een extra dosis zachtheid en glans.

Stap 2: Slaap op je strengen en beheers de updo.

Laat je haar aan de lucht drogen. Het geheim van het maken van een rommelige knot die er minder geschikt uitziet en meer op het hoekkantoor is voorbereid, is ervoor te zorgen dat je een onderdeel maakt voordat je je broodje maakt en vastmaakt in plaats van het gewoon recht naar achteren te kammen. Kies voor een middendeel als je een serieuzere en gestroomlijndere route wilt nemen en een dieper zijgedeelte voor iets speelsers. Nog iets om in gedachten te houden: zijdelen zijn flatterender bij vrouwen met ronde gezichten, terwijl vrouwen met dunnere gezichten echt een middendeel of een zijdeel kunnen aftrekken.

Stap 1: Spray warmtebeschermend middel op je haar.

Begin met het knippen van je haar en geef je lokken een goede all-over spritz TIGI Copyright Custom Create Heat Protection Spray.

Stap 2: Krul je haar.

Gebruik een breedloops krulstokje om stukjes haar ongeveer 1-2 centimeter dik per keer te krullen, om losse golven te creëren.

Stap 3: Draai je haar.

Draai je haar voorzichtig in een knot met behulp van de originele rommelige knot tutorial-methode hierboven, waarbij je voorzichtig bent om geen van de volumes van de krullen die je zojuist hebt gemaakt af te vlakken.

Stap 4: Veilig met wat bobby pins.

Laat een paar gezichtsomlijstende strengen haar los rond je haarlijn voor een romantische, verwarde look, veilig op zijn plaats met bobby pins en je bent klaar voor actie!

youtuber nikki phillippi laat ons zien hoe je een rommelige knot maakt en kapsel draait
Hoe doe je een rommelig broodje met vlogger Nikki Phillipi.

Stap 1: Gebruik wat droogshampoo.

Deze stijl werkt het beste op tweede dag, ongewassen haar, dus als het jouwe vers gewassen is, begin dan met het spuiten van je haar met de Duif Detox &Zuiveren Droogshampoo. Dit maakt het veel gemakkelijker om je broodje te vormen en het te voorzien van extra uithoudingsvermogen!

Stap 2: Maak een diep deel.

Gebruik een rattenstaartkam om een diepe zijscheiding aan de rechterkant van je hoofd te creëren. Gebruik vervolgens je kam opnieuw om het voorste deel van het haar van beide kanten van je deel te scheiden en knip deze stukjes voorlopig uit de weg.

Stap 3: Plaag je haar.

Gebruik vervolgens een kleine haarborstel om het grote deel van het haar aan de achterkant van je hoofd te plagen om het volume te vergroten.

Stap 4: Maak je broodje.

Zodra je dit hebt gedaan, maak je je knot door je haar in een lage paardenstaart te verzamelen en een lusvormige knot te maken.

Stap 5: Vorm je touwvlecht.

Nu is het tijd om je aandacht weer te richten op die twee delen van het haar die je eerder vrij hebt gelaten. Neem één sectie per keer, verdeel de stukjes haar in tweeën en draai ze samen om een touwvlecht te vormen.

Stap 6: Beveiligen met bobby pins.

Trek het haar terug naar de kruin van je hoofd en wikkel het rond en onder je knot. Veilig met bobby pinnen en herhaal met het andere deel van het haar.

Stap 7: Vergrendel je stijl.

Et voila! Deze stijl zou ideaal zijn voor bruiloften en andere formele gelegenheden en is volledig DIY.