Hoe maak je een Fishtail French Plait: stap-voor-stap tutorial

We willen u kennis laten maken met de fishtail Franse vlecht. Wat gebeurt er als je de half-updo-rage, zeemeerminhaar, half een Franse vlecht en een halve fishtail-vlecht neemt – en ze vervolgens allemaal in één combineert? Veel helften, maar ook veel Instagram likes, dat is zeker. Maak je geen zorgen, want de Franse visstaartvlecht is niet zo ingewikkeld of campy als het klinkt. Hoe doe je een Franse fishtail vlecht? Allereerst de aantrekkingskracht: afgezien van het spijkeren van vier (!) trends in één, weeft het kenmerkende visstaartkapsel van het Franse visstaartkapsel de hele vlecht op, waardoor deze uniek, verfijnder en meer getextureerd wordt. De half-updo zorgt ervoor dat je er niet uitziet alsof je te hard je best hebt gedaan. En het roze haar? Nou, dat is slechts een van onze favoriete looks, om nog maar te zwijgen van een van de meest onmiskenbaar leuke haarkleuren die er zijn.

Een fishtail Franse vlecht is een variatie op de klassieke vlecht. In plaats van dezelfde stukken over elkaar te kruisen, voeg je kleine stukjes toe aan elke kant van de vlecht terwijl je je een weg naar beneden baant. Geïntrigeerd en in de hoop meer te leren over het maken van een visstaartvlecht? Volg deze gedetailleerde tutorial:

1

Stap 1

Begin met vers gewassen haar.

Je fishtail Franse vlecht zal zeker op glanzende, geverfde lokken knallen, dus het beste om haar te primen met een speciaal geformuleerd was- en verzorgingsregime voor gekleurd haar. Suave Professionals Keratin Infusie Color Care Shampoo en Conditioner is een systeem dat lagere sulfaten bevat dan andere shampoos (en als een toegevoegde bonus bieden de keratine-geïnfundeerde systemen ook 48-uurs kroescontrole.). Spoel goed uit en droog het haar met een handdoek.

fishtail franse vlecht schoon gewassen haar

2

Stap 2

Krul je lengtes en uiteinden.

Gebruik een 1 1/2 “loop, begin met het draaien van secties rond een krultang, beginnend halverwege het haar. Krul in verschillende richtingen voor een moderner, tousled gevoel.

fishtail franse vlecht met krultang

3

Stap 3

Afsplitsing van de kroon.

Gebruik een fijne kam (of je vingers, voor een meer casual gevoel), snijd je haarlijn af tot aan de kruin.

fishtail franse vlecht sectie voorzijde

4

Stap 4

Begin met Fransen!

Begin met frans vlechten vanaf de haarlijn voor de eerste 1/3 van je hoofd, of totdat je kroongedeelte aan de zijkanten opraakt. De vlecht kan zo precies zijn of (zoals we willen) zo ingetogen als u wilt.

fishtail franse vlecht ingebouwde vlecht

5

Stap 5

Schakel over naar een fishtail.

Voor je andere helft van de Franse visstaartvlecht verander je het weefsel (van een gewone vlecht in een visgraat) nadat je oorspronkelijke gedeelte in stap 5 aan de zijkanten is uitgeraakt. Om dit te bereiken, splits je je paardenstaart in slechts 2 helften en knijp je kleine secties van de buitenkant van elke helft. Wissel elk klein deel af in de dikke tegenoverliggende helft en neem het op. Herhaal dit aan elke kant. Opmerking: Het fishtail-gedeelte is geen ingebouwde vlecht, wat betekent dat het niet aan je hoofdhuid is bevestigd.

fishtail franse vlecht hybride vlecht

6

Stap 6

Klaar! Fishtail Franse vlecht ontgrendeld!

Ga door met de fishtail tot aan de uiteinden en zet vast met een haarband. Hybride Franse fishtail vlecht op slot! Werk af met een nevel van TRESemmé Compressed Micro Mist Extend Hold Level 4 Hair Spray om de look op zijn plaats te houden.

fishtail franse vlecht laatste helft updo

Denk je erover om deze fishtail Franse vlecht uit te proberen? Zorg ervoor dat je een foto maakt en tag ons @AllThingsHairUS!