Hoe maak je een watervalvlecht in 5 eenvoudige stappen

Maak je je zorgen over welk kapsel je moet dragen voor je grote dag? Weet je niet zeker hoe je iedereen op het grote feest kunt verrassen? Op zoek naar het perfecte prom kapsel? Dan is onze waterval vlecht tutorial speciaal voor jou! We laten je zien hoe je er op elk evenement dodelijk geweldig uit kunt zien, terwijl je slechts 10 minuten doorbrengt op je prachtige watervalvlecht met krullen!

Je watervalvlecht kan van werk naar datum gaan

Elk ingewikkeld kapsel is tijdrovend, en dat is begrijpelijk. Soms kun je de stijl echt niet alleen beheren. Maar met onze watervalvlechttutorial duurt deze stijl slechts een paar minuten.

Voordat je begint met het doen van je haar, moet je nadenken over je outfit. Je kunt een vloerlange jurk of een formeel pak dragen, een lichte zomerse frock of iets in een comfortabelere stijl. Het is de moeite waard om een klein aantal details, neutrale kleuren of kleurblokkering toe te voegen. Met zo’n mooi kapsel kun je naar elke nette functie gaan, uit eten gaan of op date gaan.

Zodra je je vlecht hebt gemaakt, kun je hem opleuken met absoluut elk type accessoires. Voeg echte bloemen of een haarspeldbocht toe met stenen of parels. Gekleurde linten passen perfect bij de stijl. Probeer stijlen niet te mengen. Anders kun je plezier hebben met experimenteren. Ga op je gevoel af en concentreer je op je humeur!

Om de watervalvlecht te maken, moet je wat gereedschap klaarmaken. Pak je favoriete haarborstel, een droge texturizer voor haarvolume, medium- of high-fixatie haarlak en wat haarornamenten, als je ze wilt gebruiken. Laten we nu beginnen!

Stap-voor-stap waterval vlecht tutorial

Bereid alle hierboven genoemde accessoires en haarproducten voor en laten we beginnen!

Stap 1. Borstel je haar uit, zoals gewoonlijk. Gebruik een texturizer op de haarwortels. Door dit proces zal het kapsel er volumineuzer en netjes uitzien. Deel je haar uit zoals jij het wilt.

Watervalvlecht: Stap 1

Stap 2. Scheid een deel van het haar van de zijkant en vlecht het. Als je een Franse vlecht wilt doen, neem dan de buitenste delen en kruis ze over het midden. De vlecht moet meestal gericht zijn op de achterkant en zijkanten van je hoofd. Het is echt een coole en moderne twist.

Watervalvlecht: Stap 2

Stap 3. Spray vervolgens wat haarlak op je haar. Neem een stuk haar en prik het door de vlecht. Blijf helemaal naar beneden gaan totdat er geen haar meer is. Dus op zijn minst zou je moeten zien hoe de vlecht diagonaal gaat versus recht of rondduiken.

Watervalvlecht: Stap 3

Stap 4. Bevestig het kapsel met de haarlak en krul de uiteinden. Je kunt de uiteinden ook rollen en ze direct onder de vlecht achter het oor stoppen. Gebruik bobby pinnen en zet de onderkant vast.

Watervalvlecht: Stap 4

Stap 5. Hier is de afgewerkte look. Deze watervalvlecht zou je minder dan 10 minuten moeten kosten. Elke keer dat je dit kapsel draagt, zullen mensen je constant vragen hoe je het hebt gedaan. Ik hoop dat je onze gepassioneerde waterval vlecht tutorial leuk zult vinden!

Watervalvlecht: Stap 5

Vergeet niet om de stapsgewijze instructies in onze video te bekijken:

Als je onze watervalvlecht tutorial leuk vond, en je wilt meer inspiratie over hoe je je haar kunt transformeren in mooie, unieke updos, abonneer je dan op ons Youtube-kanaal, volg op Instagram en ontdek als eerste nieuwe en opwindende kapsels! Je kunt ons ook taggen op je persoonlijke Instagram als je besluit je resultaten te delen.